- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Hurma yiyorum , yürüyüş ve merdiven inip çıkıyorum ama bakalım hayırlısı artık . Ahududu yaprağını duymamıştım onu da deneyim , teşekkür ederimCanım yürüyüş ve squat yap, normal tuvalet kullan aşağı inmesi için, ananas kivi muz hurma ye, ahududu yaprağı iç açılma için ebe önerdi, bebeğim yeni kanala girdi benimde acilmam yok dr bugün hic açılma yokken suni versek sezeryana gider yine dedi, ahududu yaprağını ve yürüyüş squati ihmal etme dedi..biz elimizden geleni yapalım da sağlıkla kolayla gelirler inşallah
En doğrusu risk almamak zaten. Doğum bir vesile, amaç sağlıkla, sağlıklı bir bebeği kucağa almak. Sezaryen olur, vajinal olur. Ne yolla olduğu önemli değil.Ben plesanta yaşlandığı için ve bebek kanalda olmadığı için risk almak istemiyorum ama cuma günü başka bi doktora gidicem doğum fiyatı konusunda anlaşamadık bu doktorla
Cok sukur kavuştuk kızlar oğlumlaağrılarım var baya igne serum idare etmeye çalışıyorum
Kızlar oğlum dünyaya geldi öğle saatişu an iyiyiz şükür diğer arkadaşlarımında doğumları inşallah iyi geçmiştir.
Ben de kavuştumAllah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ağrılarım başladı benimde
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün, gözünüz Aydın. Benim doğum da 22 şubatta nasipse. İlki sezeryan olduğu için bu da planlı sezeryan olacak. Tabi oğlumuz bir sürpriz yapıp erken gelmek istemezse. Doktor da baya bekletmek istedi39+3 oluyor o dönemde. Umarım herkes evladını sağlıkla kucağına alırHayırlı akşamlar arkadaşlar hepinize , okuyamadım ne zamandır yazdıkalrınızı, Şubat annelerinden kimler kaldı doğum yapmayan bakalım , yapan arakdaşalrımtebrik ediyor bebeklerini güle güle büyütmelerini diliyorum Allahtan. Bende 36+2 de kanamamsebebiyle acil sezeryana alınmıştım , dua eden soran yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden , bebeğim yoğun bakımda makineye bağlı nefes alıyordu , gün gün gelişmeler yaşadık çok zor süreçlerden geçtik, Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimiz dün taburcu oldu 12 gün sonra sağ Salim evimize geldiAllah orada evlatlarını bekleyen bir iyi cümle duymayı isteyen bütün anne ve babaları evlatlarına kavuştursun .
Çok teşekkür ederim ben de. Umarım hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırızSevgili annelerbeklenen ay sonunda geldi. Doğum yapan arkadaşlarıma bebeklerini sağlıkla büyütmelerini, doğum yapacaklara sağlıklı kavuşmalar diliyorum çok heyecanlıııııı
Kuzum senin tek memeden 90 cc süt çıkıyorsa hiç mamaya başvurma boşuna, benim ikisinden 90 zar zor çıkmasına rağmen mamaya başvurmadım sadece emziriyorum bol bol. İnanıyorum ki yetiyordur yetmiyorsa kilosundan anlayacağız 1 hafta sonra. Bence bol bol anne sütü ver akıllanıyor onlar sonra mama kolayına giderse memeyi reddetmesinHaklısın tabii ki sana katılıyorum. Ama işte keske doğumdan sonra da sakin kalıp uygulayabilsek bunu. Günde 3 kere mama vermenin çokta zararı oldugunu düşünmüyorum eğer durumu kurtaracaksa tabii.. umarım kimse yaşamaz bunları
Sana şuan bunu oğlum mememde yazıyorum, emme refleksi olmadığından başta hemen küveze vs alındı ya emzirmek hayal gelirdi şuan mememden ayrılmasını gözlüyorum desemBende valla zorlanıyorum ama normalmis sanırım, ah küçük paşam bi usenmese memede öyle duruyor
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahHepinize iyi akşamlar kızlaarbende geçen hafta çarşamba gun doğum yaptım çok şükür kızlarımızı kucağımıza aldık saglıkla Darısı burada dogumunu bekleyen dıger arkadaslarımıza olsun saglıkla kavusursunuz sizde umarım
Kuzum senin tek memeden 90 cc süt çıkıyorsa hiç mamaya başvurma boşuna, benim ikisinden 90 zar zor çıkmasına rağmen mamaya başvurmadım sadece emziriyorum bol bol. İnanıyorum ki yetiyordur yetmiyorsa kilosundan anlayacağız 1 hafta sonra. Bence bol bol anne sütü ver akıllanıyor onlar sonra mama kolayına giderse memeyi reddetmesin
Hayirli olsun Allah analı babalı büyütsünHepinize iyi akşamlar kızlaarbende geçen hafta çarşamba gun doğum yaptım çok şükür kızlarımızı kucağımıza aldık saglıkla Darısı burada dogumunu bekleyen dıger arkadaslarımıza olsun saglıkla kavusursunuz sizde umarım
Rica ederimHurma yiyorum , yürüyüş ve merdiven inip çıkıyorum ama bakalım hayırlısı artık . Ahududu yaprağını duymamıştım onu da deneyim , teşekkür ederim
Epidural yapılınca annenin ıkınma refleksi azalıyor diyorlar, o kısımda sıkıntı yaşadınız mi pekiBenim suni sancı tecrübem suyum ve nişanım gelip 8 saat geçmesine rağmen kendi açılmam ve sancılarım başlamayınca takıldı. Evet çok zor ve acılıydı ama doğum da çok hızlı ilerledi. Suni sancı takıldıktan 3 saat sonra 7cmde epidural takıldı. Epidural takıldıktan sonra çok çok rahatladım. 3 saat sonra da doğum oldu. İlk doğum için 6-7 saat hızlı bir doğum sayılıyormuş.
Demem o ki geçiyor arkadaşlar bir şekilde. Evet çok kolay diyemem ama çok da korkup yapılmayacak şey değil. Hayırlısıyla, sağlıkla bi doğsunlar da :)
Ya ne güzel cnm sevindim emmeye alışmasınaSana şuan bunu oğlum mememde yazıyorum, emme refleksi olmadığından başta hemen küveze vs alındı ya emzirmek hayal gelirdi şuan mememden ayrılmasını gözlüyorum desembırakması anlamında değil bol bol emsinde şey emzik yerine de koydu beni memeden bıraktığım an uyanıyor kısaca sen bol bol memede tut alışacak ve öyle alışacak ki yaka süsü gibi göğsünden hiç inmeyecek
Ben zorla uyandırdım bugun, hemşireler 2 saatte 1 diyor, zamanla daha cok mu acilicak arasıdün bebek 4 saat kalkmadı, memeler çok sertleşti bende sağayım dedim
ikisinin toplamından 70 cc çıktı bende de. ama emmeden sonra ağzının kenarından süt akıyor o bana teselli veriyo
Ya sağıma aldanmamak lazım bebek daha çok emiyor. Yalnız benim derdim benimki hiç uyumuyor ya delircem sürekli ıkınıyor sıkınıyor gaz damlası da veriyoruz ama yok bana mısın demiyor. Memede uyuyor tam yatırıyorum hayda gene uyanıyor. Gözünden de uyku akıyor ama gene de dalamıyor napıcam bilmiyorum fikir verin bana. Sürekli memede oturtamam kidün bebek 4 saat kalkmadı, memeler çok sertleşti bende sağayım dedim
ikisinin toplamından 70 cc çıktı bende de. ama emmeden sonra ağzının kenarından süt akıyor o bana teselli veriyo
Şimdi en az 1 ay 2 saatte bir canım, sonra 3-4 e kadar uzar biz 25 günlük olduk hala alarm kurup kalkıyorum gerçi gerek de kalmıyor bu ara hep memede hiç uyumuyo ama olsun uyusada kalkarım yani toparlayıp iyice ele avuca gelene kadar bu böyle giderBen zorla uyandırdım bugun, hemşireler 2 saatte 1 diyor, zamanla daha cok mu acilicak arası
Yaaa benimkide kaybolmuştu içinde şimdi hepsi tam oluyor, 1 hafta -10 güne olmaz yenidoğan tulumları. Hemencik toparlar merak etmeÇok teşekkür ederimminicik kıyafetleri bol geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?