• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar vakalar ,hastalıklar iyice artti. Sadece covid degil , degisik virusler çıkmaya başladı. Ben artik kimseyle görüşmüyorum esim çalışıyor. İs yerinde odasi genis, maske çıkarmıyor , marketten gelenleri steril ediyoruz son haftalarimiz sizlerde koruyun kendinizi , ozellikle okula giden cocugu olan komsu, arkadas ,akraba gorusmeyin derim. Son haftalarimizda allah korusun hastalik kapmayalim.
Evet malesef 😞 cok yayın bir domuz gribi salgını varmış özellikle okullarda.
Hiç birimiz yakalanmadan atlatırız bu son düzlüğü umarım 🙏

Yaa anlamadım ki bu ara domuz gribi var omicron var covit var🙄
Bu arada ateşim 37.7 çıkıyor ama üşüme vs yok normal mi sizce
Benim geçtiğimiz eylül ayında senin gibi oldu dr antibyotik tedavisi uyguladı ateşimde ilk defa 37 y, geçmişti. Dr eğer antibiyotik işe yaramazsa test ver demişti yaradı şükür ama ağır geçirmiştim. Bir kbb uzmanına görün bence. Benimde boğaz kaşıntım geçmez ve ilerlerse bende gitcem

Kızlar gunaydin.uzun sureden beri ilk defa dün yorgunluktan her yerim catliyordu dayanamadım gece 11 de yattim tabi agridan sizidan saga sola donemedim halbuki ben gayet iyiydim kendime kizdim ne var bu kadar yoracak kendini diye.kizlar sizin bu sancilar kendinizi çok yordugunuz için geliyor olmasin. emilyinpariss emilyinpariss canim senin riskin yok mu hala neden kendini yoruyorsun🤦‍♀️ P Poouh canim sende mi kendini yordun acaba valla dikkat edin ben dun akillandim evi b... goturse umrumda degil ay canimdan onemli mi valla annem gelcek o yapsin zoruma ne olmuş. Sizde evin isiydi bilmem ne sallayin onlar halledilecek seyler kendjnize dikkat edin lutfen
Daha baslamamistim temizliğe ki hissetti galiba benim oğlan yapmam lazım canım ilk ve son büyük temizlik zaten kadın gelecekte bunlar ince işler doğumdan sonra çok karisacagim yoksa bununla yaza kadar yapamam böyle şeyler bebekle

Kızlar günaydın dün gece ne kadar çok sancısı olan varmış. Benimde çok var 2 gündür sanki şiddetli bir regl olmuşum gibi hiç geçmiyor, magnezyum içtim biraz hafifletti 😢 bu gece gelmesin bebelerimizzz 😂😂😂 tutacazz artık içimizde 🤔 yalancı sancıdır inşallah hepsi 🙏🙏🤗❤️
Benm de dün gece mesanem artık çürüdü bebek o kadar çok baskı yaptı ki dedim doğurucam heralde. Wc ye bile gidemedim ya. Annem de diyor ki bebekler genelde yılbaşı günü doğarlar 🤣🤣🤣

Ah kuzum ah inşallah koruruz eşim kalabalık yerde çalışıyor ben çalışıyorum kızım okulda Dua edip hijyene dikkat etmekten başka çaremiz kalmıyor :KK43: Bu ara iyice tedirgin olmaya başladım ben :KK43:
Bende çok duymaya başladık yine etrafta ama tedirgin oldukça geliyor onuda biliyorum çok sıkmak istemiyorum ama bende tedbiri bırakmadan dikkat etmek lazım diye düşünüyorum

Çok haklısınız kimseyle görüşmemek lazım benim 4. Gün toparlanamadım hala bugün de diş etlerim deli gibi kaşınıyor burun akıntısı devam arada da öksürük, baş ağrısı. Pekmez tereyağı yaptım sabah gözümü açar açmaz inşallah iyi gelir. Ben covit olduğumda böyle başlamamıştı ama belli de olmaz Allah korusun hepimizi
Test yaptirmismiydin canım geçmiş olsun vitaminlerimize dikkat etmemiz lazım belki onlar korur biraz

Yaa düşüncesi bile paniğe yetiyor eşim hep sen covıd olsan hastalıktan değil panik ataktan gideceksin diye haklı adam çok tedirgin oluyorum :KK43:
Bende hemen panik yapıyorum. Covit olduğumda günlerce ağlamıştım bisey olursa diye🥺
Kizlar vakalar ,hastalıklar iyice artti. Sadece covid degil , degisik virusler çıkmaya başladı. Ben artik kimseyle görüşmüyorum esim çalışıyor. İs yerinde odasi genis, maske çıkarmıyor , marketten gelenleri steril ediyoruz son haftalarimiz sizlerde koruyun kendinizi , ozellikle okula giden cocugu olan komsu, arkadas ,akraba gorusmeyin derim. Son haftalarimizda allah korusun hastalik kapmayalim.
Haklısın cnm . Oğlum 1. sınıfa gidiyor, onun dışında herkesle iletişimi kestim. Doğuma kadar karantinaya aldım kendimi . Eşimin is yeri risksiz ama okul var işte. 15 tatilin olması beni motivasyon ediyo şuanda.

Doğum temizliğine başlayacağım bugün. Yikanacaklari yıkayıp 2 odamın camını sileceğim. Yarın eşim geri kalani halledecek. Perdeleri filan yıkayıp yarın asarız. O kadar gözümde büyüyor ki... Güya yardımcı alacaktık, evdeki hesap çarşıya uymadı 😒

Haklısın cnm . Oğlum 1. sınıfa gidiyor, onun dışında herkesle iletişimi kestim. Doğuma kadar karantinaya aldım kendimi . Eşimin is yeri risksiz ama okul var işte. 15 tatilin olması beni motivasyon
Aslinda 15 tatili one çekseler ne iyi olur birde mart başına kadar uzatsalar hastalik biraz azalsa havalar ısınmış olsa .

Senin bu temizlik aşkına eşin bisey demiyor mu canim?😂 seni azcok tanidim ben sen temizlik yapmadan rahat duramazsin iki cocukla nasil ugrascan dicem yok sen onu da yaparsin😅 cok yorma kendini bebisler gününü beklesin valla dun anladimki tetikliyor dikkat etmek lazim
Demez mi hergün kavga ediyoruz ama oda benim aksime aşırıııııııı pis 💩😅 yediği içtiği tabağı bardağı koltuğun altına ittiriyor kim toplayacak onları evde bi katyam olmadığı için maalesef ben 😂 Ya ikinci çocukla beraber salacağım yada Safiye olup psikoloğa gideceğim bakalım gidişat ne gösterecek 😂

Kızlar herkese merhaba hayırlı doğumlar diliyorum hepinize aranızda Şubat da bekleyip erken doğum yapan var mı hiç

Merhaba hanımlar , pek giremedim bu hafta . Okuyamadım tüm mesajları .

Zamanı gelmeden doğmaya karar veren bebekler yoktur umarım aramızda :rolleyes:

Hepimize miniklerimizle mutlu bir yıl diliyorum :dua::KK76:
Bir arkadaşımız doğum yapmış canım 33+5 ‘de. Bebeği de kendisi de iyiymiş çok şükür onun dışında bildiğimiz başka yok 🧿 Bizi zaten bilirsin haftalardır ağrısı sancısı olup ite kaka gebeliği ilerleten anneleriz bi çoğumuz 😂😂

Depend fiyatını gördünğz mü 77 tl 🙄 içinde sadece 9 adet var bir günde bitiririm ben onu 😂 bizede toptancılar söyledi indirim olacağını valla bekleyip göreceğiz hiç inancımız yok ama bi umut diyelim ☺️
Ben 37ye almıştım 😳😳😱😱
Ben taburcu oldum kızlar.
Serviks uzunluğum 20'ye düşmüş.
Ben zaten bunu bekliyordum o yüzden 32 hafta çok önemli dedi doktorum.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.

Nidicardi 8 taneye çıkardı günlük :KK43:
Pazara kadar da hiç kalkma sürekli yat dedi.
Öyle işte...
Canım çok geçmiş olsun tekrardan. Herşeyi kontrol altına almışlar ne güzel sen de bol dinlen dikkat et kendine.
Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim 🤔
Ben kafeinsiz nescafe var onu içiyorum canım.
kafeinsiz türk kahvesi içiyorum canım ben
Canım onu nerden buldun 🤣🤣 bazen eşime yapıyorum rahatsız ediyo bazen de canım çok istiyo 😂😂

gebito gebito canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer gider 🙏🤲

Valla şu fotoğraftaki hamilelik aşamalarından en sondayım şuan. Benden bu kadar kızlar 🤗😂 benn hazırım artık gelsin bebe yeter daha hamile bir gün bile geçiremeyeceğim. Bugün gelsin bebiş 😂😂😂😂
Screenshot_2021-12-31-11-56-38-685_com.instagram.android.webp

Back
X