Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yanlış görmüşüm ne demek yahu

Kaç çıkmış sonuçların canım, kaçlık yükleme yapmışlardı. yanlis nasıl görmüş ilginç bir açıklama birşey olmaz Allah'ın izniyle sen dikkat etmeye başla hemen daha doktra gitmeden bile.

75lik yukleme yapildi. Aclik 81 . Digerleri sirasiyla 96,84,134 . Yarin endokrinoloji randevusu aldim baska hastaneden ona gostercem sonuclari. Yani iki hafta gec kalinmasi, hic bir sey yokmus gibi davranilmasi şok etti beni. En pahali ozel hastane bide .

Bu değerler yüksek değil anladığım kadarıyla niye gebelik şekeri var demiş ki

75 lik yükleme de 3 kan veriliyor sanki toplam açlık dahil, sende 4 var farklı bişey mi yapdilar ki acaba yükseklik değilde düşük mü gördüler emin olamadım.(hipoglisemi deniliyor). 96 dan sonra düşmüş ya o geldi aklıma yüksek değil çünkü. Sen önlemini al da tekrar başka bir doktorada gösterirsin sonucunu.haklisin tabiki en pahalı hastane diyorsun birde ister istemez öyle olunca insanda güven olur tabi iyi para verdiğin için

Son düzenleme:
Hanımlar bugün öğleden sonra muayeneye gittik, gördük şükür. O da yandan, hanımefendi eli başının altında, keyif çatıyor. 640 Gr olmuş.
Herşey iyi hoş da sonradan verilen kağıtlara bakınca haftalar zaten tam tutmuyordu ama gövde 24 hafta ile baş ve diğer bir iki ölçümde 23. Hafta. Sorun yok demişti ama insanın canı sıkılıyor biraz işte.

Bir sorun olsa söylerler canım drlar o konuda dan dan söylüyor genelde

Hic bilmiyorum inan yarin bakalim netlesir heralde her sey beklicez artik..

Ben XL alırım anca girerim içine
Chicconun kılıfı yıkanıyordu dimi?

Üzülme bence de 2 hafta cok uzun süre degil. Toparlanabilir bol su ve diyet iyi gelir. Bir de eger yürümende sakınca yoksa yürüyüş sekeri cok güzel düşürüyor. Bence toparlarsn.

Her yeri aynı haftada çıkmaz ki zaten canım benim kızların bacakları maşallah babaları gibi uzun oluyor hep diğer yerlerinden önde çıkıyor haftası bazen kafası 1 hafta geri çıkıyor falan ölçülere çok takılma bir şey olsa dr söyler.

Bende de bacak uzunlugu kol uzunlugu fazla cikiyor.Doktor bana da sorun yok demisti.kafa ve digerleri hemen hemen yakin ama bacak ve kola göre geride. Hatta sat a göre haftasinda degil o zaman da geride. Hep öyle cikti. Üzerinde durmadim artk. Eşimin başı kücük ona cekmistir belki. Benim gibi koca kafalı olmasın da. Her hafta git gide gerilese fark artsa korkardm da senin gitgide arası acilmis mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…