- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.941
Aynen canim tesekkur ederimGeçmiş olsun canım ya toparlamış Allahtan
Dr dan dr a bile fark çıkıyor 2-3 haftaya kadar normal sayılıyor farklar benim diğerlerinde de öyle heryerleri haftalarına göre gitmezdi ultrason ölçüleri %100 değil zaten.Bende de bacak uzunlugu kol uzunlugu fazla cikiyor.Doktor bana da sorun yok demisti.kafa ve digerleri hemen hemen yakin ama bacak ve kola göre geride. Hatta sat a göre haftasinda degil o zaman da geride. Hep öyle cikti. Üzerinde durmadim artk. Eşimin başı kücük ona cekmistir belki. Benim gibi koca kafalı olmasın da. Her hafta git gide gerilese fark artsa korkardm da senin gitgide arası acilmis mi?
Ben... İlk çocuğum için özele gitmiştim, ikincisi için devlete gidiyorum.Kizlar aranızda özelde değil de devlette doğum yapacak olan var mı?
Aynen. Ben hep bi doktora gittim. Baska doktora gitmiyorum. Genelde ilerleme var o yüzden takılmıyorum.Dr dan dr a bile fark çıkıyor 2-3 haftaya kadar normal sayılıyor farklar benim diğerlerinde de öyle heryerleri haftalarına göre gitmezdi ultrason ölçüleri %100 değil zaten.
Arkadaşım Merhaba …75lik yukleme yapildi. Aclik 81 . Digerleri sirasiyla 96,84,134 . Yarin endokrinoloji randevusu aldim baska hastaneden ona gostercem sonuclari. Yani iki hafta gec kalinmasi, hic bir sey yokmus gibi davranilmasi şok etti beni. En pahali ozel hastane bide .
Yok aslında. Benim de bacak femur normal. Kafa hep ortalama 5 gün bir hafta geride. Yani açılmıyor ama geride kalması can sıkıcı geliyor. Bir ay önceki detaylıyla karşılaştırdım. Bundan sonra kendi doktorum ve ölçümüyle takip edeceğim bakalım.Bende de bacak uzunlugu kol uzunlugu fazla cikiyor.Doktor bana da sorun yok demisti.kafa ve digerleri hemen hemen yakin ama bacak ve kola göre geride. Hatta sat a göre haftasinda degil o zaman da geride. Hep öyle cikti. Üzerinde durmadim artk. Eşimin başı kücük ona cekmistir belki. Benim gibi koca kafalı olmasın da. Her hafta git gide gerilese fark artsa korkardm da senin gitgide arası acilmis mi?
Yapılacak teste göre değişiyor, 50 lik yüklemede gerekmiyor ama 75 lik ve 100 Luk yuklemede açlık gerekiyor hatta susuzlukda dahil.Şeker yüklemesi için aç mi gitmek gerekiyor?
Kizlar bişey sorcam, çocuklarınızın tahlil sonuclari sizin e-devletinizde gözüküyor mu?
Kaç çıkmış ki şeker degerlerinHerkese selam kizlar.Yuksek riskli gebelik uzmanina gidiyorum. İki hafta once seker yuklemesi yaptirdi. Sonuclari gonderdim sorun yoook dedi doktorum. Bugun gittim aylik kontrole, doktorum neden endokrine gitmedin gebelik sekerin var dedi. İnanilmaz bir haldeyim. İki haftadir hayatimda yemedigim tatliyi cikolatayi dondurmayi yedim ustelik. Yanlis gormusum dedi sadece. zaten iki haftaya kadar seker yukleme süresi vardi dedi bir de bana . Hic bisey diyemedik şoktan. Muayenede cocukta iri cikti biraz. İnanilmaz uzgunum doktor arayisina gircem tekrardan.
Takip et tabiki ama canını sıkma. Ben de her kagit verdiginde inceliyorum. Hep öyle geride. Korkulacak birsey yoktur. Herkesin kendi yapısı var kimisi kücük kafalı oluyor kimisi büyük kafalı. Bu biz yetişkinler arasinda da bu sekildeYok aslında. Benim de bacak femur normal. Kafa hep ortalama 5 gün bir hafta geride. Yani açılmıyor ama geride kalması can sıkıcı geliyor. Bir ay önceki detaylıyla karşılaştırdım. Bundan sonra kendi doktorum ve ölçümüyle takip edeceğim bakalım.
Bakabildin mi tahlil sonuçlarınaBugunde ateşlenijce görürdüm idrar ve kan verdik sonuvu bekliyorum canim suan iyi cok şükür elimdeki ilaclarla toparladi biraz
Canım değerlerin yüksek değil. Hatta biraz düşük gibi bana bir sıkıntı var gibi gelmedi.75lik yukleme yapildi. Aclik 81 . Digerleri sirasiyla 96,84,134 . Yarin endokrinoloji randevusu aldim baska hastaneden ona gostercem sonuclari. Yani iki hafta gec kalinmasi, hic bir sey yokmus gibi davranilmasi şok etti beni. En pahali ozel hastane bide .
75lik yukleme yapildi. Aclik 81 . Digerleri sirasiyla 96,84,134 . Yarin endokrinoloji randevusu aldim baska hastaneden ona gostercem sonuclari. Yani iki hafta gec kalinmasi, hic bir sey yokmus gibi davranilmasi şok etti beni. En pahali ozel hastane bide .
Canım benim de öyle çıktı. Ama doktor dedi ki eğer hep boyle bir hafta geriden giderse yapısı böyle diyeceğiz. Eğer daha geriye düşerse inceleriz. En son 18 Mart da gittim. Daha gitmedim. Sonrakinde ne olacak bilmiyorum. Ama kötü bir şey olmayacagini düşünüyorum.Hanımlar bugün öğleden sonra muayeneye gittik, gördük şükür. O da yandan, hanımefendi eli başının altında, keyif çatıyor. 640 Gr olmuş.
Herşey iyi hoş da sonradan verilen kağıtlara bakınca haftalar zaten tam tutmuyordu ama gövde 24 hafta ile baş ve diğer bir iki ölçümde 23. Hafta. Sorun yok demişti ama insanın canı sıkılıyor biraz işte.
Kan sonucu cikmis idrar çıkmamış, anlayan varmidir acaba atayimBakabildin mi tahlil sonuçlarına
Bende gözüktü canim sonucu ,neye gore bende anlamadimEşimin e-nabız da görünüyor bizim çocuğunki. Neye göre öyle bilmiyorum. Bazılarında anne bazılarında babada çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?