2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kilo alımı durmadı hareketlerini de hissediyorum ama karın çevresinde gerilik var malesef sizin durumunuz nasıl
Benim kilo karın ve baş çevresi adete göre çok geride kilo alımı çok az 10 günde 100 gr almış nst ve suyu iyi dedi doktor 10 gün sonra gidicem tekrar ama içim rahat değil

Benimde 10 günde 100 gr almış üstelik tam kilo alması gereken haftalardayım baş çevresi karın çevresi geride 2 buçuk hafta

Kanala girmeye çalışıyorsa oluyormuş canım da benimki daha kanala tam girmemiş

Renkli dopler her gittiğimde yapıyor, kan akışı çok güzel diyor. Minyon bi bebek olacak dedi. Napalim doğunca büyürler, 3 kilo oldu ya ona şükrediyorum ben.
Benimde 10 günde 100 gr almış üstelik tam kilo alması gereken haftalardayım baş çevresi karın çevresi geride 2 buçuk hafta
Kilosu ne kadar şuanda? Kafası geriyse bence seninde bebegin minyon olacak. Bu sorun değil aslında üzülmeyelim. Sonuçta her bebek farklı kiloda doğar. 2.5 kilo doğan bebekte normal,4 kilo doğan bebekte...

2200 kilosu internette kafa geriliği için mikrosefali falan yazıyor korkuyorum.şubat 20/24 arası sezeryan olcam 2500 falan anca olucak 10 günde 100 gr alırsa kilosu sorun değilde farklı hastalklardan korkuyorum sizin kaç kilo bebek

Hayır hayır , hiç aklına onu getirme 4 5 hafta değil ki gerilik 2 haftanın çok önemi yok.
Günde iki muz, bardak süt bide portakal 2 haftada 600 gram aldırmışti bizde. Dene bence faydası olur illaki.

Dün yani 37+0 da 3070 gramdı.

Akciğer problemi mi yoksa solunum sıkıntısı mı ? Solunum sıkıntısı çekti 1 gün oksijen verdiler burnundan sonra çıkardılar eğer oysa önemli bişey değil destek amaçlı veriyorlar. Başka bir sıkıntıdan bahsetmedi ise doktor korkma canım

Ah ah sorma tam bir bayram gerçi ben hala koklayamadım yavrumu maskeyle geziyorum ama olsun varlığı yetiyor tabiki

Ayy amin canım benim inşallah hep birlikte

Kızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükür Allah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın

Eklentiler

• 7DCB6C10-347B-42C6-8E41-62F43FA4F2F0.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 100
Benim kilo alımı iyiken birden durdu çok dikkat ediyorm aslında beslenmeme kafa ölçüsünün farkının açılmasından korkuyorum birden başladı bu gerilik

Canımcım bugunumuze şükür diyim öncelikle.
Bizim derdimiz pek bitmiyor. Ya da ben cok hassasım ve abartıyorum bilmiyorum. Her anım ağlamakla geçiyor. Sarılığı düşürmeye calısıyoruz hala,Göbek bağı düşmüştü sonra kanama yaptı bi kaç kez. Dha sonra ateşlendi 38 e kadar. Burnu tıkandı nefes alamıyor. Tahliller doktorlar çabalar derken gerçekten ömrümden 10 yıl geçti gitti… çok şükür mühim birşeyi yok ama bebeğim huzursuzken benm ne iştahım var ne huzurum sabah aksam kucağımda öylece bakıyorum bebeğime ağlayıp ağlayıp. Lohusa psikolojisindenmi böyleyim anlamıyorum ne zor şeymiş annelik

Ah bu resim bana öyle iyi geldi ki... kokusu burnuma geldi bebeğinin. Maşallah

Doğum günün kutlu olsun,evlatlarinla,sevdiklerinle nice güzel, mutlu yıllar geçirmeni diliyorum kuzum

Geçmiş olsun. İnşallah mevsimsel bir şeydir de hemen geçip gider

Evet ya 4 kişiden ikisi hasta su aralar. Normal bi griptir sen stres yapma kendine
sağ olun kızlar
canım cok geçmiş olsun umarım hemen atlatır ilaçlarla. sen sakin olmaya calış. annenler gelse dicem onları da riske atamazsın. eşini aileisnin yanına göndersen aklın onda kalacak.
sabah hastaneye gitti canım üşütmüş ilaç verdiler,ne olur ne olmaz diye beni annemlere bıraktı, annemde yemek falan koydu götürdü, kendi ailesi başka şehirde benimkilerde 1 saat var, eşim dediki bebeğimiz için kendime iyi bakacam dedi, oyuzden biraz rahatladim
Ay herkes hasta ya istersen evden çıkma gene olan oluyor rabbim son günler de yardımcımız olsun sağlıkla bitirelim inşallah şu günleri
İnşallah canım
Cok geçmiş olsun cnm inşallah korona değildir
üşütmüşsün demiş dr da inşallah canim
Çok geçmiş olsun canım , aynı durumdayız eşim gitti hastaneye test verdi negatif çıktı inşallah sizinde öyledir
İnşallah canım sizede geçmiş olsun
Canım ben bu siteden yaptırdım, 3 gün içinde siparişim elimdeydi çok hızlılar :) geç kalmış sayılmazsın bence
aaa çok tatlııııı, bakayım canım tesekkur ederim
canım uyumuş olabilir , bende 2 sefer öyle oldu,hemşire karnimla oynayıp uyandirdi
Bugün özelde geldim muayeneye sorucam bende iğne batması durumunu
naptın canim

Bunlar olağan şeyler kuzum ama çok yeni anne oldugun için panik olman,üzülmen çok normal. Zamanla tecrubelenip daha sakin kalacaksın. Cok geçmiş olsun,ağlama ve bugünlerin tadini çıkarmaya çalış❣

Benim kilo alımı iyiken birden durdu çok dikkat ediyorm aslında beslenmeme kafa ölçüsünün farkının açılmasından korkuyorum birden başladı bu gerilik
Plasenta yaslanmaya baslamis olabilir mi? Onu bir sorar mısın gittiğin zaman?
İlk hamileligimde oğlumun gelişimi birden durdu herseyi geriden geliyordu ,meğer Plasenta kireçlenmis. 2 kilo doğdu oğlum ama ciğerleri gelişmişti hiç sorun yasamadik çok şükür.

Sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu yıllara cnm en güzel hediyen yanında

Ağlama diyeceğim ama burda bi ağlayan da benim oğlum küvezden çıktı kavuştuk derken bir hastalandım ateş yangın 41 den aşağı düşmedi ateşim. Beraberinde bir sürü sağlık sıkıntım oldu ama ağlayınca geçmiyor sadece sütümüz azalıyor ağlamak çare değil o yüzden canım. Herşey yoluna girecek allahın izniyle az zamana ihtiyacımız var

Oy kıyamam size cnm ya zordur lohusalik ya ama olsun ciddi bişey yokmus cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…