• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sezeryan doğum yapanlara bir sorum var. Şimdi normal doğum için egzersiz vs yapılıyor ya, sezeryan olacakların da dikkat etmeleri gereken durumlar var mı?

Benim bebito dönmeyecek galiba. Ters durduğunda da normal doğum yapılıyormuş ama annenin kemik yapısına, bebeğin durumuna vs bagliymis. Her ebe de yapmiyormus. Yani büyük ihtimal sezeryan doğum yapicam. 3 Şubat'ta doktorla son kontrol olacak, ona göre karar verilecek.

Ters doğum yapan var mı hiç l?
Bebeğin dönmesine yardımcı olmak için egzersizler var, isterseniz bir bakım YouTubea

Ters doğum yapan elbet vardır ama değer mi risk almaya o kişiden kişiye değişir. Ben olsam almam mesela.

Yeni maille yeni hesap açsınlar ya beklemesinler hiç 😀 benim çok yıllık bir hesabım vardı şifreleri unuttum mailde devamlı kullandığım bir mail değildi onunda sifresini unuttum o hesabıma giremiyorum o yüzden. Bunu yeni acmistim. Hatta o hesap kurtarılır mi bilgisi olan var mı buranin hiç kurallarını bilmiyorum. Bahsettiğiniz moderatorlere yazsam felan

Yeni maille yeni hesap açsınlar ya beklemesinler hiç 😀 benim çok yıllık bir hesabım vardı şifreleri unuttum mailde devamlı kullandığım bir mail değildi onunda sifresini unuttum o hesabıma giremiyorum o yüzden. Bunu yeni acmistim. Hatta o hesap kurtarılır mi bilgisi olan var mı buranin hiç kurallarını bilmiyorum. Bahsettiğiniz moderatorlere yazsam felan
Bu da yasak sanırım 🙄

Tam olarak yasak ama😂😂suça suç eklemek😂
Bu da yasak sanırım 🙄
Yasak olduğunu söyleme canım sonra kötü sen oluyosun🤤

İyi akşamlar kızlar :) Ben pek yazmasamda ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı. Bebeğini kucağına alanlara sağlıklı bol sütlü günler diliyorum. Yarın bende 35+0ım inşallah. Doktorum bu 2hafta yürüyüş yapma dedi. 37yi görelim dedi suyum bolmuş bu da erken doğumu tetikleyebilirmiş. Aranızda benim gibi suyu fazla olan var mı? Yada daha önceki doğumunda bunu yaşamış olan anneler varmı?
merhaba canım.ş ekerin var mıydı

Bazı doktorlar bir manevra falan uyguluyormuş mesela. Onda bile bebekler geri dönebiliyormuş. Dönmüyorsa da bir sebebi var ya bence de zorlamamak lazım. Ben bir süre konuşmayı denedim dönsün diye ama dönmedi 🤣🙈
O da bı yöntem 😂😂😂
Bebeğin dönmesine yardımcı olmak için egzersizler var, isterseniz bir bakım YouTubea

Ters doğum yapan elbet vardır ama değer mi risk almaya o kişiden kişiye değişir. Ben olsam almam mesela.
Evt gördüm onları da, cesaret edemiyorum. Uygulamam sanırım. En sağlıklısı sezaryen gibi şu an🙂

Sabah kan idrar vereceğim son haftalarda süpriz bir enfeksiyon olmasın dedi doktor . Aç olarak gitmek uzun süre aç kalmak çok kötü yapıyor ya akşamdan onun stresindeyim yanıma muzlu süt ceviz alacağım eve gelince de kahvaltı yaparım dedim

Canım önüme numara çıktı, iki gündür benden istenilen bilgileri gönderdim ve bugün akşam açıldı. Eğer arkadaşlar ugrasirsa belki dönerler, kimler gitti hiç haberim yok
Yani isteseler gelirler gibi görünüyor, ınsallah gelirler ya..

Sabah kan idrar vereceğim son haftalarda süpriz bir enfeksiyon olmasın dedi doktor . Aç olarak gitmek uzun süre aç kalmak çok kötü yapıyor ya akşamdan onun stresindeyim yanıma muzlu süt ceviz alacağım eve gelince de kahvaltı yaparım dedim
Bende geçen gün sağlık ocağına verdim kan ama valla gece bi baktım bişeyler yiyorum 😀😀3 4 saat açlık oldu sanırım 😀😀 verdik kan dedim eşime beni hemen bi yere götür ölüyorum açlıktan 😀

Kayinvaliden gittimi?
akşam üzeri yola cıktı, sabah erkenden ucakla finlandiyaya attaaa yapacak :D

Hazar zana birlikte de güzel oluyor ayrı ayrı da güzeller.

hazar şimdilik cepte :)
Bana da 5.gun topuk kanı için gel dedi hemşire

hastane aldı onu hatırlıyorumda, 1 hafta sonra ki muayenesinde mi doğduğu zaman mı onu hatırlayamadım.
Kızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya

ışığı açma kapama düğmesini, dönen anahtarla değişirip ışığı acıp kısabilirsiniz :)
Kızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum

hayırlı olsun canım benim, Sağsalim evinize gidip güzel günleriniz. olsun inşAllah.
İnşallah , hepimiz güzel haberler alalım :dua:

Hep normal istiyordum fakat şu kesi , dikiş olayları beni çok korkuttu , sanırım sezeryan olucak . Keşke okumasaydım o tarz şeyleri .

benim ilk doğum kesi ile oldu, 2 hafta biraz zor gibi ama sezaryan daha zor :)
Ben de en çok hazarı sevdim canım
demi, onu cepe atalım :)

kızlar ana kucağı evde tutmak için bir şey aldınız mı 4 moms alacaktım ikinci elleri bile saçma fiyatlara gelmiş kararsız kaldım ya binmezse bir de binse de çok binmiyormuş sonra satmaya uğraşacağım bilemedim

ben alacaktım sepete de attım. o zaman o model 400 tl idi (şimdi 900)
biri bana doğduktan sonra karar ver, her bebek sevmiyor boşuna masraf olabilir dedi
keşke alsaydım aldığım fiyatın üstüne satardım :D
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi Hazar ismini çok beğendim bende 😍 oğlumuza da düşündük ama sonra yiğit ali olarak karar degaitirdik:)

Isimlerin hepsi tek tek çok güzel, ama sonda yazdığın ikili bana söylemesi zor geldi

bana da zor geldi ama eminde olamayınca sorayım dedim ☺️

Önyargılarınızı kendinize saklayın lütfen.Yaptiginiz hiç hoş bir davranış değil son ayımıza geldik oldukça hassasız biraz daha dikkat.
İşte önyargılı olan sizsiniz kayıtlı olmasalar bile girip okuyabilirler yazdıklarınızı ve cevap verme hakları yok. Aynı hassasiyeti siz de gösterin lütfen

Back
X