2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizim kontrolumuzde saliydi ama dr cuma günü aradı pzt ye çağırdı, inşallah geçen haftaki gibi hissetmediğim sancılar çıkmaz, bu hafta daha sakinim hic birseye stres yapmamaya çalışıyorum düşünmüyorum strese sokacak şeyleri,yoksa benim kız hemen geliyordu Allah korusun 😂
Benim kizimda gelmekten vazgecti zaar iki gundur sancim falan yok🧿 dün carsida bile gezdim. Sali cagirdi doktor bakalim ne diyecek nekadar olmus kızım😍

Benim de 175ti 225 olmuş nst 70di o da 100 olmuştur 2 haftada 1 350 TL veremicem neyse az kaldı zaten. Doğum parası ne alemde acaba. En ürkünçlüsü o 🥴
Bana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane ya 😳

Bana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane ya 😳
Valla pahalının ucuzu bu. Eski hastanesi 5400 istiyordu doğuma. Burası 3400 ama zamlı halini göricizzz. Seninn sarıgazide ya da sancaktepede miydi hastane

Ballikko Ballikko canım sen kapı süsünü nisa atölyeye mi yaptırmıştın ? Fotodaki site ?

Eklentiler

• 77EE8252-2202-419B-9296-0EF4054E36AC.webp
    77EE8252-2202-419B-9296-0EF4054E36AC.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 54
Ballikko Ballikko canım sen kapı süsünü nisa atölyeye mi yaptırmıştın ? Fotodaki site ?
Evet canım burası. Hatta benm ürünümüde paylasmıstı. Bilgehan yazılı olan beyaz renk onu biraz daha süsledi 🥰 ödemesini ürünü yaptıktan sonra ödüyorsun ptt kargo ile de gönderiyor ödemeyi de dolap uygulaması üzerinden yaptım

Çok şükür canım Allah'ım kazasız belasız sağ saglim atlatmayı nasip etsin bu hamielligimizide💖
Amin canım benim hepimizin insallah. Hepimize dua ediyorum vallahi. Cennet annelerin ayaklarının altında diye boşuna denmemiş😇

Evet canım burası. Hatta benm ürünümüde paylasmıstı. Bilgehan yazılı olan beyaz renk onu biraz daha süsledi 🥰 ödemesini ürünü yaptıktan sonra ödüyorsun ptt kargo ile de gönderiyor ödemeyi de dolap uygulaması üzerinden yaptım
Aaaa onu görmüştüm, beğendiklerimin arasındaydı o model, hatta Bilgehan yazısını görünce aklıma sen gelmiştin ☺️ Ne kadara yaptırmıştın canım kapı süsünü, dolaptan ödemen iyi olmuş daha güvenli 👍🏻

Kızlar aynı ben. Tamamen ben yani 🤣

Aaaa onu görmüştüm, beğendiklerimin arasındaydı o model, hatta Bilgehan yazısını görünce aklıma sen gelmiştin ☺️ Ne kadara yaptırmıştın canım kapı süsünü, dolaptan ödemen iyi olmuş daha güvenli 👍🏻
Canım zam gelmeden yaptırdım 195 tl idi. Kargoyada 18 tl verdim ama sadece kargonun ücretini dolap uygulamasından yaptım. Kargoyla anlasması olmadıgı icin pahalı tutuyormus kargo ücreti uygulamadan kargoyu ödeyince uygun oluyormus. Normal ücretini ibanına attım☺️

Yokkk artik nstdemi parali yaa. Dogum en son 6.bindi simdi ne oldu acaba. 10gun kontrol sayiliyo para almiyola simdi hesapladimda sali 11.gün oluyo 😠

Evet ve adını hatırlamadığım birinin daha salı günü salıyı sallıcaz hepimiz güzel haberlerle inşallah 😍😂
Cok kişinin ya ben hatırlıyorum 4 ocakta var biseyler insallah birilerimizi alikoymazlar hadi doğuma diye 😂

Sağ olun kızlar, erkek olarak babam gelir sadece kp yok çünkü, eşimin ailesi de başka ilde,hastaneye gelmezler diye düşünüyorum gelseler bile kaynımın odaya gelmesine gerek yok zaten.ben hastane çalışanlarını merak etmiştim,yanimda sal bone tülbent hepsinden götüreyim en iyis
Bişey dicem size ya 😂
Ben yeni kapandım sayılır bi rüya gördüm ondan sonra kapandım ama kapanmam herkes tarafından şokla karşılandı o ayrı biraz süslü püslü açık saçık giyinen biri olduğum için. Neyse kapandım ben gene çok süslüyüm Allah affetsin, giyimim kuşamım adaplıdır ama makyaj desen o biçim, giyim desen herşey marka olacak şal illa ipekevi olacak falan tesettür dergilerinden fırlamış gibiyim. Neyse onuda Allah affetsin inşallah. Yalnız ben gelen kargoculara hala kapıyı açık açıyorum. Yani kafamı kapatamadan geliyorlar napiyim 🥺 her seferinde ah kızım sen kapandın yapma diyorum gene kapı çalıyo ben panik olup üstüme bişey alsamda saç baş açık açıveriyorum kapıyı. Gene Allah affetsin dicem ama diyemiyorum etmez çünkü 🤦🏼‍♀️ Yaşım 25 onun verdiği bi toyluk mu acaba bu durumu nasıl aşabilirim ya bana azcık nasihat verin ablalarım nolur (tatlı dille verin ama) 😅

Çatı muayenesinden emin misin canım? Bence yaptırma en azından 38 den önce. Kızımda benim ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 de doktor dur bide çatıya bakalım dedi baktı bişey yok tamam dedi ertesi gün nişanım geldi akşamına suyum patladı. Çatı muayenesi tetikledi yani. Ben bu defa çatı muayenesi yaptırmayacağım
Ay beni yapsınlar ya benim ilkinde de yapmadılar hiç bi müdahale sonra çocuk 40 i buldu işte buda hiç demiyor yapalım diye belki bi faydasi olur sunni olmadan kendi sancimla başlar doğum sorsam mı ki doktora ne diyor bu kadın der mi 🙄

Back
X