Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Amin canım Allah razı olsun
Ben bir sürü ilaç kullanıyorum. İnsülin kullanıyorum. Mümkün değil tutabilmem. Kaldı ki 2 saat bir şey yemezsem şekerim 50 nin altına dusuveriyor. Biz yemeyince cocoukta beslenmiyor. Sen bilirsin tabi ama kendini zorlamasan daha sonra tutsan olmaz mı.

İyi akşamlar herkese, bebeği çok aşağıda hissediyorum, mesaneye baskı yapıyor gibi normal midir bu? Rahim ağzı uzunluğuyla ilgili olabilir mi?
Geçende konuşulmuştu bu canım bizde arada hissediyoruzzz dönüyor sanırım bebek, geçen bende hissettim doktor kontrol zamanımdı baktık bebeğin kafası ordaydı

Ben bugüne kadar hiç hamile gibi değildim ama son 2 gündür baya ağırlaştım. Bugün çıktık 40 dk yürüdük eşimle birax kendime geleyim diye. Ama yok yani her yerim ağrıyor boynum sırtım belim baldırlarım. Bu son 3 ay böyle geçmeyecek di mi?

İyi akşamlar herkese, bebeği çok aşağıda hissediyorum, mesaneye baskı yapıyor gibi normal midir bu? Rahim ağzı uzunluğuyla ilgili olabilir mi?
Bende öyle hissediyorum ama rahim ağzı uzunluğum falan normal. dün doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Geçende konuşulmuştu bu canım bizde arada hissediyoruzzz dönüyor sanırım bebek, geçen bende hissettim doktor kontrol zamanımdı baktık bebeğin kafası ordaydı

Bende öyle hissediyorum ama rahim ağzı uzunluğum falan normal. dün doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi.
2 gündür hissetmediğim kadar çok aşağıda olunca korktum açıkçası 3 hafta önce gittim bir de iyi ki burası var

Valla daha demin bulaşıklaeı yıkadım 10 dk sürdü orda bile ağrıdı çok belim.. yürüyünce zaten bel ağrısında ölüyorum son ayı düşünemiyorum

Allah kolaylık versin canım. Sağlıklı olsun bebeğin ve sen zaten tutmamak da caiz günah değil.
Ben tutabiliyorum.
Sahura kadar da beslenmeye dikkat ediyorum. Bol bol yiyip içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…