• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aşıdan sonra iyice sapıttı benimki. Ay hep böyle kalacakmış gibi geliyor Allah korusun. Gülmüyor bile surati hep asık.

Huzursuzlukta var cnm o kadar güler yüzlü kızım gitti yerine qsik suratli bi bebek geldi resmen.

Sırt üstü dönebiliyor cani isterse. Yüzüstü donunce heri sırt üstü dönemiyor ağlıyor hemen sinirlenip.
Benim paşanin da saniyesi saniyesini tutmuyor, bakıyorsun gülüyo sonra bi bakıyorsun ağlamaya başlamış

Orası öyle cnm anlıyorlar bu iyi ama uyku konusunda biz duzelemedik ya hatta bi kac gündür kötüye gittik ya sabahın 5 inde uyandı ki 12den sonra uyumadi doğru düzgün, sabahtan beri de yarım saat zor uyudu, az önce uyuttum bakalım inşallah uyur bu kez de dinlenir oda bizde
Canım ben böyle uykusu çok kısa olduğunda az bir mama takviyesi yapıyorum uyku süresi uzuyor hiç denedin mi

Canım ben böyle uykusu çok kısa olduğunda az bir mama takviyesi yapıyorum uyku süresi uzuyor hiç denedin mi
Yok cnm denemedim sütüm var diye, az da emse cok da emse uyanıyor,kilo alımı baya iyi tombis hatta ondan acıktığı için uyandığını düşünmüyorum

Yok cnm denemedim sütüm var diye, az da emse cok da emse uyanıyor,kilo alımı baya iyi tombis hatta ondan acıktığı için uyandığını düşünmüyorum
Ya bizim minnoşa da sütüm yetiyor ama mama bağırsağa daha geç geçtiği için onları daha çok rahatlatıyor o yüzden bir tık uzun uyuyorlar. Anne sütü emilimi daha kolay simdirir sindirmez memeye dönüş yapmak istiyorlar 😂 ben sabahları işe giderken 100 ml süt bırakıyorum kayınvalideme onu içiriyor ondan sonra da 20 30 ml kadar mama veriyor onu verince susuyormuş beyefendi 😂😂

Kendimi bu psikolojiye hazırlayım da umutlanmayim en iyisi 🙈

Önceden böyle bir sorunum yoktu hamilelikte falan da normaldi değerlerim, doğumdan sonra baktirmadim hiç olmazsa bi ara baktirayim

Benimki de dış kasiyiciyi emmeye çalışıyor yavrum bilemiyor henüz 🤗

Ayyy o çizgi bende de duruyor, birde göbek deligim kocaman oldu ya 😬

Hisirtili kitap bende alacağım da hangisini almalıyım içlerinde aynalı bir kısım var sanırım , ağza falan alinca sert olmaz mı hepsinde mi var bilmiyorum. Benim kız aynayı görürse bakar durur kendine, aynada kendini görünce sevinip dokunmaya çalışıyor kendine 🤣

Analık bu demekki 🙃

Ben yeni oldum canım ama benim önceye göre çok çok çok az oluyor hangisi normal bilemedim
Ben de yeni aldım , Moli jungly tails , ebebekte . Aynası yok .
Ay yok bir daha işim olmaz. Ben o uyuduğu gibi uyumaya devam. Başka türlü günü sağlam geçiremiyorum. Bütün gün başım döndü. Aklıma ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN geldi, bebeği uyutup kocasıynan vampir neyin izlediydi agshshdh Ben de bezelye ayıkladım ahahshjsjsjsjsjjdkdjd
Ne güzel akşamdı yahu :KK68: Ama şuan gerçek miydi yoksa hayal mi diyorum hanımın sayesinde :KK57:
Benim de ilk aldığım aptamil kabız yaptı başka ürüne geçmiştik. Tarihi yaklaşınca köpeğimize verdim arada süt içiyor nasılsa diye 🤦🏻‍♀️ Bayılarak yedi
Benim iki kutu yarım vardı anneme götürdüm köyde civcivlere verdi ekmek doğrayıp biraz :KK53:

Ya bizim minnoşa da sütüm yetiyor ama mama bağırsağa daha geç geçtiği için onları daha çok rahatlatıyor o yüzden bir tık uzun uyuyorlar. Anne sütü emilimi daha kolay simdirir sindirmez memeye dönüş yapmak istiyorlar 😂 ben sabahları işe giderken 100 ml süt bırakıyorum kayınvalideme onu içiriyor ondan sonra da 20 30 ml kadar mama veriyor onu verince susuyormuş beyefendi 😂😂
Yaa ise başladın demi nasıl gidiyor cnm

Orası öyle cnm anlıyorlar bu iyi ama uyku konusunda biz duzelemedik ya hatta bi kac gündür kötüye gittik ya sabahın 5 inde uyandı ki 12den sonra uyumadi doğru düzgün, sabahtan beri de yarım saat zor uyudu, az önce uyuttum bakalım inşallah uyur bu kez de dinlenir oda bizde
Bu sabah 5.30'da uyandı. Zar zor 8.30'da yanıma yatırıp emzirerek uyuttum. Yanında uyuyakalmışım 🙁 O da ne kadar uyudu öyle bilmiyorum. Demin yarım saat dizimde sallayarak uyudu. 30 dk sonra gözler zınk diye açıldı. Dün parkta uyumadı. Bakalım bugün ne yapacak

Bu sabah 5.30'da uyandı. Zar zor 8.30'da yanıma yatırıp emzirerek uyuttum. Yanında uyuyakalmışım 🙁 O da ne kadar uyudu öyle bilmiyorum. Demin yarım saat dizimde sallayarak uyudu. 30 dk sonra gözler zınk diye açıldı. Dün parkta uyumadı. Bakalım bugün ne yapacak
Kıyamam ya sen bide her gün parka gidiyosun 😥benimki yanımda da uyumuyor ya bazen kızıyorum annenim senin yat uyu diye ama nerde 😆

Dışarı çıkarmayı denedin mi. Allahım tüm bebişler mutlu huzurlu uyusun beslensin anneler huzura kavuşsun aminnn

Arabada gezdirdik canim uyudu biraz cok cok sükür. Ben de uyuyakalmisim yaninda, esimin dedigine gore kafam saga sola düşmüş ayni neneler gibi 🤣

İkinci kez oldu bizde de nadir yaşanan bir doğa olayı bu anne yanında uyumak 🤣 Parka gidiyorum bakalım gazam mübarek olsun

Hadi insallah guzel haberler getirirsin. Uyudu mu?

Ahahhaa 🙈 Doğru sırada dis var. İşte tam bu aşamada kehribar kolye takacağım ben belki işe yarar.
O da eksik kalsın
Arabada gezdirdik canim uyudu biraz cok cok sükür. Ben de uyuyakalmisim yaninda, esimin dedigine gore kafam saga sola düşmüş ayni neneler gibi 🤣
Sizinki benzin seviyor. Bizimki tabana kuvvet. "Eşşşek gibi ittireceksiniz o bebek arabasını" diyor
Hadi insallah guzel haberler getirirsin. Uyudu mu?
Bunu konuşmak için erken. "Uyu, uyan, geri uyu" aşamasındayız

Kızlar ya diş çıkarma nasıl oluyo bebişlerde alt damağında sanki 2 tane üçgen gibi yer olmuş sıpada da sabahtan beri bi huysuzluk var

Ek gıda deneyimi olanlar bebeğin tencere tava her şeyini ayırdınız mı/ayıracak mısınız? Bir de çelik olanları makineye atıyor musunuz? Ben 2,5 aya yakındır bu bebe insanına çay kaşığıyla demir damlası veriyorum ve o kaşıklar makinede yıkanıyor. Sadece kullanmadan önce kaynar su döküyorum üstüne. Bugün bunu ablama dedim. O da "E öyle yapacaksın zaten. Çocuğun her şeyini ayırır özel muamele edersen sonra normal şeylerle karşılaşınca vücudu daha çok reaksiyon gösterir" dedi. O ek gıdada ayrı tabak, kaşık bile almamış. Cam kase ve çay kaşığıyla başlamış büyüdükçe tatlı kaşığına, porselen tabağa geçmiş

Back
X