Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu normal bir diyet gibi ben bunun neredeyse 5 katını yiyorum yediğim meyveler çayın yanındaki abur cuburlar sabah kahvaltıda sadece yarım ekmek yiyorum zaten ama hiç kilo almadım lohusalığım boyunca

Yanma ve sızı gibi değil mi
Benim de var dünden beri
Hatta korseyi takmadım bu yüzden
Bugun daha hafif
Dün o ağrı olduktan sonra kanamam oldu zaten
Sanırım iyileşrken flan oluyor
Aynen yanma ve sizi içe doğru sanki yoğun bir sıcaklık akıyor . Aa bende 3 gün önce korse takmaya başladım ama günde 30 dk falan . Ondan sonra başladı galiba .

Aynen yanma ve sizi içe doğru sanki yoğun bir sıcaklık akıyor . Aa bende 3 gün önce korse takmaya başladım ama günde 30 dk falan . Ondan sonra başladı galiba .
Ama ben benimkinin korseyle alakalı olduğunu sanmıyorum çok oldu ben takalı çünkü

Kimyonu neden bıraktın?
Bozdu beni. Çocuğu da bozdu
Bir gün yemeğe de biraz fazla kaçırmışım sanırım o gün çocuk da ben de mahvolduk
Ama fazla kaçmadan kaynaklı değil eminim. Önceki günlerde de öyleydi fazla olunca iyice rahatsız olduk
Dün hiç yemedim çocuk sakindi gece
Bu normal bir diyet gibi ben bunun neredeyse 5 katını yiyorum yediğim meyveler çayın yanındaki abur cuburlar sabah kahvaltıda sadece yarım ekmek yiyorum zaten ama hiç kilo almadım lohusalığım boyunca
Ya ben de almadım da vermem durdu

yoncambenim senin sıpa spada çok eğlenmiş keşke burda da olsa böyle şeyler çok hoşuma gitti
Dimi yaaaaa hiç ağlamadı sevdi çokkk normalde çok ağlayan oluyomuş suyu seviyo sanırım illa vardır yaaa araştır kesin çıkar bi yerlerde

Yaaaa hamilelikde bel ağrım başladı ben hamilelikden kaynaklanıyo sanıyodum.
Hala var o ağrı. Koltukdan kalkarken yatakdan kalkarken bel ağrım yüzünden zor kalkıyorum 2 büklüm kalıyorum.
Acaba sezeryanda vurulan spinal iğneden dolayımı kaldı bu ağrı

Benimde öyle hala sızlıyor ve ağrı oluyor

Bizim dört günlük iken başladı hala da çok olmasa da devam ediyor. Biz dört farklı damla ve merhem kullandık. Son kullandığımız ilaç sayesinde biraz hafifledi.

Kızlar bundan kullananınız var mı? Bugün e bebeğe gidicem alayım ona göre. Benim bebe kucaktan inmek istemiyor uyurken bile göğsümde uyumak istiyo ev işi yaparken çok zorlanıyorum. dün misafirlerim vardı canım çıktı hala kendime gelemedim

Eklentiler

• 3F90158A-0C76-4EF4-BA60-F7FB18CCC456.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 47
Kendi mi çıkaracak. Ama biz kendi olduğunu nereden bileceğiz ya damlaların etkisiyle çıkarırsa.ikinmayacak mi ondan mi anlayacağız

Ikınıp altına yaptığını farkedeceksin. Şimdiki gibi ağlama krizleri olmayacak
Ya da kabızlık gibi durumlarda nadiren olacak.

Dönme alıştırmaları, boyun kasları gelişsin diye yüzüstü bıraktıkça hareketlenecek.

Damlanın zaten bir kullanım süresi var. Doktor söyler ama kendin de azaltarak bitirebilirsin.

Ben 3 gündür damla vermiyordum mesela. Bu sabah sab simplex verdim. Çok huysuzlanınca veriyorum.
Zorlanıyor yaparken ama damla verirken de zorlanıyordu zaten. O yüzden biogaia vermeden gözlemlemek istedim.

Oğluma pek kullanmamıştım hatta biogaia yı. Kızım prematüre doğdu diye düzenli verdim. Ek olarak sab kullandım.

Benimde öyle hala sızlıyor ve ağrı oluyor
Daha erken belki de hemen geçmesini beklemek . Tam olarak 1 ay geçsin bakalım o zaman geçecek mi
Arkadaşım verdi bundan bana , kendi kullanamamisti hiç . Bende bir kere denedim ama sıcak geldiği için içinde tutamadım ama bir garip oldu içinde . Pek ergonomik gelmedi bana

Anteplililili hastane tipi süt pompası bakiyorsan hala "ervo medikal" var İzmir'de googlda yorumlarına baktım şehir dışına kiraliyorlarmis kendileri gönderiyorlar. Şimdi eşim bakmaya gidecek bana da , yine sordurtayim şehir dışına gönderim fiyatını

Biz zaten sürekli yapışık gezdiğimiz için sıcaklıyoruz alıştık artık Bilemedim şimdi almasam mı bende

Bizim dört günlük iken başladı hala da çok olmasa da devam ediyor. Biz dört farklı damla ve merhem kullandık. Son kullandığımız ilaç sayesinde biraz hafifledi.
Çok küçükler diye ilaç vermezler gibi geldi bana dr a gitcem ama hava çok kötü ben de biraz hasta gibiyim bugün gidemedim tobrex veriyorlarmış galiba size ne iyi geldi?

Kabartı dediğin şiş gibi mi benim şiş gibi o bölge serin ve kuru tutulmalı ben terlediğim zaman yanıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…