- 23 Ekim 2018
- 16.306
- 37.715
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.881
Özellikle öğretmenlikte 32 de dönülecekse ayrılmak bana yanlış geliyor ha komple izne ayrılacağım diyenler için bi şey diyemem. Benim zümrem de var okulda 2 tane ama hem şimdi hem seneye onlara çok yüklenmek istemedim onların da çocuğu çoluğu varBen de ayrılmadım, ayrilamayacagim da bu gidişle8 değil benimkiler ama vicdan yaptım, kimselere emanet edemiyorum çocuklarımi. İyi, hoş emanet edecek öğretmen de bulunmadı yerime. Son gunlerde su moddayim" Hanım,hanım bunlar benim yavrularım"
Evet bir kısmı boşa gidecek ama en azından kasım ara tatiline kadar idare ederim bu şekilde inşallahBende çıkmadım 37 ye kadar devam insaallahsonrasında daha çok ihtiyaç oluyor. Senin öğretmenlik olunca biraz tatile gelecek galiba ama.
Benmkilerinde aslina bakarsan durumlari cok musait degil kayinbabamin bir geliri yok ama ben yok ne demek bilmeyen bir hayat yasadim o sebeple bekliyorum da yani acikcasi doyumsuz degilim ama yoktanda anlamıyorum cok zengin bi ailenin cocuguda degildim ama annem babam devlet memuru genede bi nebze her istedigim hep olduAyy ilk defa duydum bunu dane kadar argo olsa da o kadar doğru ki benim eşimin tarafı da bir şey yapmaz, yapamaz durumları müsait değil. Olsa durumları yapardı annesi bundan eminim öyle olunca karışma, müdahale etme gibi durumları da olamaz. Ne hayatimiza ne çocuklarımıza. Yapıp yapıp da başıma kaksaydi kesinlikle tahammül gosteremezdim. Bu da züğürt tesellisi
Fazla verici olmamak gerekBazılarınada yaranılmıyo, annem babam abimlere bebek odasından tut , bebek arabasına, maam sandalyesine, hatta gelinlik yatak odası çeyiz takımı bile aldım annem. Büyüdü akülü arabasını bisikletini aldılar yeğenime,
Gelinin annesi bebeğe bi küçük bilezik almış onu söyleyip durdubizimkilerinin aldıklarının yanına 5/1bile değil
2.yede oyuzden bişi yapmadı annem bi altın taktı okadar
Bende evli değildim yeğenime herşeyi uapmaya çalıştım elimden geldiğince almaya çalıştım çeyrek gram değilde kız olduğu için tatlı durur diye küpe almıştım fln,
Geldi benim düğümde gram taktı,
Şimdi benim bebeğimde abimden bişi beklemiyorum görmeye bile gelmezler eminimmsj atarlar
Böyle bakıyorum cidden bazıları doyumsuz oluyorrrrr, hak edenlerede yapılmıyorrr
Ahh ahhhhAnnemin bir lafi vardir deveye diken adama s*ken yaranirmisgervekten bu cok dogru cevremdede cok var ama cok kuymetli oluyorlar
Aynen diyemeyiz bizzz vallaHic öyle şeyler diyemem keşke diyebilsembak yarın bir gün zırt birt bebeği bahane edip gelecek eminim yine içime atarım kesin
Gerçekden öyle değmiyoFazla verici olmamak gerek
Aynı şekilde düşünüyorum. İzne ayrilsaydim da 32 de dönmezdim. Düzeni bozmamak adınaÖzellikle öğretmenlikte 32 de dönülecekse ayrılmak bana yanlış geliyor ha komple izne ayrılacağım diyenler için bi şey diyemem. Benim zümrem de var okulda 2 tane ama hem şimdi hem seneye onlara çok yüklenmek istemedim onların da çocuğu çoluğu var
Yazılı falan yaptıktan sonra rahat dönem geliyor aslında ama dinlemek istiyorum diyorsan tabiki ayrıl ben daha mezuniyet balosuna falan giderim diyorumAynı şekilde düşünüyorum. İzne ayrilsaydim da 32 de dönmezdim. Düzeni bozmamak adınayazılıları yapıp ayrılırım ama galiba. 33. Hafta civarında rapor, izin vs derken de ilk dönemi kapatırım ins diye hayal ediyorum
Ay ben bir konuşuyorum o gün eşim diyor kiminle konuşuyorsun dün çok hareketliydi bugün pek keyfi yok galiba n’oluyo sana böyle diyorum hareket edince böyle yapınca seni daha çok seviyorum diyorum benim tüp bebek ya ayrı bi korku heyecan var bilmiyorumBenimki cok fıkırdamıyor ya ya da ben mi hissetmiyorum. Ama iki gün önce ayakta bile barizdi. O gün oruç tuttum acliktan heralde. Iki gundur tutmuyorum sakin keyfi yerinde heralde. Nasil bir dunyasi var gercekten ben de merak ediyorum. Fakat bi sey var ben onu yapmiyorum. karnima elleyip konusmuyorum. O konuyu benimseyemedim mi aliskanlik mi edemedim ya da cok duygusal bakmiyorum mu nedir? Yine de tabi biriyle konusruken beni duyuyordur ama ne bileyim yalniz oldugumda evde tutup onunla konusmuyorum aklma da gelmiyor . Bebemle bağ kuramadim mi yav dünden beri onu düsündum benim niye bu tarz seyler icimden gelmiyor ki bebegi de istedim 10 ay ugrastik halbuki istemeden olan bir bebiş de degil
Asıl sizinki hanım hanım bunlar benim yavrularım durumuYazılı falan yaptıktan sonra rahat dönem geliyor aslında ama dinlemek istiyorum diyorsan tabiki ayrıl ben daha mezuniyet balosuna falan giderim diyorum
Bingil bingil et haAyy zaten ortalamada olsunda fazlasinda gözüm yok biz kilolu bebeklerden cok cektik kardesim var 4 yasinda dar paca kot falan hic giydirememistik icimde uktedir
O zaman ayrıl kesinlikle kavga mavga Allah korusunAsıl sizinki hanım hanım bunlar benim yavrularım durumutrafikte epey kaldığım için ayrılmak istiyorum o dönemde izne gereksiz yere strese girmemek , kavga etmemek için
Ben dün aldım. Denedim de .valla bir rahat kiKızlar ben sezaryen olacağım malum. Diğer doğumlarda hastane hasta bezi vermişti eve dönünce de orkid gece yeterli gelmişti ilk gün harici kanamam da pek olmamıştı zaten. Depend bezi çok duyuyorum eskiden yoktu böyle bişey kilot gibiymiş sezaryende nasıl olur bilemedim dikişleri rahatsız eder mi giyip çıkarmak zor olmaz mı? Deneyen oldu mu? Bir de lohusa pedleri çıkmış kalın uzun heralde onlar. Kimisi de bebek bezi kullanın demişler hiç bilemedim ne yapacaksınız?
Benim de öyle bir zibin bile almadi .almasın.Erkek değil diye mi anlamadımAman masaallah de benimki daha tık yok resmen çocuk 3 ay sonra doğacak daha bi patik almadı şaşırıyorum gerçekten annem bi sürü şey aldı, abim e de almıştı yani illa kızıyım diye değil kayinvalideyken de aldı bu yüzden bu tavır bana çok ilginç geliyor kadın hiç torun sahibi olacak gibi değil.. doğunca da zırt birt sevmeye gelir ama eminim
Aman boşver sağlık kiloyla olculmuyor. Senin kv de de maşallahbenim kv de birini 6 diğerini 5,5 kg doğurmuş,,, ben 2780 gr doğurdum hep kendine almış kiloyu şişmişsin bebeği besleyememişsinben aslan gibi doğurdum kundaklara sığmadılar dedi ama oğluma sütüm yaradı benimkide sonra tosun gibi oldu.. cahiller işte şişman olunca sağlıklı olduğunu sanıyorlar .. bu defada çok kilo alınca oğlan acaba hastamı şekermi var diye her doktora gittiğimizde sordurdu hey Allahım yaa..
Aynısını düşünüyorum. Evliliğimden beri hayat felsefem hep kendi kendime yetmek olduBenim de öyle bir zibin bile almadi .almasın.Erkek değil diye mi anlamadım
Annesi yavrusuna maaşıyla her şeyi alıyor .Zaten kendilerini yılda max 2 kez görüyorum.
Annem anlatir hep annem beni dogurdugu zaman 4.750 gr dogurmus benden 1 yil once falanda babamin amcasinin oglu olmus 5.500 dogmus bebek 13 gunlukken olmuş annemi korkutmuslar hep ismailin kilolu bebesi öldü seninkide cok kilolu falan diye zayif olsa suc kilolu olsa sucAman boşver sağlık kiloyla olculmuyor. Senin kv de de maşallahkundaklara sigmamak marifet sanki Gayet de normal kilo. Eskiden öyle kilolu bebekler sağlıklı zanndilirmis. Eskinin cahilliği işte. Benim anneannem de sürekli bu çocuk çok zayıf deyip delirtiyordu beni. Ama çocuk çok hareketli ondan kilo tutmuyor. Şimdi de öyle vallahi babası ile benim yediğimizin toplamindan fazla yiyor yine zayıf ve yine aç
Aman boşver sağlık kiloyla olculmuyor. Senin kv de de maşallahkundaklara sigmamak marifet sanki Gayet de normal kilo. Eskiden öyle kilolu bebekler sağlıklı zanndilirmis. Eskinin cahilliği işte. Benim anneannem de sürekli bu çocuk çok zayıf deyip delirtiyordu beni. Ama çocuk çok hareketli ondan kilo tutmuyor. Şimdi de öyle vallahi babası ile benim yediğimizin toplamindan fazla yiyor yine zayıf ve yine aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?