Gözünüz Aydın maşallahBen de kavuştumAllah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ağrılarım başladı benimde
Bilmem. Geçen hafta alttan çatı muayenesi yaptı sadece çatı hakkında bilgi verdi açılma falan demedi. Bu haftaki kontrolde de sadece nstye bağlandım ve usg ile bakıldı.Açılma yok mu canım
Rabbim analı babalı büyütsün.Ben de kavuştumAllah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ağrılarım başladı benimde
Gözünüz Aydın maşallah
Çok teşekkür ederimRabbim analı babalı büyütsün.
Gözün aydın geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimminicik kıyafetleri bol geldi
Canım ben saat başı emzirdim mama vermedim sütüm öyle arttı. Ama buradan çevremden bildiğim için kafaya takmamaya çalıştım hep olumlu düşündüm.Doğuran arkadaşlar sarılık için neler yapıyorsunuz.dün bakıldı 13 çıktı sınırdaymış 2 gün sonra gene bakacaklar yükselirse mama takviyesi yaparız dedi.hiç mama veresin yok gecem gündüzüm karıştı sürekli emziriyprum düzelsin diye.o kadar stres yaptım ki dün tansiyonum tavan yaptı acile gitmek zorunda kaldım
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahCok sukur kavuştuk kızlar oğlumlaağrılarım var baya igne serum idare etmeye çalışıyorum
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımKızlar oğlum dünyaya geldi öğle saatişu an iyiyiz şükür diğer arkadaşlarımında doğumları inşallah iyi geçmiştir.
Amiin canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBen de kavuştumAllah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ağrılarım başladı benimde
Evet eliyle uyardiktan sonra kendisi soylemisti 3 cm aciklik var simdi serum ile suni sanci verebilirler demisti. Ama ben 42+5 deydim , elimle uyarmasam ilac koyup sana cok cektirirlerdi demisti.Eliyle uyardıktan sonra mi açılma oldu canım benim hiç yoktu açılma
Evet çok oluyor ana nst de bişi çıkmıyor
Haklısın tabii ki sana katılıyorum. Ama işte keske doğumdan sonra da sakin kalıp uygulayabilsek bunu. Günde 3 kere mama vermenin çokta zararı oldugunu düşünmüyorum eğer durumu kurtaracaksa tabii.. umarım kimse yaşamaz bunlarıÇok geçmiş olsunAnne için zor bir süreç tabi yeni doğum yapıyosun, hormonlar tavan, akıl karışık, endişelisin ah ah annelik Ama sarılık aslında her bebekte olan bilirubin maddesinin ikinci haftaya kadar (bebeğin karaciğerini doğumdan sonra tam randımanlı çalışmasıyla son bulan) yükselip yok olmasıyla biten bir durum. Erken doğanlarda zamanında doğan bebeklere göre daha çok oluyor çünkü erken doğanlarda iç organlar doğumdan sonra da gelişimini tamamlamaya devam ediyor. Zamanında doğanların sistemi daha kolay başediyor. Hazır mama verildiğinde bebeğin kan şekeri anne sütüne göre daha çok yükseliyor ve bebek hissetmesi gereken sürede açlık hissetmediğinden emme erteleniyor bu sefer hareketler bariz yavaşlıyor. Bilirubini vücuttan doğal olarak hzılıca atan tek şey bebeğin emip çiş kaka yapma döngüsü ve bunu en güzel yaptıran şey gene anne sütü. Memeler bebeğe göre süt üretimi yapıyor, bebeğin emmesi, dokunması, tükürüğünün memeye deymesi çok önemli. Meme bebeğe göre kalite belirleyip süt veriyor. Zaten her dönemin süt özelliği farklı bu yüzden. Benim açıkca uyarmak istediğim hemen mamaya düşülmemesi. Bebeğin ilacı anne sütü. Bir de yeni doğan bebek zaten ağlamaktan başka bir şey bilmez o zaten hep ağlar. Aşırı duygusal bir dönem ama kendimizi kaptırıp ruhumuzu üzüntüyle savurmayalım
Canım yürüyüş ve squat yap, normal tuvalet kullan aşağı inmesi için, ananas kivi muz hurma ye, ahududu yaprağı iç açılma için ebe önerdi, bebeğim yeni kanala girdi benimde acilmam yok dr bugün hic açılma yokken suni versek sezeryana gider yine dedi, ahududu yaprağını ve yürüyüş squati ihmal etme dedi..biz elimizden geleni yapalım da sağlıkla kolayla gelirler inşallahAmin inşallah39. Haftaya girdim hala sancı namına bişey yok ve bebek yukarda . Doktorum maksimum 41. Haftaya kadar bekleriz sonrası suni sancıyla doğumu başlatırız dedi umarım gerek kalmaz suni sancıya
Yok canım bortu arkadasımızaydı katılmıyorum lafım. Gerçi o da mantıklı doğruları söylüyor ama işte durum öyle olunca insan sakin ve zamana bırakamıyor.Katılmama konusu bana mı canım uykusuzluktan çok anlamıyorum da. Bizde pazartesi akşam özel hastanede yatış yaptık salı akşam çıktık bizde zorlu bi süreç yaşadık bi gün boyunca Işın tedavisi gördük hastanede 2 saatte bir emzirdim doktor öyle dedi 22 değerle yatış yaptık 11 değerle çıktık yarın kontrole götürücez inşallah sıkıntısız çıkar.
Çok normal şimdi öyle yapmasıBende valla zorlanıyorum ama normalmis sanırım, ah küçük paşam bi usenmese memede öyle duruyor
benimki 35.haftada kanala başını soktu ve 38 de geri içeri çekmişti, bu hafta tekrar kanala girmişKızlar benim geçen haftaki kontrolümde de bugünkü kontrolümde de bebek oldukça aşağıda ve kanala iyice kafasını sokmuş görünüyor. Ama gelin görün ki nst’de hiç sancı çıkmıyor. Kanala girdikten ne kadar zaman sonra doğum oluyor acabaevde olduğum zamanda da hiç sancım olmuyo sadece inanılmaz baskı hissediyorum rahimde o kadar.
Öncelikle geçmiş olsun,ardından gözünüz aydın. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahBen de kavuştumAllah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ağrılarım başladı benimde
Maşallah. Gözünüz aydın, Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahHepinize iyi akşamlar kızlaarbende geçen hafta çarşamba gun doğum yaptım çok şükür kızlarımızı kucağımıza aldık saglıkla Darısı burada dogumunu bekleyen dıger arkadaslarımıza olsun saglıkla kavusursunuz sizde umarım
Hmm bu da ilginçmişbenimki 35.haftada kanala başını soktu ve 38 de geri içeri çekmişti, bu hafta tekrar kanala girmiş
42+5 miEvet eliyle uyardiktan sonra kendisi soylemisti 3 cm aciklik var simdi serum ile suni sanci verebilirler demisti. Ama ben 42+5 deydim , elimle uyarmasam ilac koyup sana cok cektirirlerdi demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?