Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Özellikle öğretmenlikte 32 de dönülecekse ayrılmak bana yanlış geliyor ha komple izne ayrılacağım diyenler için bi şey diyemem. Benim zümrem de var okulda 2 tane ama hem şimdi hem seneye onlara çok yüklenmek istemedim onların da çocuğu çoluğu var

Bende çıkmadım 37 ye kadar devam insaallah sonrasında daha çok ihtiyaç oluyor. Senin öğretmenlik olunca biraz tatile gelecek galiba ama.
Evet bir kısmı boşa gidecek ama en azından kasım ara tatiline kadar idare ederim bu şekilde inşallah

Benmkilerinde aslina bakarsan durumlari cok musait degil kayinbabamin bir geliri yok ama ben yok ne demek bilmeyen bir hayat yasadim o sebeple bekliyorum da yani acikcasi doyumsuz degilim ama yoktanda anlamıyorum cok zengin bi ailenin cocuguda degildim ama annem babam devlet memuru genede bi nebze her istedigim hep oldu

Fazla verici olmamak gerek

Selam kızlar tiroid konusu konuşulmuştu ama okumadan geçmiştim ben de olmaz diye bugün sonuçlari aldım serbest t4 0.93 sınırken ben de 0.88 çıkmış. Sağlık ocağı olduğu için müdahale yapılmadı. Haftaya kendi Dr uma göstereceğim. Yönlendirir endokrine diye düşündüm. Aranızda var mıydı serbest t4 değeri benim gibi düşük olan ya da bu konuyla ilgili fikri olan
Bir de saçma bı şekilde ben şekerden korkarken benim kolesterol yüksek çıktı. Dr hamilelik döneminde normal dedi ama takıldım biraz var mıydı sizlerde

Aynı şekilde düşünüyorum. İzne ayrilsaydim da 32 de dönmezdim. Düzeni bozmamak adına yazılıları yapıp ayrılırım ama galiba. 33. Hafta civarında rapor, izin vs derken de ilk dönemi kapatırım ins diye hayal ediyorum

Yazılı falan yaptıktan sonra rahat dönem geliyor aslında ama dinlemek istiyorum diyorsan tabiki ayrıl ben daha mezuniyet balosuna falan giderim diyorum

Ay ben bir konuşuyorum o gün eşim diyor kiminle konuşuyorsun dün çok hareketliydi bugün pek keyfi yok galiba n’oluyo sana böyle diyorum hareket edince böyle yapınca seni daha çok seviyorum diyorum benim tüp bebek ya ayrı bi korku heyecan var bilmiyorum

Yazılı falan yaptıktan sonra rahat dönem geliyor aslında ama dinlemek istiyorum diyorsan tabiki ayrıl ben daha mezuniyet balosuna falan giderim diyorum
Asıl sizinki hanım hanım bunlar benim yavrularım durumu trafikte epey kaldığım için ayrılmak istiyorum o dönemde izne gereksiz yere strese girmemek , kavga etmemek için

Ben dün aldım. Denedim de .valla bir rahat ki Benim de normalde kanamam çok olmaz yine de aldım. Hem bazıları bu bezi normal regl zamanı gece bile kullanıyormuş. En kötü sonra kullanırım dedim .e bebek de 130 cm e kadar büyük beden diye geçiyor.
Trendyol da ise xl a kadar var ama o da en fazla 150 cm e kadar .
1.60 boy 75 kiloyum ben .80 olsam doguma kadar l bence yeter

Benim de öyle bir zibin bile almadi .almasın.Erkek değil diye mi anlamadım

Annesi yavrusuna maaşıyla her şeyi alıyor .Zaten kendilerini yılda max 2 kez görüyorum.

Aman boşver sağlık kiloyla olculmuyor. Senin kv de de maşallah kundaklara sigmamak marifet sanki Gayet de normal kilo. Eskiden öyle kilolu bebekler sağlıklı zanndilirmis. Eskinin cahilliği işte. Benim anneannem de sürekli bu çocuk çok zayıf deyip delirtiyordu beni. Ama çocuk çok hareketli ondan kilo tutmuyor. Şimdi de öyle vallahi babası ile benim yediğimizin toplamindan fazla yiyor yine zayıf ve yine aç

Benim de öyle bir zibin bile almadi .almasın.Erkek değil diye mi anlamadım

Annesi yavrusuna maaşıyla her şeyi alıyor .Zaten kendilerini yılda max 2 kez görüyorum.
Aynısını düşünüyorum. Evliliğimden beri hayat felsefem hep kendi kendime yetmek oldu Allah muhtaç etmesin şimdilik yetecek kadar gücümüz var ki eşimin maaşı da benimkini ikiye, üçe katladigi için hic beklentiye girmedim

Annem anlatir hep annem beni dogurdugu zaman 4.750 gr dogurmus benden 1 yil once falanda babamin amcasinin oglu olmus 5.500 dogmus bebek 13 gunlukken olmuş annemi korkutmuslar hep ismailin kilolu bebesi öldü seninkide cok kilolu falan diye zayif olsa suc kilolu olsa suc yaranilmaz saglik olsun yeter

olsun valla en ideali ye ye kilo alma .. sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…