- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.401
Bu normal bir diyet gibi ben bunun neredeyse 5 katını yiyorum yediğim meyveler çayın yanındaki abur cuburlar sabah kahvaltıda sadece yarım ekmek yiyorum zaten ama hiç kilo almadım lohusalığım boyunca30 gr yulaf
1 bardak laktozsuz süt
1 muz
2 havuç
Dere otu maydonoz
100 gr tavuk göğüsü
Zeytin yağlı 1 tabak herhangi sebze yemeği
1 kücük boy haşlanmış patates
3 ceviz
2 badem
Her akşam rezene çayı
günde en az 2.5 lt su
sabah ac karnına kafein
Havuç
Dere otu
Rezene
Ceviz
Badem
Sütten kesilmemen icin mutlaka yenmeli
NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Mikan
Bana bunu yazdı arkadaşım
Bizim doktor da rezene içebilirsin çocuğa da bir iki kaşık ver dediBak bunu bende diyecektim unuttum. Hatta bizim çocuk doktorumuz dedi. Yabancı makalelerde okumuş. Tamam içinde rezene az miktkar olan şeylere ama direk rezene içme dedi
Aynen yanma ve sizi içe doğru sanki yoğun bir sıcaklık akıyor . Aa bende 3 gün önce korse takmaya başladım ama günde 30 dk falan . Ondan sonra başladı galiba .Yanma ve sızı gibi değil mi
Benim de var dünden beri
Hatta korseyi takmadım bu yüzden
Bugun daha hafif
Dün o ağrı olduktan sonra kanamam oldu zaten
Sanırım iyileşrken flan oluyor
Ama ben benimkinin korseyle alakalı olduğunu sanmıyorum çok oldu ben takalı çünküAynen yanma ve sizi içe doğru sanki yoğun bir sıcaklık akıyor . Aa bende 3 gün önce korse takmaya başladım ama günde 30 dk falan . Ondan sonra başladı galiba .
Bozdu beni. Çocuğu da bozduKimyonu neden bıraktın?
Ya ben de almadım da vermem durduBu normal bir diyet gibi ben bunun neredeyse 5 katını yiyorum yediğim meyveler çayın yanındaki abur cuburlar sabah kahvaltıda sadece yarım ekmek yiyorum zaten ama hiç kilo almadım lohusalığım boyunca
Dimi yaaaaa hiç ağlamadı sevdi çokkk
Benimde öyle hala sızlıyor ve ağrı oluyorBir sürü alinti yapmıştım resmen yazacak vakit olmadı .
Kızlar sezeryan olanlara bir sorum var. Bugün 19.gunum özellikle son 4 gündür yattigim yerden kalktıktan sonra dikiş yerimde yanma oluyor 10 sn kadar ama yoğun bir acı . Normalmidir ,tam olarak ne zaman geçiyor acısı?
Bir de dikiş yerinin hafif kabartili olması şuan normal midir?
Bizim dört günlük iken başladı hala da çok olmasa da devam ediyor. Biz dört farklı damla ve merhem kullandık. Son kullandığımız ilaç sayesinde biraz hafifledi.Kızlar benim bebeğin gözü iltihap olmuş ya başını mı üşüttük naptık bilmem dün sağ gözüydü sütümden sıktım geçti bugün sol olmuş ama çok fazla sarı iltihap olmuş gözü küçülmüş ılık suyla siliyorum sütümden sürüyorum geçmezse dr a götürcem var mı bir öneriniz?
Çok güzel süt yapıyor ama Yulaf ben seviyorumAma musli de Yulaf ya aslında sen kendin yapıyorsun o pakettekiniben usendigimden öyle paketli aldım senin yaptığın daha iyi. Bence gaz yapmaz. Sanmıyorum
Sagdıgımı verıyorumKızlar ya ara sıra memeyi asla almıyor benimki. Sabahtan beri uğraşıyorum anlamıyorum gazdan mı böylebu şekilde yapınca siz napıyosunuz
Kendi mi çıkaracak. Ama biz kendi olduğunu nereden bileceğiz ya damlaların etkisiyle çıkarırsa.ikinmayacak mi ondan mi anlayacağız
Daha erken belki de hemen geçmesini beklemek . Tam olarak 1 ay geçsin bakalım o zaman geçecek miBenimde öyle hala sızlıyor ve ağrı oluyor
Arkadaşım verdi bundan bana , kendi kullanamamisti hiç . Bende bir kere denedim ama sıcak geldiği için içinde tutamadım ama bir garip oldu içinde . Pek ergonomik gelmedi banaKızlar bundan kullananınız var mı? Bugün e bebeğe gidicem alayım ona göre. Benim bebe kucaktan inmek istemiyor uyurken bile göğsümde uyumak istiyo ev işi yaparken çok zorlanıyorum. dün misafirlerim vardı canım çıktı hala kendime gelemedim
Biz zaten sürekli yapışık gezdiğimiz için sıcaklıyoruz alıştık artıkDaha erken belki de hemen geçmesini beklemek . Tam olarak 1 ay geçsin bakalım o zaman geçecek mi
Arkadaşım verdi bundan bana , kendi kullanamamisti hiç . Bende bir kere denedim ama sıcak geldiği için içinde tutamadım ama bir garip oldu içinde . Pek ergonomik gelmedi bana
Çok küçükler diye ilaç vermezler gibi geldi bana dr a gitcem ama hava çok kötü ben de biraz hasta gibiyim bugün gidemedim tobrex veriyorlarmış galiba size ne iyi geldi?Bizim dört günlük iken başladı hala da çok olmasa da devam ediyor. Biz dört farklı damla ve merhem kullandık. Son kullandığımız ilaç sayesinde biraz hafifledi.
Kabartı dediğin şiş gibi mi benim şiş gibi o bölge serin ve kuru tutulmalı ben terlediğim zaman yanıyor meselaBir sürü alinti yapmıştım resmen yazacak vakit olmadı .
Kızlar sezeryan olanlara bir sorum var. Bugün 19.gunum özellikle son 4 gündür yattigim yerden kalktıktan sonra dikiş yerimde yanma oluyor 10 sn kadar ama yoğun bir acı . Normalmidir ,tam olarak ne zaman geçiyor acısı?
Bir de dikiş yerinin hafif kabartili olması şuan normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?