2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım ben saat başı emzirdim mama vermedim sütüm öyle arttı. Ama buradan çevremden bildiğim için kafaya takmamaya çalıştım hep olumlu düşündüm.
Cok sukur kavuştuk kızlar oğlumla ağrılarım var baya igne serum idare etmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar oğlum dünyaya geldi öğle saati şu an iyiyiz şükür diğer arkadaşlarımında doğumları inşallah iyi geçmiştir.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Hepinize iyi akşamlar kızlaar bende geçen hafta çarşamba gun doğum yaptım çok şükür kızlarımızı kucağımıza aldık saglıkla Darısı burada dogumunu bekleyen dıger arkadaslarımıza olsun saglıkla kavusursunuz sizde umarım

Eliyle uyardıktan sonra mi açılma oldu canım benim hiç yoktu açılma
Evet çok oluyor ana nst de bişi çıkmıyor
Evet eliyle uyardiktan sonra kendisi soylemisti 3 cm aciklik var simdi serum ile suni sanci verebilirler demisti. Ama ben 42+5 deydim , elimle uyarmasam ilac koyup sana cok cektirirlerdi demisti.

Haklısın tabii ki sana katılıyorum. Ama işte keske doğumdan sonra da sakin kalıp uygulayabilsek bunu. Günde 3 kere mama vermenin çokta zararı oldugunu düşünmüyorum eğer durumu kurtaracaksa tabii.. umarım kimse yaşamaz bunları

Amin inşallah 39. Haftaya girdim hala sancı namına bişey yok ve bebek yukarda . Doktorum maksimum 41. Haftaya kadar bekleriz sonrası suni sancıyla doğumu başlatırız dedi umarım gerek kalmaz suni sancıya
Canım yürüyüş ve squat yap, normal tuvalet kullan aşağı inmesi için, ananas kivi muz hurma ye, ahududu yaprağı iç açılma için ebe önerdi, bebeğim yeni kanala girdi benimde acilmam yok dr bugün hic açılma yokken suni versek sezeryana gider yine dedi, ahududu yaprağını ve yürüyüş squati ihmal etme dedi..biz elimizden geleni yapalım da sağlıkla kolayla gelirler inşallah

Yok canım bortu arkadasımızaydı katılmıyorum lafım. Gerçi o da mantıklı doğruları söylüyor ama işte durum öyle olunca insan sakin ve zamana bırakamıyor.
Ben de seninle aynı şeyleri yasadım 1 gece yattık ışın tedavisi için 17 den 8e düşmüştü bir gecede. 1 hafta sonrası yine 11 e yükseldi yine ama bu sefer bol emzirme azıcık su ve günde 3 kez mama ile atlattık. Sarılık kaldıysa bile azaldığını düşünüyorum. Sen saat başı emzirmeye calıs uykusuzluk nedir bilmezdim benm de hayatım alt üst oldu bağışıklık sistemim çöktü resmen

Bende valla zorlanıyorum ama normalmis sanırım, ah küçük paşam bi usenmese memede öyle duruyor
Çok normal şimdi öyle yapması serçe parmağınla emme refleksini geliştirebilirsin canım hastanedeki hemşirelere danış

benimki 35.haftada kanala başını soktu ve 38 de geri içeri çekmişti, bu hafta tekrar kanala girmiş

Ben de kavuştum Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ağrılarım başladı benimde
Öncelikle geçmiş olsun,ardından gözünüz aydın. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Maşallah. Gözünüz aydın, Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…