- 25 Şubat 2020
- 2.748
- 3.424
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.441
Bir ben mi tutuyorumBence tutan yok herkesin tutmasını geçtim
ilk haftalar olsa neyse.Bir ben mi tutuyorum
Maşallah nasıl dayanıyorsunBir ben mi tutuyorum
Amin canım Allah razı olsunMaşallah nasıl dayanıyorsun
Ben bugün biraz geç yemek yedim, bayılacağım sandım, öyle olunca magnezyumu da geç içtim, direkt ağrılarım başladı.
Allah kolaylık versin
Ay sorma valla şimdiden vücudum yoruldu nasıl bakacaksam 2 seneGüzelce dinlen elinden geldiğinde
Ayyy dünyaya 2 tane canavar gelecek
Hiç doymayacaklar
Hep ağlayacaklar
2 tane
Hııı o zaman farklı tabi canım nodüllerden dolayı mı troid seçiniz alındı.benim eşiminde alındı haklısınız.bendede nodül varAtladığın bir şey var ama sizin tiroit beziniz var benim yok :)
Benim ilaç düzenim varken de yokken de biraz farklıydı, herkesin bünyesi farklı oluyor
Ben dün tuttum sarsmadı falan ama açıktım susadım tabi. Ve susuzluk sebebiyle bugün inanılmaz bir kabızlıkla mücadele ettim. Bugün tutmadım o yüzden.Herkes oruç tutuyormu hanımlar
Allah yardımcın olsunAy sorma valla şimdiden vücudum yoruldu nasıl bakacaksam 2 sene
Herkes oruç tutuyormu hanımlar
Ben bir sürü ilaç kullanıyorum. İnsülin kullanıyorum. Mümkün değil tutabilmem. Kaldı ki 2 saat bir şey yemezsem şekerim 50 nin altına dusuveriyor. Biz yemeyince cocoukta beslenmiyor. Sen bilirsin tabi ama kendini zorlamasan daha sonra tutsan olmaz mı.Amin canım Allah razı olsun
Geçende konuşulmuştu bu canım bizde arada hissediyoruzzz dönüyor sanırım bebek, geçen bende hissettim doktor kontrol zamanımdı baktık bebeğin kafası ordaydıİyi akşamlar herkese, bebeği çok aşağıda hissediyorum, mesaneye baskı yapıyor gibi normal midir bu? Rahim ağzı uzunluğuyla ilgili olabilir mi?
Bende öyle hissediyorum ama rahim ağzı uzunluğum falan normal. dün doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi.İyi akşamlar herkese, bebeği çok aşağıda hissediyorum, mesaneye baskı yapıyor gibi normal midir bu? Rahim ağzı uzunluğuyla ilgili olabilir mi?
Geçende konuşulmuştu bu canım bizde arada hissediyoruzzz dönüyor sanırım bebek, geçen bende hissettim doktor kontrol zamanımdı baktık bebeğin kafası ordaydı
2 gündür hissetmediğim kadar çok aşağıda olunca korktum açıkçası 3 hafta önce gittim bir de iyi ki burası varBende öyle hissediyorum ama rahim ağzı uzunluğum falan normal. dün doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Valla daha demin bulaşıklaeı yıkadım 10 dk sürdü orda bile ağrıdı çok belim.. yürüyünce zaten bel ağrısında ölüyorumBen bugüne kadar hiç hamile gibi değildim ama son 2 gündür baya ağırlaştım. Bugün çıktık 40 dk yürüdük eşimle birax kendime geleyim diye. Ama yok yani her yerim ağrıyor boynum sırtım belim baldırlarım. Bu son 3 ay böyle geçmeyecek di mi?
Allah kolaylık versin canım. Sağlıklı olsun bebeğin ve sen zaten tutmamak da caiz günah değil.Ben bir sürü ilaç kullanıyorum. İnsülin kullanıyorum. Mümkün değil tutabilmem. Kaldı ki 2 saat bir şey yemezsem şekerim 50 nin altına dusuveriyor. Biz yemeyince cocoukta beslenmiyor. Sen bilirsin tabi ama kendini zorlamasan daha sonra tutsan olmaz mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?