- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.381
Ben 34 haftalıkken yıkadım ütüledim hastaneye gidecekleri bavul içi organizerlere koydum ufak hurçlara yani diğer eşyaları da dolap içinde katlı halde duruyor hala mis gibi kokuyorlar yıkamam bir daha. Bebe doğmadan eskitcen giysileri yıkaya yıkayakıyafetleri 30da koydun ama yıkamicaksın artık di mi? eşim diyor delirme yıkayıp ütülemişsin. hazırlar işte ne güzel. ama bir kere aklıma düştü takıntı yaptım. kendimle çok savaştım sonunda yıkıcam.
Hee çok az kaldı ben doğurana kadar siz 1 aylık olacaksınızAz kaldı sabret doğurma
Kendini niye yoruyorsunn acabakıyafetleri 30da koydun ama yıkamicaksın artık di mi? eşim diyor delirme yıkayıp ütülemişsin. hazırlar işte ne güzel. ama bir kere aklıma düştü takıntı yaptım. kendimle çok savaştım sonunda yıkıcam.
Öyle bi saçmalık yapma pişman olursunkıyafetleri 30da koydun ama yıkamicaksın artık di mi? eşim diyor delirme yıkayıp ütülemişsin. hazırlar işte ne güzel. ama bir kere aklıma düştü takıntı yaptım. kendimle çok savaştım sonunda yıkıcam.
Ya yerim ben minnoşu maşallah
Ayy Allahım yaaa maşallah fındığa hemen nas felak okuyorum nazar değmesin kuzuya
Ağzına burnuna kurban ya yirim
Canım bence de uğraşma içine sinmiyorsa aç biraz güneşte havalandır tekrar yerleştirkıyafetleri 30da koydun ama yıkamicaksın artık di mi? eşim diyor delirme yıkayıp ütülemişsin. hazırlar işte ne güzel. ama bir kere aklıma düştü takıntı yaptım. kendimle çok savaştım sonunda yıkıcam.
Ama kışkırıyorum bak
ne bileyim ya, burda hava sıcak ya, dura dura nemlenmişlerse bakteri oluşmuşsa falan gibi şeyler düşünüyorum.Kendini niye yoruyorsunn acaba
aslında benim de gözüm almıyor. ben de bu sıcakta ütünün buharıyla cebelleşerek ütüledim. hele müslinler ahhhhhHeeee yok vallaaa yıkamıcammmbidaha onlarla nasıl uğraşıyım küçük minik, 1 günümü almıştı ütülemek , ara ara aldıklarımıda yıkayıp ütüleyip dolabına koydummm,
Yine sen bilirisn ama bence gerek yok yorma kendini boşuna
benim de bavul içi organizerlerinde ama üstü delikli ordan toz girmiştir gibi geliyor. ay biliyorum hiç normal değil. şimdi yıkasam sonra yine yıkıcam diye tutturabilirimBen 34 haftalıkken yıkadım ütüledim hastaneye gidecekleri bavul içi organizerlere koydum ufak hurçlara yani diğer eşyaları da dolap içinde katlı halde duruyor hala mis gibi kokuyorlar yıkamam bir daha. Bebe doğmadan eskitcen giysileri yıkaya yıkaya
İlahii doktor diyedinBenim kız 4 kg doğmuştu ertesi gün çocuk dr.u geldi odaya tuttu kollarından ayak üstü bastırdı bunu kontrole bile gerek yok yarın okula başlar dedi
Bende aynısınıtoose 'ye dedim işte
Gozunaydin sağlıkla büyüsün.Dogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gramkorkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
Cinsiyetinide aktardim donderdim inceledim anlayamadim bi turlu ama kiz benceTam öyleeeee vallaaabboowwww bu anneyi düşünemiyorum
Hayirli ugurlu olsun canimDogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gramkorkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
Maşallah
Bence de kızCinsiyetinide aktardim donderdim inceledim anlayamadim bi turlu ama kiz bence
Nasıl aç bıraktılar beni gelen yemeğin hepsini yedim ne oldugu u hatırlamıyorum bile kalkıncada bir güzel gazımı yaptım ne varsa yiyip biran önce iyileşmek için bulduğumu yiyordum ilk gün baya yedimBende aynı kafadaydim. Hastanede sadece çorba ve yoğurt getirdiler o kadar da kötü değildi. Yoğurt çorbası. Kv ye de evde yoğurt çorbası yaptırmıştım. 2 ayrı arkadaşım daha yoğurt çorbası yapıp hastaneye getirmişlerama hepsinin içinde farklı malzeme vardı. Ben 3 gün sadece çorba içtim. Evdekiler zorladılar katı yemeye. Çünkü ggaz olayından sonra ne istersen yiyebilirsin dediler. Ben büyük tuvalete çıkmamak için korktum. Ama 3 gün çıkınca artık katı yemeye geçtim. Çorbayı daha çoğunluklu yemekle birlikte.
Benimde 38+6 olacak iyidir ya valla yettiAmindoktora kalsa senden bir gün sonraya olacaktı da ben istemedim iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ki 38+1 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?