Ben karnını ütü ile ısıttığım bir bezle sarıyorum ayaklarına patik ısıtıp giydiriyorum birde sıcak su torbasını doldurup uyurken biraz ayak altına biraz karnına gelecek şekilde yanına koyuyorum sanki daha rahat uyuyorSorma benim de içim parçalanıyor o öyle acı içinde kıvranırken. Elimden bir şey de gelmiyor. Bizimki de memede ıkınıyor, kızarıyor bozarıyor
Aaa geçmiş olsun canım Allah şifa versin hiç üzülme bebekler daha kolay atlatıyor inş hemen toparlanır çıkarsınız14 günlük bebeğimi kuveze aldılar enfeksiyon varmış çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti nolur bize dua edin bian önce çıkalım burdan
Çok geçmiş olsun canım sağlıklıca bi an önce kavuşun ınşallah14 günlük bebeğimi kuveze aldılar enfeksiyon varmış çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti nolur bize dua edin bian önce çıkalım burdan
Havlu ütüleyip karnına ayaklarına sarıyorum ben de. İyi geliyor gibi ama her seferinde yapamıyorum bu sefer o olmadığında üşütecekBen karnını ütü ile ısıttığım bir bezle sarıyorum ayaklarına patik ısıtıp giydiriyorum birde sıcak su torbasını doldurup uyurken biraz ayak altına biraz karnına gelecek şekilde yanına koyuyorum sanki daha rahat uyuyor
Geçmiş olsun canım, bebelerimize bişey olmasın çok minikler daha, iyileşecektir hemen sıkma canını14 günlük bebeğimi kuveze aldılar enfeksiyon varmış çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti nolur bize dua edin bian önce çıkalım burdan
Amin canım tabiki. Peki hepsini bi andamı vuruyor? Ağır gelmez mi?Hem rotavirüs hem menenjit hemde diğer aşı takviminde olan aşıları canım. Menenjit özel aşı olduğu için bütçe olarakta biraz pahalı temin edildiği için muhtemelen sen sormadığın için söylememiştir. Eğer sorarsan söyler fikirlerini. Ben menenjitten çok korkuyorum birde bu Suriye-Afganların falan ülkeye girmesiyle tekrar baş göstermiş. O sebeple vurulması gerekir bence Allah hepimizin evladını korusun
Canım üzülme çıkar insallah bi an evvel. Sütün gitmesin çok ağlama biliyorum çok zor ama geçiyor inan ki orada kilo bile alıyorlar14 günlük bebeğimi kuveze aldılar enfeksiyon varmış çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti nolur bize dua edin bian önce çıkalım burdan
Sleepy natural da 2 numarada sızdı benim cnm 1de bişey yoktu, Molfix den memnun kalan var ona mi geçsem diyorumSleepy bio natural kullanıyorum, cok sizdiriyor hiç memnun kalmadım. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba?
Ben tam alacaktım doğumdan önce kardeşim sızdırıyor dedi almadım çoğu sayfada da sızdırıyor diye yorumları varmış bende prima aldımSleepy bio natural kullanıyorum, cok sizdiriyor hiç memnun kalmadım. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba?
Benim oğlum da 800 gram almış cnm doktoru gayet iyi dedi, en az 500 gram almalı zaten, ilk günler veriyorlar bide emme refleksleri güçlü olmuyor bence normalKızlar selamlar bugün ilk ay kontrolümüz vardı oğlum 800 gr almış bana az gibi geldi ama Dr iyi dedi doğum sonrası verdiği kilo ile de 1100 gr almış oluyor bilemedim iyi mi kötü mğ
Benim dr umda gayet iyi dedi işte analık aklıma takıldıBenim oğlum da 800 gram almış cnm doktoru gayet iyi dedi, en az 500 gram almalı zaten, ilk günler veriyorlar bide emme refleksleri güçlü olmuyor bence normal
1 de sızdı 2 de sızıyor. Molfix sleepy ile aynı fiyat sanırım, aslinda 1 paket alıp denenebilir. Prima çok iyi fakat pahalı maalesef.Sleepy natural da 2 numarada sızdı benim cnm 1de bişey yoktu, Molfix den memnun kalan var ona mi geçsem diyorum
İyi ki almamışsın bende çok pişman oldum bide stok yapmıştık bir an önce bitsin diye bakıyorum bende.Ben tam alacaktım doğumdan önce kardeşim sızdırıyor dedi almadım çoğu sayfada da sızdırıyor diye yorumları varmış bende prima aldım
Hayır gayet iyi 800 değil 1100 gram almış verdiği kiloyu almasını da sayıyoruz çünkü. Maşallah cnm minimum 500 gram almalı.Kızlar selamlar bugün ilk ay kontrolümüz vardı oğlum 800 gr almış bana az gibi geldi ama Dr iyi dedi doğum sonrası verdiği kilo ile de 1100 gr almış oluyor bilemedim iyi mi kötü mğ
Sleepy natural da 2 numarada sızdı benim cnm 1de bişey yoktu, Molfix den memnun kalan var ona mi geçsem diyorum
Kızlar Molfix kullanıp memnun kalan varmı? Biz sleepy kullaniyoduk sızdırmaya başladı prima da pahalı diyorum molfix mi alsam
Bana da annem ver rahat uyur doyar diyor ama ben vermedim ama anami ağlatıyor geceleri cok sık uyanıyor emmek icin, kalca ultrasonunu mu diyosun cnm? Bize 2. Ayda olucak dedi kalca ultrasonunu, yoktur bisey o zaman içini ferah tutBenim dr umda gayet iyi dedi işte analık aklıma takıldıben birde geceleri uyusun diye mama veriyorum verme dedi ama bilemiyorum bir süre daha vermeliyim gibi geliyor bana. Size karın ultrasonu yapıldı mı bize onu da yaptılar bugün kalça dışında böbrekleri biri 4 biri 5 mm çıkmış genişleme yazmış radyolog ama eşime önemli değil 7 mm e kadar genişleme saymıyoruz demiş madem saymıyorsunuz niye öyle yazıyorsunuz insanın aklında bırakıyorlar.
Evet iz yaptı bizim de lastiği, molfix mi alsam diyorum bende prima baya pahalıadzeynep Sleepy bio değil de düz natural kullanıyoruz 1 numara. Şimdilik sızma olmadı ama artık küçük geliyor 2'ye geçeceğiz. Molfix de var elimde bir paket. Yarısını kullandım. O da güzel bence. Prima iki tür, bir de Pampers denedim. Üçünden de memnun kalmadım. Bana iç dokusu çok sert geldi. Bu arada Ebebek denemelik iki tane Goon vermişti. Onu da çok beğendim. 2 numaraya geçince Goon deneyeceğim sanırım bir paket. Sleepy Natural'in de stoklu 2 numarası var elimde ama sanki iç lastiği bir süre sonra çok iz bırakıyor Sleepy'nin. Onun dışında memnunum ben
Bize bu ay yaptılar cnm hastane prosedürü değişiyor olabilir öbür ay da diğer aşılar ile beraber rota aşısı yapcam dedi Dr Burda bir arkadaşa hepsi beraber yapılmaz denilmişti galiba ama bizimkiler yapacaklarmış bir standardı yok demek kiBana da annem ver rahat uyur doyar diyor ama ben vermedim ama anami ağlatıyor geceleri cok sık uyanıyor emmek icin, kalca ultrasonunu mu diyosun cnm? Bize 2. Ayda olucak dedi kalca ultrasonunu, yoktur bisey o zaman içini ferah tut
Bence denenebilir. Ben beğendim yani şimdiye kadar 10 tane falan kullandık. Hastanedeyken de vermişlerdi, orada da kullandık, iyi gittiEvet iz yaptı bizim de lastiği, molfix mi alsam diyorum bende prima baya pahalı
2-3 gün tükettim bı etkisini görmedim açıkçası günde 2 kere cay gibi demleyip içtimMerhabalar ahududu yaprağının faydasını gördünüz mü? Nasıl tükettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?