- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.901
Bisiler yerse acil durumda anestezi alamazKaç saat oldu canım neden sezeryana almıyorlar daha dazla açılma olmuyorsa? Enerjinin tükenmemesi de gerek bişeyler atıştırmalısın kimler var yanında? Motivasyon da çok önemli
Ben burdan sinir oldum ya , insanlara eziyet ediyorlar resmen. Kaç saat oldu, hiç anneyi düşünen yok.Bisiler yerse acil durumda anestezi alamaz
Ondan galiba.
Süründürecekler önce
Sonra anestezi belki de...devlet boyle
Allah kolaylık versinBen hala doguramadim geceden beri suni sanci veriyolar acilma 3 cm dayanamiyorum bu sanciya sezeryana da almiyolar
Offf kızcağız kaç saattir mahvoldu inşallah kurtulur bir an önce de sağlıcakla kavuşur bebişineBisiler yerse acil durumda anestezi alamaz
Ondan galiba.
Süründürecekler önce
Sonra anestezi belki de...devlet boyle
Az az bir şeyler atistirsan kuruyemiş türü veya sıvı? Sonuçta sezaryene dönse de epidural/spinal yapıyorlar artık. Beni tembihlediler yiyecek getir yanında diye.Ben hala doguramadim geceden beri suni sanci veriyolar acilma 3 cm dayanamiyorum bu sanciya sezeryana da almiyolar
Aynen öyle canım. Yaşayan bilir. Allah yardımcısı olsunBen burdan sinir oldum ya , insanlara eziyet ediyorlar resmen. Kaç saat oldu, hiç anneyi düşünen yok.
Ne anneyi ne bebeği bebekte de sıkıntı olmaz mı bu kadar vakitBen burdan sinir oldum ya , insanlara eziyet ediyorlar resmen. Kaç saat oldu, hiç anneyi düşünen yok.
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin inşallahKizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Ben de anlamadım. Doktorum kalp atışından dolayı acil sezeryana aldı beni mesela .Ne anneyi ne bebeği bebekte de sıkıntı olmaz mı bu kadar vakit
Aynen valla ya, kendi doğumum geldi aklıma saatlerce tek başıma nst ye ve seruma bağlı çığlıklar atarak beklemiştim sesim kısılmıştı artık sonunda sezeryana almışlardı devlet hastanesi gerçekten berbat bu konudaBen burdan sinir oldum ya , insanlara eziyet ediyorlar resmen. Kaç saat oldu, hiç anneyi düşünen yok.
Ben burdan sinir oldum ya , insanlara eziyet ediyorlar resmen. Kaç saat oldu, hiç anneyi düşünen yok.
Offf kızcağız kaç saattir mahvoldu inşallah kurtulur bir an önce de sağlıcakla kavuşur bebişine
Az az bir şeyler atistirsan kuruyemiş türü veya sıvı? Sonuçta sezaryene dönse de epidural/spinal yapıyorlar artık. Beni tembihlediler yiyecek getir yanında diye.
Umarım bir an önce rahatlarsın. Suni sancıyla bu kadar yormak yerine sezaryene alsalarmış keşke. Inşallah bundan sonrası kolay olsun
Devlet hastanesi sistemi bu ve bence çok korkunç. Son ana kadar bolca suni sancı veriyorlar. Strese sokuyorlar anneyide bebegide. Evet olsa çok güzel ama buda eziyet artık.Aynen öyle canım. Yaşayan bilir. Allah yardımcısı olsun
Doğumdan çıktıktan sonra aşırı yorgun olacağı kesin
Arada kaldiriyolarYürütüyorlar mı? Ayağa kalkabiliyorsan yürü çömel kalk. Sancıları nefes egzersizleri ile karşılamaya çalış
Evet devlet hastDevlet hastanesi mi canım niye bu kadar zorladılar ki
Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi artikKaç saat oldu canım neden sezeryana almıyorlar daha dazla açılma olmuyorsa? Enerjinin tükenmemesi de gerek bişeyler atıştırmalısın kimler var yanında? Motivasyon da çok önemli
Kağıt imzalasan almıyorlar mi sezeryana. Eskiden öyleydi.Arada kaldiriyolar
Evet devlet hast
Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi artik
Korkma canım sezeryan da o kadar kötü değil. Yeter ki bebisi sağlıkla kucağına al. Sakin ol güzelce geçecek inşallah.Kizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
AynenDevlet hastanesi sistemi bu ve bence çok korkunç. Son ana kadar bolca suni sancı veriyorlar. Strese sokuyorlar anneyide bebegide. Evet olsa çok güzel ama buda eziyet artık.
Sabır canım az kaldı sağlıkla kavuşacaksın inşallah dualarımız sizlerle beraberArada kaldiriyolar
Evet devlet hast
Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi artik
Hadi sağlıkla al kucagina canım inşallah Allah yardımcın olsunBüyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Bide daha 3 cm yolun çok başı anne yorgun olmasa önemli değilde.Aynen
Gerildim burada ben valla
Ay ne bileyim. Herkes ister normal doğursun da, kaç saat oldu açılması olsa gam yemicemNe anneyi ne bebeği bebekte de sıkıntı olmaz mı bu kadar vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?