Rabbim analı babalı büyütsün canım geçmiş olsunKızlar oğlum dünyaya geldi öğle saatişu an iyiyiz şükür diğer arkadaşlarımında doğumları inşallah iyi geçmiştir.
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesinKızlar oğlum dünyaya geldi öğle saatişu an iyiyiz şükür diğer arkadaşlarımında doğumları inşallah iyi geçmiştir.
Gözünüzaydın. Sağlıcakla büyütün yavrunuzuMerhaba hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. normal doğum tercih ettim, açılmam 10 saat sürünce epidurale döndüm, yarı yolda iyiki bu kararı vermişim çok rahat ettim. 2. Gün günlük hayata döndüm. Doğum sırasında, dikişte ve 4 cm açılmadan sonrası sıfır ağrı acı hiç bişey hissetmedim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Insallah kendi sancilariniz gelirAmin inşallah39. Haftaya girdim hala sancı namına bişey yok ve bebek yukarda . Doktorum maksimum 41. Haftaya kadar bekleriz sonrası suni sancıyla doğumu başlatırız dedi umarım gerek kalmaz suni sancıya
Çok geçmiş olsuncanım ben sarılıktan çok çektim. Hemde taze olduğu için sana katılamıcam. Birincisi bebek sarılıktan ötürü Zayıflıyor. İkincisi sürekli karsında ölü gibi uyuyor o kadar canın yanıyor ki uyandıramıyorsun gözler hep baygın şekilde rengi sapsarı resmen hastalıklı sabahtan akşama kadar uyuyor . Aç olsa dahi memeyi ağzında yuvarlayıp uyuyor yine. Bunlar cok kötü seyler benm sahsen psikolojim bozuldu. Sarılık bitmesine rağmen ben uyuyamıyorum emzirmem lazım kafasındaym suanda. Çünkü korkuyorum özellkle ışın tedavisi o kadar zor ki gözlerini kapatmaya calıstık kapatamadık o kadar cok ağladı ki tüm gece parmağımı verdim ağzına . Yani umarım kimse yaşamaz bu süreçleri. Saat başı emzirmeye calısın çünkü idrarla atması gerekiyorcagilbilgin
Bir doğum doktoru sütünüzü sağarken biberonu bir bezle sarın ve çıkan sütü görmeyin diyodu , sanırım yetmeyeceğini düşündükçe daha çok stres yapıyor insan .Kızlar kendimi çok stresli hissediyorum bu stresi yönetmeyi basaramiyorum.
Sütüm çok azaldı.
Stresle baş edebilmem için ne önerirsiniz.
Ne yapıyorsam olmuyor.
Cok sukur kavuştuk kızlar oğlumlaağrılarım var baya igne serum idare etmeye çalışıyorum
Kızlar oğlum dünyaya geldi öğle saatişu an iyiyiz şükür diğer arkadaşlarımında doğumları inşallah iyi geçmiştir.
Katılmama konusu bana mı canım uykusuzluktan çok anlamıyorum da. Bizde pazartesi akşam özel hastanede yatış yaptık salı akşam çıktık bizde zorlu bi süreç yaşadık bi gün boyunca Işın tedavisi gördük hastanede 2 saatte bir emzirdim doktor öyle dedi 22 değerle yatış yaptık 11 değerle çıktık yarın kontrole götürücez inşallah sıkıntısız çıkar.canım ben sarılıktan çok çektim. Hemde taze olduğu için sana katılamıcam. Birincisi bebek sarılıktan ötürü Zayıflıyor. İkincisi sürekli karsında ölü gibi uyuyor o kadar canın yanıyor ki uyandıramıyorsun gözler hep baygın şekilde rengi sapsarı resmen hastalıklı sabahtan akşama kadar uyuyor . Aç olsa dahi memeyi ağzında yuvarlayıp uyuyor yine. Bunlar cok kötü seyler benm sahsen psikolojim bozuldu. Sarılık bitmesine rağmen ben uyuyamıyorum emzirmem lazım kafasındaym suanda. Çünkü korkuyorum özellkle ışın tedavisi o kadar zor ki gözlerini kapatmaya calıstık kapatamadık o kadar cok ağladı ki tüm gece parmağımı verdim ağzına . Yani umarım kimse yaşamaz bu süreçleri. Saat başı emzirmeye calısın çünkü idrarla atması gerekiyorcagilbilgin
Gözün aydın canım, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar oğlum dünyaya geldi öğle saatişu an iyiyiz şükür diğer arkadaşlarımında doğumları inşallah iyi geçmiştir.
Uygulayacağım bunları çok teşekkür ederim.Bir doğum doktoru sütünüzü sağarken biberonu bir bezle sarın ve çıkan sütü görmeyin diyodu , sanırım yetmeyeceğini düşündükçe daha çok stres yapıyor insan .
Birde sıcak su torbasını göğüsünüze koyarak masaj yapın
Yürüyüş pilates ilişki diyor hepsini yaptım ilişki hariç Rahmi uyarıp doğumu tetikleyebiliyorlarKanala girmesine yönlendirecek öneri fln verdi mi? Yani mümkün mü dıştan müdahale etmek kanala girmesini sağlamak?
Gözünüz aydın hanımlar :) sağlık, huzur, mutlulukla büyümek ve büyütmek nasip olsun inşallah
Rabbim analı babalı büyütsün canım geçmiş olsun
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin
Ohhh iki tane yakışıklı gelmiş
Sağlıkla büyütün inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsunGözün aydın canım, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Eliyle uyardıktan sonra mi açılma oldu canım benim hiç yoktu açılmaNisan gelmesi icin birsey demedi mi peki ? Benim ilk dogumda hic sancim yoj diye doktor eliyle uyarip simdi 3 cm aciklik var hemen suni sanci taksinlar demisti . 12 -13 gibi sancilarim baslamisti, 17 de dogmustuama plesanta onemli tabiki . Saglicakla gelsin bebisler yeterki hic sancin oluyor mu ?
Ben plesanta yaşlandığı için ve bebek kanalda olmadığı için risk almak istemiyorum ama cuma günü başka bi doktora gidicem doğum fiyatı konusunda anlaşamadık bu doktorlaBenim suni sancı tecrübem suyum ve nişanım gelip 8 saat geçmesine rağmen kendi açılmam ve sancılarım başlamayınca takıldı. Evet çok zor ve acılıydı ama doğum da çok hızlı ilerledi. Suni sancı takıldıktan 3 saat sonra 7cmde epidural takıldı. Epidural takıldıktan sonra çok çok rahatladım. 3 saat sonra da doğum oldu. İlk doğum için 6-7 saat hızlı bir doğum sayılıyormuş.
Demem o ki geçiyor arkadaşlar bir şekilde. Evet çok kolay diyemem ama çok da korkup yapılmayacak şey değil. Hayırlısıyla, sağlıkla bi doğsunlar da :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah canımGözün aydın, sağlıkla büyüt inşallah
Ağrıların için de acil şifalar, çabuk toparlarsin inşallah
Açılma yok mu canımKızlar benim geçen haftaki kontrolümde de bugünkü kontrolümde de bebek oldukça aşağıda ve kanala iyice kafasını sokmuş görünüyor. Ama gelin görün ki nst’de hiç sancı çıkmıyor. Kanala girdikten ne kadar zaman sonra doğum oluyor acabaevde olduğum zamanda da hiç sancım olmuyo sadece inanılmaz baskı hissediyorum rahimde o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?