Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy resmen heyecanlandım yaa sanki benimki başlamış gibi içim kıpır kıpır çömelme hareketlerini yap bol bol sevil hadi inşallah. Normalinde sıkıntısı bu işte geldiğini biliyorsun ne kadar süreceğini bilmiyorsun insanlar 14 saat fln diyor ya gözümde büyüyüor nasıl geçer ki o kadar saat

Nbr kızlar ben dr bol bol dinlen dememiş gibi
dolap, ayakkabılık, kiler düzenliyorum. Eskileri fazlalıkları atıyorum falan bizim eve ayrı bir giyim odası lazımmış onu anladım ama 2+1 evde neyimize giysi odası kendi evimiz olduğuna şükür bu zamanda
Bayram tatilini de temizlikle değerlendirip eşime perde asma, avizeleri, kapı ve dolap üstlerini falan silme işlerini yaptırcam.
Şaka maka 20 günüm kaldı ama bu hamilelik çok sıktı beni yatamıyorum kalkamıyorum eğilemiyorum uzanamıyorum valla bitsin artık ya

Ben olsam Al annesi elinden tut yürüt derdim
Benim kız 4 kg doğmuştu ertesi gün çocuk dr.u geldi odaya tuttu kollarından ayak üstü bastırdı bunu kontrole bile gerek yok yarın okula başlar dedi
Bende aynısını toose 'ye dedim işte

Bugün 34+3 ve biz çantaları hazırladık! İsimli hastane çıkışı bu akşam geliyor, onunla çoktan yıkayıp ütülediğim kıyafetleri yeniden yıkayıp ütülicem 32. haftada ütülemiştim ama içim el vermiyor. pislenmiş gibi hissediyorum. Siz nasıl yaptınız? Ama kıyafetler dışındaki her şeyi hazırladık şükürler olsun. Acil bir durum olsa, ki olmasın inşallah, alıp çıkabileceğimiz bir çantamız var artık.

Herzaman hazır beklemek daha iyi ben 30.haftadan beri hazır bekliyo aralarda takviyeler yaptım içine

Allahım bune tombiş yanakk maşallah yaaa resmen bu geçen hafta karnındaydı yaa allahım çok tatlıııııı
Öyle valla inanılmaz gerçekten. Ama resimde öyle tombik çıkmış o kadar tombik değil daha 3100 olmuş teyzesi

Herzaman hazır beklemek daha iyi ben 30.haftadan beri hazır bekliyo aralarda takviyeler yaptım içine
kıyafetleri 30da koydun ama yıkamicaksın artık di mi? eşim diyor delirme yıkayıp ütülemişsin. hazırlar işte ne güzel. ama bir kere aklıma düştü takıntı yaptım. kendimle çok savaştım sonunda yıkıcam.

Heeee yok vallaaa yıkamıcammm bidaha onlarla nasıl uğraşıyım küçük minik, 1 günümü almıştı ütülemek , ara ara aldıklarımıda yıkayıp ütüleyip dolabına koydummm,
Yine sen bilirisn ama bence gerek yok yorma kendini boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…