Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sağlığı yerinde olsun da zamanla memeye de alışır
Bizim iyi, huni siparişi verdim yakında gelir
Huni takımı olarak alicam ben
Gece uyuyamadim hunisi
Gene akrabalar bebek görmeye gelicez diye tutturdu hunisi
Benim adam ne gamsız gene uyuyo hunisi
Anam laf mı soktu beni mi sevdi anlayamadım hunisi
Boy boy..

Ben çıktı alıp kartona yapistirdim , üstlerinden de bantla geçtim gayet iyi oldu . İstediğim nesneleri seçtim hemde . Hazır olanlarda saçma hayvan ya da nesneler de vardı
Karın üzerindeyken ayakları birbirine birleştirip ittirmek bende yapiyorum ara sıra. Ayy burada fotoya bakarken direkt bebeğin kolunu düzeltmek geldi içimden
Değil mi ben de fotoyu gönderirken farkettim . Çocuğum debelendi orda ,sevmiyor şuan karın üstü

Eklentiler

• IMG20220811134335.webp
    136,4 KB · Görüntüleme: 85
....kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Benimki de öyle ben anne karnındaki ses açıyorum uzanıp emziriyorum poposuna vura vura daha uzun süre kalıyor bu şekilde kucagıma alırsam memeyi sürekli agzından cıkarmaya calışıyor

Annem hep diyor 40 olunca tam adet olacaksın diye
Zamanın gelmiş senin canım
Annemde 40mda hemen oldum bende demişti demekki anama benziyom , bakalım sende olucakmısıncidden tam 40 da oldum
2.nin yolu açık o zaman
abboowwwwwww yok yokk
Yanlış hatırlamıyorsam ılkinde adetim 5-6 ay arasında başlamıştı
Herkes öyle diyodu oyuzden diyodum ooo iyi 5-6 ay olmam fln hiç buladar hızlı beklemiyodum ama sıkıldım 5gün sonra biter inşallah bu

Olmaz canım aşırı süt olmadığı müddetçe olmuyor bir de sütün yağlı olması felan etkiliyor benimki yağlı galiba o yüzden tıkanmış açmaya uğraşıyorum malesef
Olabilirr aynen demekki o tıkıyo kanalları geçen dışarı çıktım emziremedim yine sol göğüsüö acımıştı eve gelene kadar . Demekki yapmasaan hemen şişicek böyle , ayyy aman aman inşallah hemen geçerr uğraşmaaaa

Benimkinin bir sıkıntısı yoktu aslında. İki haftalıkken kakasını yapamadi bir gün. O bizi epey telaslandirdi ki çok normalmiş. Gün boyu ikindi durdu, yapamadı. Öneri üzerine damlayi aldık. Belki cesaret eder sabah saatlerinde başlarım ben de

O kartlardan edineyim ben de. Peki kaç dakika tutacağız günde. Veya tek seferde kaç dakika

Benimki de öyle ben anne karnındaki ses açıyorum uzanıp emziriyorum poposuna vura vura daha uzun süre kalıyor bu şekilde kucagıma alırsam memeyi sürekli agzından cıkarmaya calışıyor
Az önce uyandı
Önce meme teklif ettım sorunsuz aldı . Ne cins bu bebeler valla. 6 dk emdi bıraktı . Sonrada sağdığım sütten verdım tekrar uyudu .

Bundan sonra beslenme vakti geldiğinde önce meme teklif edicem, biberon vereceğim zaman teklif etmiyordum

Ayy Allah korusun yaa ellerimi hemen yıkadım hatta eşim giydirdi. Bırakayım ya korktum öyle olunca off. Bu da elendi

Ben gösteriyorum öylece bakıyor hiç ilgisini çekmiyor
Canım Odaklandığını hissettiğinde yerini değiştir takip ediyor mu ona dikkat et. İlk gösterdiğimde benimki de bakmıyordu. 2-3 gündür takip etmeye başladı ama yüz üstü sağlayamadım sırt üstü yatarken denedim.

Huni takımı olarak alicam ben
Gece uyuyamadim hunisi
Gene akrabalar bebek görmeye gelicez diye tutturdu hunisi
Benim adam ne gamsız gene uyuyo hunisi
Anam laf mı soktu beni mi sevdi anlayamadım hunisi
Boy boy..
Aç karnımı bile doyuramadim hunisi
Eşim neden bu kadar çok nöbete kalıyor , bilerek mi yazdiriyor acaba nöbetleri hunisi

Ne yazarsak çıkıyor bu kartlar benim aslında ikinci çocuk ama o kadar her şeyi silmisim ki nasılsa bir daha doğurmam diye

Ayy Allah korusun yaa ellerimi hemen yıkadım hatta eşim giydirdi. Bırakayım ya korktum öyle olunca off. Bu da elendi
Evet bazı anneler içirmiş çünkü
Normalde içerek hazımsızlık çözümü aramak yetişkinler için bu yağda. O bile suya damlatılarak içiliyor.
Bu kadar keskin bir yağı nasıl içirdiler hayret ediyorum
Ben korkuma karnına bile sürmedim hiç.
Topuklarına sürdüm birkaç kez.
Sürdüğüm geceler rahat uyuyor
Ama çok çok dikkat ediyorum
Yalnızca bir damla damlatıyorum
Yarın doktora gideceğiz ona da anlatıcam bakalım ne diyecek.

Vallahi çok mantıklı ben niye düşünmedin bunu Moralim bozuldu şimdi

Memeyi az emince ben de biberon verdim, kustu yavrum öyle olunca da çok kiziyirum kendime, nasıl anlamam tok olduğunu diye

Ne yazarsak çıkıyor bu kartlar benim aslında ikinci çocuk ama o kadar her şeyi silmisim ki nasılsa bir daha doğurmam diye
Ben ebebekten aldım zeka kartları diye geçiyor. Ama neden Vlada gibi yapmak aklıma gelmedi diye hayıflanıyorum şimdi. Oysa ki böyle konularda çok becerikliyimdir. Arkadaşalrın çocuklarına neler neler yaptım. Kendi çocuğuma gelince kafa durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…