- 7 Kasım 2020
- 277
- 663
- 53
- 33
geçecek az kaldı merak etme, ıhlamur ve bol ılık su’ya devamDün çok iyidim bugün gene aşırı baş ağrısı ve burun tıkanıklığım var.birazda öksürük başladı
Benim kilo karın ve baş çevresi adete göre çok geride kilo alımı çok az 10 günde 100 gr almış nst ve suyu iyi dedi doktor 10 gün sonra gidicem tekrar ama içim rahat değilKilo alımı durmadı hareketlerini de hissediyorum ama karın çevresinde gerilik var malesef sizin durumunuz nasıl
Benimde 10 günde 100 gr almış üstelik tam kilo alması gereken haftalardayımYok hayır tansiyon ve şekerle ilgili bi sıkıntı olmadı hiç. Geçen haftalarda yine gerilik çıktı, bol protein beslendim gününü yakalamıştı. Bu kez yine geri çıktı, 10 günde 250 gram almış. Bakalım perşembe yine kontrol var ne olacak merak ediyorum.
Kanala girmeye çalışıyorsa oluyormuş canım da benimki daha kanala tam girmemiş
Renkli dopler her gittiğimde yapıyor, kan akışı çok güzel diyor. Minyon bi bebek olacak dedi. Napalim doğunca büyürler, 3 kilo oldu ya ona şükrediyorum ben.Şey bana bide dopler ultrason diye bişeyde kontrol yaptılar. Sağ ve soldan beslenme yerleri varmış bebeğin solda az bi sıkıntı çıktı onu bi sor doktoruna belki öyle bişeyde olabilir beni oraya gönderince çıktı o durumda
Kilosu ne kadar şuanda? Kafası geriyse bence seninde bebegin minyon olacak. Bu sorun değil aslında üzülmeyelim. Sonuçta her bebek farklı kiloda doğar. 2.5 kilo doğan bebekte normal,4 kilo doğan bebekte...Benimde 10 günde 100 gr almış üstelik tam kilo alması gereken haftalardayımbaş çevresi karın çevresi geride 2 buçuk hafta
2200 kilosu internette kafa geriliği için mikrosefali falan yazıyor korkuyorum.şubat 20/24 arası sezeryan olcam 2500 falan anca olucak 10 günde 100 gr alırsa kilosu sorun değilde farklı hastalklardan korkuyorum sizin kaç kilo bebekRenkli dopler her gittiğimde yapıyor, kan akışı çok güzel diyor. Minyon bi bebek olacak dedi. Napalim doğunca büyürler, 3 kilo oldu ya ona şükrediyorum ben.
Kilosu ne kadar şuanda? Kafası geriyse bence seninde bebegin minyon olacak. Bu sorun değil aslında üzülmeyelim. Sonuçta her bebek farklı kiloda doğar. 2.5 kilo doğan bebekte normal,4 kilo doğan bebekte...
Hayır hayır , hiç aklına onu getirme 4 5 hafta değil ki gerilik 2 haftanın çok önemi yok.2200 kilosu internette kafa geriliği için mikrosefali falan yazıyor korkuyorum.şubat 20/24 arası sezeryan olcam 2500 falan anca olucak 10 günde 100 gr alırsa kilosu sorun değilde farklı hastalklardan korkuyorum sizin kaç kilo bebek
Akciğer problemi mi yoksa solunum sıkıntısı mı ? Solunum sıkıntısı çekti 1 gün oksijen verdiler burnundan sonra çıkardılar eğer oysa önemli bişey değil destek amaçlı veriyorlar. Başka bir sıkıntıdan bahsetmedi ise doktor korkma canımAllahım beterinden saklasın bebeklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin , sizinde doğunca akciğer problemi olmuş muydu ? Ağzından akciğerine hortum sallamışlar Solunum desteğine bağlanmış öyle görünce gece çok fena oldum
Ah ah sorma tam bir bayram gerçi ben hala koklayamadım yavrumu maskeyle geziyorum ama olsun varlığı yetiyor tabikiÇok sevindim canım darısı benim başıma
İyi bebiş kilo vermiş yine.
Süt bıraktım emzirme eğitimi tarzı bir şey verildi biraz daha iyi anladım emzirmeyi.
Ultrason cekeceklerdi rutin kontrol için onu merak ediyorum inşallah iyidir kızım.
Beni de sezaryen dikişleri zorluyor. Toparlanmak için ayaklanıyorum ama zorluğu da hala devam ediyor. Yapıştırma yapılmış dikisim bazen çok tahriş olmuş gibi hissediyorum
Pazartesi kontrolüm var bakalım bir sıkıntı çıkmaz inşallah.
Demek ki kullanmak şart ben de başlayayım olmadı.
Bebis nasıl evde bir bayram havası değil mi
Ayy amin canım benim inşallah hep birlikteÇok zor zamanlar geçirdin hala da geçiriyosun, bebeğinle vakit gecirdikçe unutursun inşallah
O kadar güzel günleriniz olsun ki, bir gün aa böyle zor günler geçirdim derken bile üzerinden yillar geçmiş gibi, için burkulmadan başka birini anlatirmiş gibi olsun
Her inişin bir çıkışı vardir, güzel günler görelim inşallah hep beraber
Benim kilo alımı iyiken birden durdu çok dikkat ediyorm aslında beslenmeme kafa ölçüsünün farkının açılmasından korkuyorumHayır hayır , hiç aklına onu getirme 4 5 hafta değil ki gerilik 2 haftanın çok önemi yok.
Günde iki muz, bardak süt bide portakal 2 haftada 600 gram aldırmışti bizde. Dene bence faydası olur illaki.
Dün yani 37+0 da 3070 gramdı.
Canımcım bugunumuze şükür diyim öncelikle.
Ah bu resim bana öyle iyi geldi ki...Kızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükürAllah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun. İnşallah mevsimsel bir şeydir de hemen geçip gider
sağ olun kızlarEvet ya 4 kişiden ikisi hasta su aralar. Normal bi griptir sen stres yapma kendine
sabah hastaneye gitti canım üşütmüş ilaç verdiler,ne olur ne olmaz diye beni annemlere bıraktı, annemde yemek falan koydu götürdü, kendi ailesi başka şehirde benimkilerde 1 saat var, eşim dediki bebeğimiz için kendime iyi bakacam dedi, oyuzden biraz rahatladimcanım cok geçmiş olsun umarım hemen atlatır ilaçlarla. sen sakin olmaya calış. annenler gelse dicem onları da riske atamazsın. eşini aileisnin yanına göndersen aklın onda kalacak.
İnşallah canımAy herkes hasta ya istersen evden çıkma gene olan oluyor rabbim son günler de yardımcımız olsun sağlıkla bitirelim inşallah şu günleri
üşütmüşsün demiş dr da inşallah canimCok geçmiş olsun cnm inşallah korona değildir
İnşallah canım sizede geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım , aynı durumdayız eşim gitti hastaneye test verdi negatif çıktı inşallah sizinde öyledir
aaa çok tatlııııı, bakayım canım tesekkur ederimCanım ben bu siteden yaptırdım, 3 gün içinde siparişim elimdeydi çok hızlılar :) geç kalmış sayılmazsın bence
canım uyumuş olabilir , bende 2 sefer öyle oldu,hemşire karnimla oynayıp uyandirdiKizlar ya omrumden omur gitti nerdeyse 1 saat e yakin nst de bagli tutti cunku gicik kizim bir gram hareket etmedisonra tatli yedim yurudum biraz oyle harekrt etti ona ragmen yine dr um tuttu her hafta gelceksin artik bebek buyudu dedi, nst yi begenmedim ilk basta eger hareket etmeseydi korkma ama seni birakmicaktim dedi benim butun sinir sistemim bozuldu tabi eve gelene kadar agladim cok korktum , haftaya persembe gitcem bi daha Allah a emanetiz hep hissediyorum hareket ama niye boyle oldu hic anlamadim
naptın canimBugün özelde geldim muayeneye sorucam bende iğne batması durumunu
Bunlar olağan şeyler kuzum ama çok yeni anne oldugun için panik olman,üzülmen çok normal. Zamanla tecrubelenip daha sakin kalacaksın. Cok geçmiş olsun,ağlama ve bugünlerin tadini çıkarmaya çalış❣Canımcım bugunumuze şükür diyim öncelikle.
Bizim derdimiz pek bitmiyor. Ya da ben cok hassasım ve abartıyorum bilmiyorum. Her anım ağlamakla geçiyor. Sarılığı düşürmeye calısıyoruz hala,Göbek bağı düşmüştü sonra kanama yaptı bi kaç kez. Dha sonra ateşlendi 38 e kadar. Burnu tıkandı nefes alamıyor. Tahliller doktorlar çabalar derken gerçekten ömrümden 10 yıl geçti gitti… çok şükür mühim birşeyi yok ama bebeğim huzursuzken benm ne iştahım var ne huzurum sabah aksam kucağımda öylece bakıyorum bebeğime ağlayıp ağlayıp. Lohusa psikolojisindenmi böyleyim anlamıyorum ne zor şeymiş annelik
Plasenta yaslanmaya baslamis olabilir mi? Onu bir sorar mısın gittiğin zaman?Benim kilo alımı iyiken birden durdu çok dikkat ediyorm aslında beslenmeme kafa ölçüsünün farkının açılmasından korkuyorumbirden başladı bu gerilik
Sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu yıllara cnm en güzel hediyen yanındaKızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükürAllah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın
Ağlama diyeceğim ama burda bi ağlayan da benim oğlum küvezden çıktı kavuştuk derken bir hastalandım ateş yangın 41 den aşağı düşmedi ateşim. Beraberinde bir sürü sağlık sıkıntım oldu ama ağlayınca geçmiyor sadece sütümüz azalıyor ağlamak çare değil o yüzden canım. Herşey yoluna girecek allahın izniyle az zamana ihtiyacımız varCanımcım bugunumuze şükür diyim öncelikle.
Bizim derdimiz pek bitmiyor. Ya da ben cok hassasım ve abartıyorum bilmiyorum. Her anım ağlamakla geçiyor. Sarılığı düşürmeye calısıyoruz hala,Göbek bağı düşmüştü sonra kanama yaptı bi kaç kez. Dha sonra ateşlendi 38 e kadar. Burnu tıkandı nefes alamıyor. Tahliller doktorlar çabalar derken gerçekten ömrümden 10 yıl geçti gitti… çok şükür mühim birşeyi yok ama bebeğim huzursuzken benm ne iştahım var ne huzurum sabah aksam kucağımda öylece bakıyorum bebeğime ağlayıp ağlayıp. Lohusa psikolojisindenmi böyleyim anlamıyorum ne zor şeymiş annelik
Oy kıyamam size cnm ya zordur lohusalik ya ama olsun ciddi bişey yokmus cok şükürCanımcım bugunumuze şükür diyim öncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?