Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam kızlar, idari izne ayrıldım. Işlerimi asgari düzeyde de olsa sürdürmek için haftada bir gidicem ama. Bir de gerekli durumlarda idare çağırır. Dinlenicem diye sevinmiştim ama kizçem bu sefer de bitmek bilmeyen kriptik tonsilite yakalandı. Günlerdir ne yiyor ne içiyordu. Az toparlandı bakalım. Yarın ya da perşembe yine Izmir'e ege üniversitesinden bir hocaya gidicez, baksın bakalım ne önerecek
Bebise gelince, kıpır kıpır zibidi. Hep ic organlarıma çalışıyor. Içim titriyor resmen

Dr dan dr a bile fark çıkıyor 2-3 haftaya kadar normal sayılıyor farklar benim diğerlerinde de öyle heryerleri haftalarına göre gitmezdi ultrason ölçüleri %100 değil zaten.

Arkadaşım Merhaba …
Ben bugün 23+6’ydım ve 75’lik dozla şeker yüklemesi yaptırdım .
Benim değerlerim seninkinden çok fazla
96-179-139
Bana doktorum sadece şunu söyledi ;
“Diyet , karbonhidratı kesiyoruz .. Değerin sınırda”
Hiç öyle tedavidir , endokrindir vs bahsetmedi . Açıkcası gitmek gerekir mi bilmiyorum ama şekeri tamamen kesicem .
Yani gönlünü ferah eyle

yildizsavascisi
Canım inan ben bezdim bezdim …
10 kadının içinde 1 kişi de çıkıyor nerdeyse sorduklarımda … Suyu ne kadar içersem içeyim o akıntı ebedi benimle sanki .
Gün içerisinde 3/4 kere peçete değiştiriyorum , iç çamaşırıma bile bulaşıyor .
Üstelik yeşilimsi sarımsı kalıntılı bi akıntı mevcut .
Daha bugün doktoruma söyledim , “kaşımtı yoksa normal” diyor .. Lakin benim sorduğum insanların %80’in de yok böyle bir durum …
Bugün yine bi fitil verdi , vajina florası düzenleyici ..
Monurol bile içtim yok …
Yani insan gerçekten huylanıyor …

hurremmsultan
Hangi fitli kullandınız , ilacın görselini paylaşabilir misiniz ?

Yok aslında. Benim de bacak femur normal. Kafa hep ortalama 5 gün bir hafta geride. Yani açılmıyor ama geride kalması can sıkıcı geliyor. Bir ay önceki detaylıyla karşılaştırdım. Bundan sonra kendi doktorum ve ölçümüyle takip edeceğim bakalım.

İş yoğunluğu ve biraz da tembellikten dolayı 2 haftadır gidemedim şeker yüklemesine. Doktor aradı bu hafta son ona göre diye
27+2deyim şimdi, yarın sabah 8 bucukta gideceğim şeker yüklemesine. Açım şuanda da ama bişe yemem yasak bakalım yarın neler olacak

Kaç çıkmış ki şeker degerlerin

Takip et tabiki ama canını sıkma. Ben de her kagit verdiginde inceliyorum. Hep öyle geride. Korkulacak birsey yoktur. Herkesin kendi yapısı var kimisi kücük kafalı oluyor kimisi büyük kafalı. Bu biz yetişkinler arasinda da bu sekilde

Canım değerlerin yüksek değil. Hatta biraz düşük gibi bana bir sıkıntı var gibi gelmedi.

Umarım o doktora ağzının payını vermişsindir.

Sonuçların çok yüksek değil ki. Hepsi referans aralığında. 134 olan değerinin 200 ve üstü sınır zaten.
Benim 90-84-95 çıktı. Bana sorun yok dedi doktorum
Biraz dikkatle gayet yoluna girer bir durum bu..

Canım benim de öyle çıktı. Ama doktor dedi ki eğer hep boyle bir hafta geriden giderse yapısı böyle diyeceğiz. Eğer daha geriye düşerse inceleriz. En son 18 Mart da gittim. Daha gitmedim. Sonrakinde ne olacak bilmiyorum. Ama kötü bir şey olmayacagini düşünüyorum.
Benim oğlumda hep 1 hafta ileriden gidiyordu. Hatta bende gebelik şekeri de vardı. Her gün yemekten sonra yarım saat yürüdüm. Beslenmeme dikkat ettim. Doğum 39. Haftaya geldiğinde çocuk ilerden gitmeyi bırakıp haftasına döndü. Hiç canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…