• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin teyzeleri 🥰
Sizlerden de bekliyorum,el,ayak, yanak ...
Allah ne verdiyse❣

Benimki ya suratini eşe gömmüş, ya eli suratinda, ya sirtini dönmüs 😂
Dogumda süpriz yapmak istiyo galiba 🤣
Doğunca insallah gelir benden bi el bi ayak 😍😍 gerci hepinizden sonra dogurcam gibi ama olsun 🤣

Kızlar beş dakikada bir gelen idrar böyle olan var mı

Sarı akintida oldu ama hep oluyor bu akıntılar munurol fitil kullandım en son
Hafifçe ağrı acı sanki idrar yaparken değil rahat yapıyorum idrar gelince otururken 5 dakikada bir resmen ağrı hafifçe vajinam yanıyor gibi enfeksiyon gibi yine
Am bu kadar tekrar eden var mı nasıl geçirdiniz
Kültür de yaptırdım temiz çıkmıştı

Ben de dr da normal çok istiyoduk canım ama çatı dar olunca sezaryende karar kıldık açıkçası vakumla alınmasını istemedim endişelendim çok bilmediğim için. Sağlıkla geldi oğlum çok şükür gerisini çok önemsemedim artık.

Öyle tabii ama kendimi toparlayınca kalmalarını da çok istemem sanırım herşeye karışmak isterler 🤣🤣 ama bugünün bombası oğlum altını değiştirirken babaannesinin üzerine işedi 😂😂
Ben de çatı muayenesi yaptırdım, normalde haftaya yapcaktı ama bebek kanala bayağı yerleşmiş bu hafta yapalım dedi. Çatımın üst tarafı biraz baskı yapabilirmiş ama bi manevrayla yaptırırız doğumu dedi. Doğumda belli olur engel olup olmayacağı diyor. Şimdilik normal gibi görünüyor ama bakalım 🤷🏻‍♀️

Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi 🤔 normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum 🤭😄😄
Ben de şimdi forumu okurken bunu düşünüyordum ben mi ters birşey yapıyorum diye acaba sezeryan doğru olan mı diye 🙈

Valla baktıkça bende sanki sezaryen olmalıymışım normali buymuş gibi hissetmeye başladım 🤣 keşke korkmasamda bu kadar kafaya takmasam ama elimde değil 🤭
Kan aldırmaya bile giderken aile fertlerinden en az birini yanımda götürürüm :D öylesine canım tatlıdır ama neyime güvenip normal doğum istiyorum bilmiyorum sezeryan ürkütücü geliyor sanırım. Psikolojik destek veriyorum kendime savaştan kaçıp gelen çocuk yaşta kızlar normal doğuruyor 29 yaşındasın sen yaparsın diye diye 9.aya geldik :KK49::rapci:

Kan aldırmaya bile giderken aile fertlerinden en az birini yanımda götürürüm :KK70: öylesine canım tatlıdır ama neyime güvenip normal doğum istiyorum bilmiyorum sezeryan ürkütücü geliyor sanırım. Psikolojik destek veriyorum kendime savaştan kaçıp gelen çocuk yaşta kızlar normal doğuruyor 29 yaşındasın sen yaparsın diye diye 9.aya geldik :KK49::rapci:
Yani evt normal doğum da çok zor. Hem korkağız hem normal doğurmaya çalışıyoruz her ikisi de çok zor 😄😄 eşimde dün Afrika da bile o imkansızlığın içinde bir sürü kadın doğum yapıyor diye gazlıyo beni 🤣🤣

Yani evt normal doğum da çok zor. Hem korkağız hem normal doğurmaya çalışıyoruz her ikisi de çok zor 😄😄 eşimde dün Afrika da bile o imkansızlığın içinde bir sürü kadın doğum yapıyor diye gazlıyo beni 🤣🤣
Benim eşimde böyle söylüyor komplike düşünme. Eskiden insanlar tarlada doğruyormuş. Hem kötü korkunç bir durum olsa insanlar bir daha bir daha nasıl doğursun. Demek ki acı herkese göre farklı filan filan... 😁

Benim eşimde böyle söylüyor komplike düşünme. Eskiden insanlar tarlada doğruyormuş. Hem kötü korkunç bir durum olsa insanlar bir daha bir daha nasıl doğursun. Demek ki acı herkese göre farklı filan filan... 😁
İnşallah herkes istediği şekilde doğurur :) çevremde konuştuğum kadarıyla herkes normal doğumdan daha çok korkuyor, şaşırıyorum 🤷🏻‍♀️

İnşallah herkes istediği şekilde doğurur :) çevremde konuştuğum kadarıyla herkes normal doğumdan daha çok korkuyor, şaşırıyorum 🤷🏻‍♀️
Ben de nedense normal doğum kolay olcak bitecek ancak sezeryan büyük bir operasyon ciddi bir iş gibi geliyor. Yani daha önce bir doğum tecrübem yok vajina doğumun herkes için kolay olabilceğinç düşünmüyorum ama. Fiziksel özelliklerde bağlı karar verebiliyorlar 45 kilo biri 4 kg iriliğinde bir bebeği doğurmaktansa sezeryan olayım diye düşünebilir. Belki öyle olsa ben de isterdim sanırım

🤣🤣 nerden biliyormuş?
4 gündür de benim k.validem yanımda, az önce 20 gün dur yeter dedim yüzümü karartıp 🤭
Şimdilik bi sıkıntı yok ama belli olmaz🤣
Onun sütü olmamış ben ona benzermisim😀aman saçmalıyor işte simdiden canımı sıkıyor benim, diyorum bazen kaynanalik yapiyosun bana 😀

Aynen aynen

Nerden bilecek ki süt olup olmayacağını 🤦‍♀️ sende anne bana iyi bak bol bol dinlenebileyim sütüm olsun de 🙈🙈

Biz kayınvalidem le aynı şehirdeyiz 1 hafta kalsan geceleri yeter dedim 😂 10 gün olsun kızım ne olacak dedi sağolsun iyidir güzel bakar ama düzen değişiyor yok dedim anne inşallah oğlan sakin olsun hiç birimiz yorulmayalım falan diye geçtik bakalım şimdilik eşimde çok rahat edecek gibi değil. Birde annem var o da bende mi gelsem modunda onunla daha çok takışırım 😂 çünkü baskın karakter bakalım kahramanlarımızı neler bekliyor 😂 neyse bebeler sağlıkla doğsun 40 güne hallederiz inşallah 🤲🏻
Dedim valla bugün bakcan bana yemek yapçan dinlenicem sen oğluma bakican dedim 😀ya aslında toparlanınca bence 40 güne gerek yok ama bakalım

Yeterli bence, bende sürekli meme vermeye çalışıyorum ama sağarken daha sertti göğüslerim şimdilerde artık yumuşadı 🙄 refleks olarak normaldir muhtemelen benimki kafa atıyor bana kafası hep dimdik kendisi tutuyor ama her çocuğun yapısı ile alakalı bu kızımda böyleydi kafayı dimdik tutardı, yeğenim tutamazdı mesela 4 gün araları olmasına rağmen. O yüzden kıyaslama yapmayalım doğru olmaz sanırım. Bizde çok gazlıyız geceleri bi gram uykumuz yok çığlık çığlığa resmen damla da başladık ama bana mısın demiyor 🥺 bu konuda dertliyim bende
İnşallah geçer bian önce cnm sıkıntınız, zordur ya gazlı bebek

Back
X