Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allah'ım okurken kanım dondu. İçirmek de nedir sadece topuğa bir damla seklinde yaptım ben de. Epey dikkatli olmak lazım demek ki

Uykusuzluktan bunlar mesela bugün günlerden ne vallla ilk anda cikartamiyorum veya bebek kaç günlük oldu. Ben kaç gündür uykusuzum her yol uykuya çıkar bende

Canım benimkinin kaka problemi yoktu günde 4-5 kez kaka yapıyordu. Ama gece memeyi bırakıp ağlama huyu oluşmuştu. Gazdan alıyordu muhtemelen. Ama damlayı aldı beri kesildi çok şükür.

Her konuda mikeeemmel olacağız diye bir kural yok len deli

Canım benimkinin kaka problemi yoktu günde 4-5 kez kaka yapıyordu. Ama gece memeyi bırakıp ağlama huyu oluşmuştu. Gazdan alıyordu muhtemelen. Ama damlayı aldı beri kesildi çok şükür.
Yarın bir cesaret sabah ben de baslayayim bakalım. Çünkü dün de bir sıkıntısı vardı. Gece 7 ve 12 arası sıkıntı bizde

E yuhh
Ben korkarım bilmediğim şeyi kullanmaya

Tahmini kaç saate tekabül etti peki . Bugün deneyeceğim bende bakalım ne kadarda uyanacak
Dün 11 çivarı uyudu canım. Gece 4.15 gibi uyandı. Yani 5 saatten fazla uyudu. Mızmızlanmaya başladı, ama bir türlü gözlerini açamıyordu. Pozisyonunu değiştirip emziğini versem, eminim uyumaya devam ederdi.
Ben çok saat oldu diye kucağıma alıp mama verdim, uykusu açıldı biraz derken 5te geri uyuyup 7.30da uyandı bu kez.

Kuzum diğer damlanin adi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…