Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy aynıı ben bnde şuana kadar hiç bişey anlamadm çoğu zaman unutuyordum bile ama bu 2 3 gündür gece bile bel sırt agrısından dönüp durmaktan uyuyamyrm sanırım bizde bundan sonra anlıcaz bide bu hafta karnım daha cok büyüdü

Ya benim de aynen. Eşim bugün oh be hamile eşim var gibi yürüyoruz ilk kez dedi hep normal sadece kilo almış bi kadındım ama şimdi göbeğim fırladı ve aşırı ağırlaştım ama biraz erken oldu sanki. Herkes son ay çok ağırlaştığından bahsediyor ama bizim daha 3 ay var nası geçecek bakalım

Valla benimde eşim de öyle sonunda belli olmaya başladı dio bende bilmiyorum ya bide akşam yemeğinden sonra geriliyo karnım resmen aşırı da yemememe ragmen Allah sonumuzu hayretsin

İyi akşamlar herkese, bebeği çok aşağıda hissediyorum, mesaneye baskı yapıyor gibi normal midir bu? Rahim ağzı uzunluğuyla ilgili olabilir mi?
Bir süredir benim de aşırı asagida hatta nasıl desem vajina girişine neredeyse 4 parmak yukarıda oynuyor pat diye çıkıverecek diye korkuyorum bazılarının 9 ay boyunca yukarı çıkmaz aşağılarda takilirmis öyle okumuştum

Dikkat etmene gerek yok etsen bile varsa çıkar canım. Çünkü sana içirdikleri şey baklava gibi şekerli. Ben o kadar dikkat ediyorum şekerim çıktığı için ona rapmen tokluk 130 larda geziyor. 1 haftada 1 kilo gitti bile inşallah kimsede çıkmaz. Hiç bişey yiyememel çok zor. Nutella kaşıklayanlara selam olsun

Napysnn canım ne var ne yok nasıl gidiyor
Nasıl gitsin bu aralar hep dışarda işim var direksiyon derslerim varrrr gecikmiyim kalıcakmıyım aradayım kalırsam göbekle nasıl diğer sımava giricem bilmiyorum çok tedirginim bebek için habire alışverş yapıyorum, sen napıyosun nasılsın
Ben de çok yorgunum
Sıkılmaya halim yok
Kışlık kaldırdım biraz
Her gün bugün keyif yapıcam diyorum
Bi yer göremiyorum
Kışlıkları bende düşündümde daha yinede soğuk olur diye güvenemiyorum iki güzel hava görünce kaldırmıyım dedim bayramdsn sonra yaparım herhalde sonra zaten yaz temizliğ bebek kıyafetleerini yıkarım çantayı hazırlarım
Vallaa yapamıyosun yaaa cidden

Ayyy ehliyet meselesi mi bende hep niyetliydim bir türlü kısmet olmadı cocuktan sonra da cok zor nolur bilemeyrm inşallah geçersin bir defada bende napim aynıı alışveriş bitmiyo daha cok eksik var olcak inşallah hepsi

Bende 2-3 ayllıken yazıldım anca geldi dersler çocuk büyüdü içimde ben sımava girene kadar
Valla cidden çok eksik var şunu aldım diyorumm sonra ooo daha bunlar var diyorum cidden bitmiyoİnşallah halledicez

Bende 2-3 ayllıken yazıldım anca geldi dersler çocuk büyüdü içimde ben sımava girene kadar
Valla cidden çok eksik var şunu aldım diyorumm sonra ooo daha bunlar var diyorum cidden bitmiyoİnşallah halledicez
Allah iyiliğini versin güldürdün beni cocuk büyüdü içimde diyor dogurmadan al da inşallah

Nbr kızlar? Son ayında olan bir arkadaşım var bez stokladın mı ne marka aldın falan dedim yoo daha hastane çıkışı bile almadım dedi
Biz mi abarttık olayı o mu çok rahat ben anlamadım
Bu arada beşik işini de hallettik chicconun anne yanı beşiğini aldım 1 yaşına kadar yatsa benim için yeterli zaten. Aklımda bırakın chicco almak yeni almak dahi yoktu biliyorsunuz Baby plus ın ikinci el olanını almıştım iptal edilmişti beşiği de çocuk odasına koyacağım için kahverengi olması pek içime sinmemişti zaten pembe beyaz odanın içinde bana batardı aynı şekilde büyük kızım da takıntılır benim gibi
Beyaz yada pembe bişey bulsam diyordum kuzenim aradı bugün bir mağazada açık pembe chicco anne yanı bulmuş teşhir ürünüymüş ama kağıtları bile üzerinde yepyeni yatağı da dahil 1250 dedi sadece karton kutusu yokmuş dedim kutusunu napim kap gitsin. Uygun bir koliye koymuşlar başka bir tanıdığın arabasına koyup gönderecek bana aynı şehirde değiliz.
Eşim de ne gerek var ikinci el almaya deyip duruyordu isabet oldu kısmetinde bu varmış kızçemin Allah yatmayı da nasip etsin inşallah.
Acele etmeyeyim dedikçe fırsatlar önüme çıktı hep herşeyi oldu bitti hayırlısı bakalım.
Bende böbrekleri büyük lafından sonra hep tedirginim ama kötü hissetmiyorum sağlıkla doğacak inşallah bu haftaiçi bir gün de özeldeki dr a gideceğim bakalım o ne diyecek.
Ayın 19 una da devletten randevu aldım şeker yüklemesi ve diğer kan tahlillerim vs için 26. Hafta oluyor 15 te bir ultrasona girmiş olurum diye planlıyorum.
Hassas bir dişim var o ağrıyor bu ara özellikle duş falan alınca yani biraz üşüyünce veya soğuk bişey yersem yapıyo inşallah devam etmez dün gece uykumdan uyandım resmen ağrıdan ama bugün geçti çok şükür

Ejderha gibi ağzımdan ateş püskürmeme az kaldı. Bu nasıl bir yanmadır. Geçmiyor da meret. Gaviscon da işe yaramıyor artık. Bu mide yanması bu haftaların belirtisi mi yoksa doğuma kadar devam eder mi? Bilgisi olan var mı?

.......
Her şeyi yumurta kapıya dayanınca halletmeye çalışmak bana gore degil.
Alcaksın elinin altında duracak işte. Yani merak etme acele ettiğimiz yok

Bende de galiba hassas diş var. Dişçiye gitmem lazım üşeniyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…