- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.921
Bugunde ateşlenijce görürdüm idrar ve kan verdik sonuvu bekliyorum canim suan iyi cok şükür elimdeki ilaclarla toparladi biraz
Yanlış görmüşüm ne demek yahuHerkese selam kizlar.Yuksek riskli gebelik uzmanina gidiyorum. İki hafta once seker yuklemesi yaptirdi. Sonuclari gonderdim sorun yoook dedi doktorum. Bugun gittim aylik kontrole, doktorum neden endokrine gitmedin gebelik sekerin var dedi. İnanilmaz bir haldeyim. İki haftadir hayatimda yemedigim tatliyi cikolatayi dondurmayi yedim ustelik. Yanlis gormusum dedi sadece. zaten iki haftaya kadar seker yukleme süresi vardi dedi bir de bana . Hic bisey diyemedik şoktan. Muayenede cocukta iri cikti biraz. İnanilmaz uzgunum doktor arayisina gircem tekrardan.
Kaç çıkmış sonuçların canım, kaçlık yükleme yapmışlardı. yanlis nasıl görmüşHerkese selam kizlar.Yuksek riskli gebelik uzmanina gidiyorum. İki hafta once seker yuklemesi yaptirdi. Sonuclari gonderdim sorun yoook dedi doktorum. Bugun gittim aylik kontrole, doktorum neden endokrine gitmedin gebelik sekerin var dedi. İnanilmaz bir haldeyim. İki haftadir hayatimda yemedigim tatliyi cikolatayi dondurmayi yedim ustelik. Yanlis gormusum dedi sadece. zaten iki haftaya kadar seker yukleme süresi vardi dedi bir de bana . Hic bisey diyemedik şoktan. Muayenede cocukta iri cikti biraz. İnanilmaz uzgunum doktor arayisina gircem tekrardan.
Kız vala bi bu çıktıOturma simidi al canım medikalden
75lik yukleme yapildi. Aclik 81 . Digerleri sirasiyla 96,84,134 . Yarin endokrinoloji randevusu aldim baska hastaneden ona gostercem sonuclari. Yani iki hafta gec kalinmasi, hic bir sey yokmus gibi davranilmasi şok etti beni. En pahali ozel hastane bide .Kaç çıkmış sonuçların canım, kaçlık yükleme yapmışlardı. yanlis nasıl görmüşilginç bir açıklama birşey olmaz Allah'ın izniyle sen dikkat etmeye başla hemen daha doktra gitmeden bile.
Bu değerler yüksek değil anladığım kadarıyla niye gebelik şekeri var demiş ki75lik yukleme yapildi. Aclik 81 . Digerleri sirasiyla 96,84,134 . Yarin endokrinoloji randevusu aldim baska hastaneden ona gostercem sonuclari. Yani iki hafta gec kalinmasi, hic bir sey yokmus gibi davranilmasi şok etti beni. En pahali ozel hastane bide .
Hic bilmiyorum referans degerleri diger gebelerde neydi ve hangi sonuca gore teshis aldilar. Yarin endokrinden sonra buldugum ilk kadin dogum doktoruna da gidicem sanirim.Bu değerler yüksek değil anladığım kadarıyla niye gebelik şekeri var demiş ki
75 lik yükleme de 3 kan veriliyor sanki toplam açlık dahil, sende 4 var farklı bişey mi yapdilar ki75lik yukleme yapildi. Aclik 81 . Digerleri sirasiyla 96,84,134 . Yarin endokrinoloji randevusu aldim baska hastaneden ona gostercem sonuclari. Yani iki hafta gec kalinmasi, hic bir sey yokmus gibi davranilmasi şok etti beni. En pahali ozel hastane bide .
Ben de yapacağım ins bir aksilik çıkmazsa. Eşimin çalıştığı ya da arkadaşlarımızın olduğu bır hastanedeKizlar aranızda özelde değil de devlette doğum yapacak olan var mı?
Bir sorun olsa söylerler canım drlar o konuda dan dan söylüyor geneldeHanımlar bugün öğleden sonra muayeneye gittik, gördük şükür. O da yandan, hanımefendi eli başının altında, keyif çatıyor. 640 Gr olmuş.
Herşey iyi hoş da sonradan verilen kağıtlara bakınca haftalar zaten tam tutmuyordu ama gövde 24 hafta ile baş ve diğer bir iki ölçümde 23. Hafta. Sorun yok demişti ama insanın canı sıkılıyor biraz işte.
Kız vala bi bu çıktı
Bizimki pek bir kibar sakin. İlla söyler tabii de işte bakalım takip edeceğim.Bir sorun olsa söylerler canım drlar o konuda dan dan söylüyor genelde
Hic bilmiyorum inan yarin bakalim netlesir heralde her sey beklicez artik..75 lik yükleme de 3 kan veriliyor sanki toplam açlık dahil, sende 4 var farklı bişey mi yapdilar kiacaba yükseklik değilde düşük mü gördüler emin olamadım.(hipoglisemi deniliyor). 96 dan sonra düşmüş ya o geldi aklıma yüksek değil çünkü. Sen önlemini al da tekrar başka bir doktorada gösterirsin sonucunu.haklisin tabiki en pahalı hastane diyorsun birde ister istemez öyle olunca insanda güven olur tabi iyi para verdiğin için
Aa lastikli mi? Lastikliyse L alabilirim.İşte beline göre, üstünde 36-42 m ,42-50 l beden yazıyor. Az kilo aldıysan m al ama bence geniş olması daha iyi .zaten lastikli .
Ben XL alırım anca girerim içineBen dün aldım. Denedim de .valla bir rahat kiBenim de normalde kanamam çok olmaz yine de aldım. Hem bazıları bu bezi normal regl zamanı gece bile kullanıyormuş. En kötü sonra kullanırım dedim .e bebek de 130 cm e kadar büyük beden diye geçiyor.
Trendyol da ise xl a kadar var ama o da en fazla 150 cm e kadar .
1.60 boy 75 kiloyum ben .80 olsam doguma kadar l bence yeter
Benim de hep agriyor. Hamilelikten önce ev supurunce de kuyruk sokumum tutulur kalirdi. Simdi de ayakta biraz fazla durmam yetiyor. Bolca uzanmak lazm anca öyle geciyor.Kuyruk sokumu agrıyor
Üzülme bence de 2 hafta cok uzun süre degil. Toparlanabilir bol su ve diyet iyi gelir. Bir de eger yürümende sakınca yoksa yürüyüş sekeri cok güzel düşürüyor. Bence toparlarsn.Herkese selam kizlar.Yuksek riskli gebelik uzmanina gidiyorum. İki hafta once seker yuklemesi yaptirdi. Sonuclari gonderdim sorun yoook dedi doktorum. Bugun gittim aylik kontrole, doktorum neden endokrine gitmedin gebelik sekerin var dedi. İnanilmaz bir haldeyim. İki haftadir hayatimda yemedigim tatliyi cikolatayi dondurmayi yedim ustelik. Yanlis gormusum dedi sadece. zaten iki haftaya kadar seker yukleme süresi vardi dedi bir de bana . Hic bisey diyemedik şoktan. Muayenede cocukta iri cikti biraz. İnanilmaz uzgunum doktor arayisina gircem tekrardan.
Her yeri aynı haftada çıkmaz ki zaten canım benim kızların bacakları maşallah babaları gibi uzun oluyor hep diğer yerlerinden önde çıkıyor haftası bazen kafası 1 hafta geri çıkıyor falan ölçülere çok takılma bir şey olsa dr söyler.Hanımlar bugün öğleden sonra muayeneye gittik, gördük şükür. O da yandan, hanımefendi eli başının altında, keyif çatıyor. 640 Gr olmuş.
Herşey iyi hoş da sonradan verilen kağıtlara bakınca haftalar zaten tam tutmuyordu ama gövde 24 hafta ile baş ve diğer bir iki ölçümde 23. Hafta. Sorun yok demişti ama insanın canı sıkılıyor biraz işte.
Bende de bacak uzunlugu kol uzunlugu fazla cikiyor.Doktor bana da sorun yok demisti.kafa ve digerleri hemen hemen yakin ama bacak ve kola göre geride. Hatta sat a göre haftasinda degil o zaman da geride. Hep öyle cikti. Üzerinde durmadim artk. Eşimin başı kücük ona cekmistir belki. Benim gibi koca kafalı olmasın da. Her hafta git gide gerilese fark artsa korkardm da senin gitgide arası acilmis mi?Hanımlar bugün öğleden sonra muayeneye gittik, gördük şükür. O da yandan, hanımefendi eli başının altında, keyif çatıyor. 640 Gr olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?