- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.361
Tam öyleeeee vallaaBen olsam Al annesi elinden tut yürüt derdim
Ayyy resmen heyecanlandım yaaKızlarcım hızlı bir güncelleme yapmaya geldim, bebişim testi geçti. Çok şükür sezeryana almıyor.
Doğumda başladı ama yavaş ilerliyoruz belki yarını bulabilir ama bu gidiş doğum gidişi dedi.
Açılmam pek yok o olsa dhaa da hızlanacak ama nst den kurtuldum şimdi bol bol yürüyorum egzersiz yapıyorum sancı dan fırsat buldukça bakalım ne zaman doğum oldu yazacağımsancılar 100 ve çok sık ama ben kıvranıyorum nasıl hissetmiyolar zerre anlamadım
Benim kız 4 kg doğmuştu ertesi gün çocuk dr.u geldi odaya tuttu kollarından ayak üstü bastırdı bunu kontrole bile gerek yok yarın okula başlar dediBen olsam Al annesi elinden tut yürüt derdim
Allahım bune tombiş yanakk maşallah yaaa
Çok tatlı ya, maşallah. yanakları dudağı burnu Allah özenerek yaratmış. tü tü maşallah. bal gibi.Kızlar sonunda düzelttim mesaj panelini benim minnosum
Ay ben nerelere gideyim
Herzaman hazır beklemek daha iyi ben 30.haftadan beri hazır bekliyoBugün 34+3 ve biz çantaları hazırladık! İsimli hastane çıkışı bu akşam geliyor, onunla çoktan yıkayıp ütülediğim kıyafetleri yeniden yıkayıp ütülicem32. haftada ütülemiştim ama içim el vermiyor. pislenmiş gibi hissediyorum. Siz nasıl yaptınız? Ama kıyafetler dışındaki her şeyi hazırladık şükürler olsun. Acil bir durum olsa, ki olmasın inşallah, alıp çıkabileceğimiz bir çantamız var artık.
Yaaa maşallah insanın doğurası geliyo görünce
Öyle valla inanılmaz gerçekten. Ama resimde öyle tombik çıkmış o kadar tombik değilAllahım bune tombiş yanakk maşallah yaaaresmen bu geçen hafta karnındaydı yaa allahım çok tatlıııııı
Az kaldı sabret doğurmaYaaa maşallah insanın doğurası geliyo görünce
fotodan süt kokusu geliyor resmen. miss gibi yavru ya çok minnoş nazar değmesin.Kızlar sonunda düzelttim mesaj panelini benim minnosum
Ayyy neden böyle yanaklar dolu dolu geldi bizeÖyle valla inanılmaz gerçekten. Ama resimde öyle tombik çıkmış o kadar tombik değildaha 3100 olmuş teyzesi
Bu nasıl bir tatlılık
Allahim masallah sana
kıyafetleri 30da koydun ama yıkamicaksın artık di mi? eşim diyor delirme yıkayıp ütülemişsin. hazırlar işte ne güzel. ama bir kere aklıma düştü takıntı yaptım. kendimle çok savaştım sonunda yıkıcam.Herzaman hazır beklemek daha iyi ben 30.haftadan beri hazır bekliyoaralarda takviyeler yaptım içine
Heeee yok vallaaa yıkamıcammmkıyafetleri 30da koydun ama yıkamicaksın artık di mi? eşim diyor delirme yıkayıp ütülemişsin. hazırlar işte ne güzel. ama bir kere aklıma düştü takıntı yaptım. kendimle çok savaştım sonunda yıkıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?