Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben 34 haftalıkken yıkadım ütüledim hastaneye gidecekleri bavul içi organizerlere koydum ufak hurçlara yani diğer eşyaları da dolap içinde katlı halde duruyor hala mis gibi kokuyorlar yıkamam bir daha. Bebe doğmadan eskitcen giysileri yıkaya yıkaya

Öyle bi saçmalık yapma pişman olursun

Canım bence de uğraşma içine sinmiyorsa aç biraz güneşte havalandır tekrar yerleştir

Kendini niye yoruyorsunn acaba
ne bileyim ya, burda hava sıcak ya, dura dura nemlenmişlerse bakteri oluşmuşsa falan gibi şeyler düşünüyorum.
aslında benim de gözüm almıyor. ben de bu sıcakta ütünün buharıyla cebelleşerek ütüledim. hele müslinler ahhhhh ay yarın sabah nasıl bir ruh hali içinde olursam artık, bakalım
benim de bavul içi organizerlerinde ama üstü delikli ordan toz girmiştir gibi geliyor. ay biliyorum hiç normal değil. şimdi yıkasam sonra yine yıkıcam diye tutturabilirim civarda en çok su faturası ödeyen kişiyim, devlet dairesinden bana evde kaçak olabilir mi diye ulaştılar gerçekten kaçak varmış o ayrı konu.ama tanıdıklarla kıyaslayınca fark ettik ben kaçak olmasa da 3 katları su kullanıyorum.

Benim kız 4 kg doğmuştu ertesi gün çocuk dr.u geldi odaya tuttu kollarından ayak üstü bastırdı bunu kontrole bile gerek yok yarın okula başlar dedi
Bende aynısını toose 'ye dedim işte
İlahii doktor diyedin

Sonra gelişimi nasil oldu peki bazi bebekelr kilolu olup sonlari zayif olabiliyor

Nasıl aç bıraktılar beni gelen yemeğin hepsini yedim ne oldugu u hatırlamıyorum bile kalkıncada bir güzel gazımı yaptım ne varsa yiyip biran önce iyileşmek için bulduğumu yiyordum ilk gün baya yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…