- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.421
Olabilir canım inşallah değildir ama Hamilelikten beri varsa bel kasların zayıflamıştır zamanla düzelir şimdi sezeryandan egzersiz yapamazsın dikkat et Bi de üşütme ayaklarını filanYaaaa hamilelikde bel ağrım başladı ben hamilelikden kaynaklanıyo sanıyodum.
Hala var o ağrı. Koltukdan kalkarken yatakdan kalkarken bel ağrım yüzünden zor kalkıyorum 2 büklüm kalıyorum.
Acaba sezeryanda vurulan spinal iğneden dolayımı kaldı bu ağrı
Eğer e-bebege bebekle gideceksen aldıktan sonra bakım odasında içine muslin koyup bı deneyebilirsin rahat mi diye . Hatta orda kangurular falan var çeşit çeşit onları da deneyebilirsin . Olmazsa iade edersinBiz zaten sürekli yapışık gezdiğimiz için sıcaklıyoruz alıştık artıkBilemedim şimdi almasam mı bende
Evet evet böyle çizgi kabartı şiş halinde . Bide doktor bir krem önermişti iz kalmaması için ,kızlar burda öncesinde bahsediyorlardı "contartubex" diye. Hep almayı unutuyoruz , o iyi gelir belkiKabartı dediğin şiş gibi mi benim şiş gibi o bölge serin ve kuru tutulmalı ben terlediğim zaman yanıyor mesela
Bebekle gitmeyi düşünmüyordum ama götüreyim dediğin gibi yaparım uykusuzluktan beynim durmuş artık düşünemiyorum sağol fikir verdiğin içinEğer e-bebege bebekle gideceksen aldıktan sonra bakım odasında içine muslin koyup bı deneyebilirsin rahat mi diye . Hatta orda kangurular falan var çeşit çeşit onları da deneyebilirsin . Olmazsa iade edersin
Evet evet böyle çizgi kabartı şiş halinde . Bide doktor bir krem önermişti iz kalmaması için ,kızlar burda öncesinde bahsediyorlardı "contartubex" diye. Hep almayı unutuyoruz , o iyi gelir belki
Şişlik ağrı yapmıyorsa sorun yoktur ben yine de yarın kontrole gidicem kafama çok takılıyor bir de uyurken sağa yatınca zorlanıyor galiba alt tarafa sızı atıyor hamilelikte ki gibi baskı yapıyor Dr şimdiye kadar geçmesi lazımdı felan dediEğer e-bebege bebekle gideceksen aldıktan sonra bakım odasında içine muslin koyup bı deneyebilirsin rahat mi diye . Hatta orda kangurular falan var çeşit çeşit onları da deneyebilirsin . Olmazsa iade edersin
Evet evet böyle çizgi kabartı şiş halinde . Bide doktor bir krem önermişti iz kalmaması için ,kızlar burda öncesinde bahsediyorlardı "contartubex" diye. Hep almayı unutuyoruz , o iyi gelir belki
Canim geçen yazmıştım bizi de aradılar tekrar için .ben başta gitmedim ama israr ettiler ve tsh değerinin fazla yüksek olduğunu söylediler. Tekrar verdik sonuç için aramadilar muhtelen temizdir .Kizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Yapıyom ama nafile çok büyük bu sol göğsümün iç tarafta kalan kısmı C şeklinde tuttuğunu düşün tutulan kısmın tamamı sert bugün yine denicem eve hastane tipi makine kiralıcam galiba Bi ay felan sütün az gelmesi sertti çok gelmesi de dert oldu yağlı da geliyor olabilir galiba süt pelteleşmiş göğüs yarasından emzirememiştim kalan süt böyle yaptı yarın genel cerrah da Bi görecek bakalım ne diyecekKuzu bende de olmustu sıcak su ile masaj yaptim pesine 2 3defa sagdim geçti
Kizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Kizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Aaa doğru interntten egzersiz yapıyım. Sezeryan yerm çoktan geçti artık hiç ameliyat olmamış gibiyim hissetmiyorum dikişlerde geçti. Ama belim beni hareket yaparken çok zorluyoOlabilir canım inşallah değildir ama Hamilelikten beri varsa bel kasların zayıflamıştır zamanla düzelir şimdi sezeryandan egzersiz yapamazsın dikkat et Bi de üşütme ayaklarını filan
Ben her gün 1 bardak iciyorum aksamlarıBak bunu bende diyecektim unuttum. Hatta bizim çocuk doktorumuz dedi. Yabancı makalelerde okumuş. Tamam içinde rezene az miktkar olan şeylere ama direk rezene içme dedi
Oo hamur işinden uzak durmak miNasıl kilo vericez böyle ben bilmem.
Annem normal öğün olarak yesen de verirsin emziriyorsun diyor
Sadece hamur işi tatlıdan uzak dur diyor
Tam tersine sütü azalttığı anlaşılmış. Ben ilk çocukta çok içmiştim. Ama faydasını görmedim. Şimdi hiç içmedim emzirme çaylarının hiç birinden.Ben her gün 1 bardak iciyorum aksamlarırezene niye icilmiyor??
Benimki bugün geldi ve şükürler olsun tuttuBenim emzik hala gelmediinşallah benimki de tutar
Valla bu benim tek öğünumBu normal bir diyet gibi ben bunun neredeyse 5 katını yiyorum yediğim meyveler çayın yanındaki abur cuburlar sabah kahvaltıda sadece yarım ekmek yiyorum zaten ama hiç kilo almadım lohusalığım boyunca
Bende götürecektim hatta randevu bile aalmıştım. Sonra bir arkadaşım kafamı karıştırdı. İyi temizlenmiyormuş bağırsak enfeksiyonu olur çocuk mikropludur oralar dedi.Dimi yaaaaa hiç ağlamadı sevdi çokkknormalde çok ağlayan oluyomuş suyu seviyo sanırım illa vardır yaaa araştır kesin çıkar bi yerlerde
Hastalığı duydum ama bilmiyorum. Eminim internette yazan en kotu seylerdir. İns hiçbir şey çıkmaz, her şey yolundadır. Yanlış bakilmistir. Dualarım sizinleKizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Mama vermiyorum ama sagdiğım sütü veriyorum. 60 CC çok değil, eğer tam doymadiysa benimki de o kadar icerBebeğim 27 günlük bugün sütümun az geldiğini düşündüm . Emzirdikten sonra 60 CC mama verdim . Bebeğim bayaga huzursuz ,hıçkırık tuttu . 60 CC mama fazla mı ? Benzer günlük bebeklere kaç cc mama veriyorsun ? Günde kaç sefer veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?