Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de bugün sonuçlarımı aldım. Kolesterol biraz yüksekti benim de olabilir gebelikte dedi doktor. Benim de tonluk kan şekerim yüksek çıktı biraz 1 hafta takip istediler, ölçüm yapacağım inşallah çıkmaz bir şey

Kizlar bişey sorcam, çocuklarınızın tahlil sonuclari sizin e-devletinizde gözüküyor mu?

Bu depend i kiloya göre nasil belirliycez ben de ondan alcam ama bedenini secerken üstünde bi skala falan var mı yönlendiren?

Bu depend i kiloya göre nasil belirliycez ben de ondan alcam ama bedenini secerken üstünde bi skala falan var mı yönlendiren?
İşte beline göre, üstünde 36-42 m ,42-50 l beden yazıyor. Az kilo aldıysan m al ama bence geniş olması daha iyi .zaten lastikli .

Herkese selam kizlar.Yuksek riskli gebelik uzmanina gidiyorum. İki hafta once seker yuklemesi yaptirdi. Sonuclari gonderdim sorun yoook dedi doktorum. Bugun gittim aylik kontrole, doktorum neden endokrine gitmedin gebelik sekerin var dedi. İnanilmaz bir haldeyim. İki haftadir hayatimda yemedigim tatliyi cikolatayi dondurmayi yedim ustelik. Yanlis gormusum dedi sadece. zaten iki haftaya kadar seker yukleme süresi vardi dedi bir de bana . Hic bisey diyemedik şoktan. Muayenede cocukta iri cikti biraz. İnanilmaz uzgunum doktor arayisina gircem tekrardan.

Üzülme canım değiştir tabi ki sorumsuz dr u .. Şekeri kes diyete başla bol su iç düzelir değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…