2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hurma yiyorum , yürüyüş ve merdiven inip çıkıyorum ama bakalım hayırlısı artık . Ahududu yaprağını duymamıştım onu da deneyim , teşekkür ederim

Ben plesanta yaşlandığı için ve bebek kanalda olmadığı için risk almak istemiyorum ama cuma günü başka bi doktora gidicem doğum fiyatı konusunda anlaşamadık bu doktorla
En doğrusu risk almamak zaten. Doğum bir vesile, amaç sağlıkla, sağlıklı bir bebeği kucağa almak. Sezaryen olur, vajinal olur. Ne yolla olduğu önemli değil.

Bu kadar takibinizi yapmış bu saatten sonra doğum fiyatında anlaşamamak nedir. Garip gerçekten doktorun yaklaşımı. Sorması ayıp o ne diyor siz ne diyorsunuz?

Cok sukur kavuştuk kızlar oğlumla ağrılarım var baya igne serum idare etmeye çalışıyorum

Şükür kavuşturana gözün aydin canim, hayirlisiyla eve gidersiniz insallah

Kızlar oğlum dünyaya geldi öğle saati şu an iyiyiz şükür diğer arkadaşlarımında doğumları inşallah iyi geçmiştir.

Maşallah canim, seninki kendiliginden 2şubati secti, tebriği hakediyor
Hayirlisiyla eve gidin insallah, hayirli uğurlu olsun

Ben de kavuştum Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ağrılarım başladı benimde

Amin inşallah darisi bize
Hayirli uğurlu olsun, gözün aydin
Ağrilarim en kisa zamanda geçer inşallah

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün, gözünüz Aydın. Benim doğum da 22 şubatta nasipse. İlki sezeryan olduğu için bu da planlı sezeryan olacak. Tabi oğlumuz bir sürpriz yapıp erken gelmek istemezse. Doktor da baya bekletmek istedi39+3 oluyor o dönemde. Umarım herkes evladını sağlıkla kucağına alır

Merhaba kizlar benim doğumu da doktor 9 şubat olarak güncelledi. Kizimin suyu halen alt sinirdaymis, nstde de sancim cikmadi.
Ama doktordan geldiğimizden beri her ayağa kalktiğimda vajina ve makata şiddetli baski ve batma hissediyorum. İki sn sonra da belime biçaklar saplaniyor. Kalkamadan geri yerime oturuyorum. Neden böyle oluyor fikriniz var mi? Wc ye bile ayaklarimi yere sürterek gidiyorum, zorla

Kuzum senin tek memeden 90 cc süt çıkıyorsa hiç mamaya başvurma boşuna, benim ikisinden 90 zar zor çıkmasına rağmen mamaya başvurmadım sadece emziriyorum bol bol. İnanıyorum ki yetiyordur yetmiyorsa kilosundan anlayacağız 1 hafta sonra. Bence bol bol anne sütü ver akıllanıyor onlar sonra mama kolayına giderse memeyi reddetmesin

Bende valla zorlanıyorum ama normalmis sanırım, ah küçük paşam bi usenmese memede öyle duruyor
Sana şuan bunu oğlum mememde yazıyorum, emme refleksi olmadığından başta hemen küveze vs alındı ya emzirmek hayal gelirdi şuan mememden ayrılmasını gözlüyorum desem bırakması anlamında değil bol bol emsinde şey emzik yerine de koydu beni memeden bıraktığım an uyanıyor kısaca sen bol bol memede tut alışacak ve öyle alışacak ki yaka süsü gibi göğsünden hiç inmeyecek

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

dün bebek 4 saat kalkmadı, memeler çok sertleşti bende sağayım dedim
ikisinin toplamından 70 cc çıktı bende de. ama emmeden sonra ağzının kenarından süt akıyor o bana teselli veriyo

Hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün

Epidural yapılınca annenin ıkınma refleksi azalıyor diyorlar, o kısımda sıkıntı yaşadınız mi peki

Ya ne güzel cnm sevindim emmeye alışmasınaelimden geldiğince memede tutmaya çalışıyorum dediğin gibi alışır inşallah

ikisinin toplamından 70 cc çıktı bende de. ama emmeden sonra ağzının kenarından süt akıyor o bana teselli veriyo
Ben zorla uyandırdım bugun, hemşireler 2 saatte 1 diyor, zamanla daha cok mu acilicak arası

Ya sağıma aldanmamak lazım bebek daha çok emiyor. Yalnız benim derdim benimki hiç uyumuyor ya delircem sürekli ıkınıyor sıkınıyor gaz damlası da veriyoruz ama yok bana mısın demiyor. Memede uyuyor tam yatırıyorum hayda gene uyanıyor. Gözünden de uyku akıyor ama gene de dalamıyor napıcam bilmiyorum fikir verin bana. Sürekli memede oturtamam ki

Ben zorla uyandırdım bugun, hemşireler 2 saatte 1 diyor, zamanla daha cok mu acilicak arası
Şimdi en az 1 ay 2 saatte bir canım, sonra 3-4 e kadar uzar biz 25 günlük olduk hala alarm kurup kalkıyorum gerçi gerek de kalmıyor bu ara hep memede hiç uyumuyo ama olsun uyusada kalkarım yani toparlayıp iyice ele avuca gelene kadar bu böyle gider

Ya kızlar ben okuyamıyorum doğum yapacak arkadaşlar vardı aklım sizde sağ Salim kavuştunuz inşallah
Birde doğumu çok yakın olanlar vardı PinkMermaid seninde kavuşmaya son 1
Sağlıkla kavuşun inşallah canım dualarım hepinizle
Çok okuyup katılamasam da aklım sizde bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…