- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.901
Ben de bugün sonuçlarımı aldım. Kolesterol biraz yüksekti benim de olabilir gebelikte dedi doktor.Selam kızlar tiroid konusu konuşulmuştu ama okumadan geçmiştim ben de olmaz diyebugün sonuçlari aldım serbest t4 0.93 sınırken ben de 0.88 çıkmış. Sağlık ocağı olduğu için müdahale yapılmadı. Haftaya kendi Dr uma göstereceğim. Yönlendirir endokrine diye düşündüm. Aranızda var mıydı serbest t4 değeri benim gibi düşük olan ya da bu konuyla ilgili fikri olan
Bir de saçma bı şekilde ben şekerden korkarken benim kolesterol yüksek çıktı. Dr hamilelik döneminde normal dedi ama takıldım birazvar mıydı sizlerde
Ateş ölçer olarak omron, banyo termometresi de babyjem alacağım ben bu hafta. Hastanede de omron kullanıyorlarmışKızlar ateş ölçer ve termometre aldınız mı? Aldıysanız hangisinden aldınız?
evetKizlar bişey sorcam, çocuklarınızın tahlil sonuclari sizin e-devletinizde gözüküyor mu?
Bu depend i kiloya göre nasil belirliycez ben de ondan alcam ama bedenini secerken üstünde bi skala falan var mı yönlendiren?Ben dün aldım. Denedim de .valla bir rahat kiBenim de normalde kanamam çok olmaz yine de aldım. Hem bazıları bu bezi normal regl zamanı gece bile kullanıyormuş. En kötü sonra kullanırım dedim .e bebek de 130 cm e kadar büyük beden diye geçiyor.
Trendyol da ise xl a kadar var ama o da en fazla 150 cm e kadar .
1.60 boy 75 kiloyum ben .80 olsam doguma kadar l bence yeter
Kizlar bişey sorcam, çocuklarınızın tahlil sonuclari sizin e-devletinizde gözüküyor mu?
GalibaKizlar aranızda özelde değil de devlette doğum yapacak olan var mı?
Daha çok yerlerimiz ağrıyacak EsraKuyruk sokumu agrıyor
Ben varım canım, bir aksilik bir sıkıntı olmazda Allah izin verirse cam sakura şehir Hastanesi'nde olacak doğum.Kizlar aranızda özelde değil de devlette doğum yapacak olan var mı?
Ben devlette yapicmKizlar aranızda özelde değil de devlette doğum yapacak olan var mı?
İşte beline göre, üstünde 36-42 m ,42-50 l beden yazıyor. Az kilo aldıysan m al ama bence geniş olması daha iyi .zaten lastikli .Bu depend i kiloya göre nasil belirliycez ben de ondan alcam ama bedenini secerken üstünde bi skala falan var mı yönlendiren?
Bakayim canim bi sagolAnteplililili e-nabıza girince orada yukarda çocuklarım diye bir alan var. Onu seçersen o zaman çocuğun menüsüne geçiyorsun. Ama ben önceden bir tanımlama yapmış olabilirim. Eşimle birbirimize izin verdik e-devletten.
Üzülme canım değiştir tabi ki sorumsuz dr u .. Şekeri kes diyete başla bol su iç düzelir değerlerinHerkese selam kizlar.Yuksek riskli gebelik uzmanina gidiyorum. İki hafta once seker yuklemesi yaptirdi. Sonuclari gonderdim sorun yoook dedi doktorum. Bugun gittim aylik kontrole, doktorum neden endokrine gitmedin gebelik sekerin var dedi. İnanilmaz bir haldeyim. İki haftadir hayatimda yemedigim tatliyi cikolatayi dondurmayi yedim ustelik. Yanlis gormusum dedi sadece. zaten iki haftaya kadar seker yukleme süresi vardi dedi bir de bana . Hic bisey diyemedik şoktan. Muayenede cocukta iri cikti biraz. İnanilmaz uzgunum doktor arayisina gircem tekrardan.
Kuyruk sokumu agrıyor
Bugunde ateşlenijce görürdüm idrar ve kan verdik sonuvu bekliyorum canim suan iyi cok şükür elimdeki ilaclarla toparladi birazNasıl oldu çocuğun iyi mi bugün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?