- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.881
Bende Japon balığımKüçük kedicik
Neden almıyolar geceden beri açılma olmadıysa?Ben hala doguramadim geceden beri suni sanci veriyolar acilma 3 cm dayanamiyorum bu sanciya sezeryana da almiyolar
Hay Allah sezaryene neden almıyorlar yani bu kadar zorlamak niyeBen hala doguramadim geceden beri suni sanci veriyolar acilma 3 cm dayanamiyorum bu sanciya sezeryana da almiyolar
Suni sanciyla olurmus acilmaNeden almıyolar geceden beri açılma olmadıysa?ne açıklama yapıyolar yani?
Yürütüyorlar mı? Ayağa kalkabiliyorsan yürü çömel kalk. Sancıları nefes egzersizleri ile karşılamaya çalışSuni sanciyla olurmus acilmadayanamiyorum artik ac susuz sanci cok agir geliyor
Devlet hastanesi mi canım niye bu kadar zorladılar kiSuni sanciyla olurmus acilmadayanamiyorum artik ac susuz sanci cok agir geliyor
Insallah canimAaaaa sen de mi doğuruyorsunİnşaallah pazartesi olsun o zaman haftasını doğum iyi olmuyor
Allah'ım yardım etsin, sonu bir an önce sağlıkla gelsinSuni sanciyla olurmus acilmadayanamiyorum artik ac susuz sanci cok agir geliyor
Maşallah fındık kurduna
Devlet hastanesi bile olsa niye bu kadar zora sokuyorlar anlayamadım?Suni sanciyla olurmus acilmadayanamiyorum artik ac susuz sanci cok agir geliyor
Canım sağlıcakla al inşallah bebişini kucağınaKizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Noldu la dogurdu mu
Kaç saat oldu canım neden sezeryana almıyorlar daha dazla açılma olmuyorsa? Enerjinin tükenmemesi de gerek bişeyler atıştırmalısın kimler var yanında? Motivasyon da çok önemliBen hala doguramadim geceden beri suni sanci veriyolar acilma 3 cm dayanamiyorum bu sanciya sezeryana da almiyolar
Hayırlısı olsun canim.Kizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?