- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.881
Allah'ım okurken kanım dondu. İçirmek de nedirEvet bazı anneler içirmiş çünkü
Normalde içerek hazımsızlık çözümü aramak yetişkinler için bu yağda. O bile suya damlatılarak içiliyor.
Bu kadar keskin bir yağı nasıl içirdiler hayret ediyorum
Ben korkuma karnına bile sürmedim hiç.
Topuklarına sürdüm birkaç kez.
Sürdüğüm geceler rahat uyuyor
Ama çok çok dikkat ediyorum
Yalnızca bir damla damlatıyorum
Yarın doktora gideceğiz ona da anlatıcam bakalım ne diyecek.
Ben çok beğendim ondan gidip hırsla 250ml olanını aldım yaSudocream fena değil
Popo ile kaka temasını engelliyor
Uykusuzluktan bunlarBen ebebekten aldım zeka kartları diye geçiyor. Ama neden Vlada gibi yapmak aklıma gelmedi diye hayıflanıyorum şimdi. Oysa ki böyle konularda çok becerikliyimdir. Arkadaşalrın çocuklarına neler neler yaptım. Kendi çocuğuma gelince kafa durdu.
Yetiyor demek ki. Ben dakika tutuyorum maalesef. Dakika tuttun mu ?Memeyi az emince ben de biberon verdim, kustu yavrumöyle olunca da çok kiziyirum kendime, nasıl anlamam tok olduğunu diye
Ben de alıcam yine. Pişiğin rengi açılmışBen çok beğendim ondan gidip hırsla 250ml olanını aldım ya
Canım benimkinin kaka problemi yoktu günde 4-5 kez kaka yapıyordu. Ama gece memeyi bırakıp ağlama huyu oluşmuştu. Gazdan alıyordu muhtemelen. Ama damlayı aldı beri kesildi çok şükür.Benimkinin bir sıkıntısı yoktu aslında. İki haftalıkken kakasını yapamadi bir gün. O bizi epey telaslandirdi ki çok normalmiş. Gün boyu ikindi durdu, yapamadı. Öneri üzerine damlayi aldık. Belki cesaret eder sabah saatlerinde başlarım ben de
Her konuda mikeeemmel olacağız diye bir kural yok len deliBen ebebekten aldım zeka kartları diye geçiyor. Ama neden Vlada gibi yapmak aklıma gelmedi diye hayıflanıyorum şimdi. Oysa ki böyle konularda çok becerikliyimdir. Arkadaşalrın çocuklarına neler neler yaptım. Kendi çocuğuma gelince kafa durdu.
Genelde tutarim dakika. 4 5 dakika emmisti ve çok yutkunmadi gibi geldi. Meğer yetmiş aldığı. Bizimki genelde en az 10 dk kalır memede. Özellikle iki saat açlık sonrası.Yetiyor demek ki. Ben dakika tutuyorum maalesef. Dakika tuttun mu ?
Yarın bir cesaret sabah ben de baslayayim bakalım. Çünkü dün de bir sıkıntısı vardı. Gece 7 ve 12 arası sıkıntı bizdeCanım benimkinin kaka problemi yoktu günde 4-5 kez kaka yapıyordu. Ama gece memeyi bırakıp ağlama huyu oluşmuştu. Gazdan alıyordu muhtemelen. Ama damlayı aldı beri kesildi çok şükür.
E yuhhEvet bazı anneler içirmiş çünkü
Normalde içerek hazımsızlık çözümü aramak yetişkinler için bu yağda. O bile suya damlatılarak içiliyor.
Bu kadar keskin bir yağı nasıl içirdiler hayret ediyorum
Ben korkuma karnına bile sürmedim hiç.
Topuklarına sürdüm birkaç kez.
Sürdüğüm geceler rahat uyuyor
Ama çok çok dikkat ediyorum
Yalnızca bir damla damlatıyorum
Yarın doktora gideceğiz ona da anlatıcam bakalım ne diyecek.
Dün 11 çivarı uyudu canım. Gece 4.15 gibi uyandı. Yani 5 saatten fazla uyudu. Mızmızlanmaya başladı, ama bir türlü gözlerini açamıyordu. Pozisyonunu değiştirip emziğini versem, eminim uyumaya devam ederdi.Tahmini kaç saate tekabül etti peki . Bugün deneyeceğim bende bakalım ne kadarda uyanacak
Ahh ne hallerde dustukGenelde tutarim dakika. 4 5 dakika emmisti ve çok yutkunmadi gibi geldi. Meğer yetmiş aldığı. Bizimki genelde en az 10 dk kalır memede. Özellikle iki saat açlık sonrası.
Ben de hep dakika tutuyorum. Hatta üşenmesem bu telefona indirilen uygulamalarda kronometre gibi şeyler var hangi memeden kaç dk filan. Sağma için var mama için var. Baya iyi aslındaYetiyor demek ki. Ben dakika tutuyorum maalesef. Dakika tuttun mu ?
Ya bi koklasan zaten baya baya keskin birseyE yuhh
Ben korkarım bilmediğim şeyi kullanmaya
Cahil cesareti ısteYa bi koklasan zaten baya baya keskin birsey
İnsan onu bebeğe nasıl içirir
Ben sabah tam bir damla limon verirken on kere düşündüm
İndirdimBen de hep dakika tutuyorum. Hatta üşenmesem bu telefona indirilen uygulamalarda kronometre gibi şeyler var hangi memeden kaç dk filan. Sağma için var mama için var. Baya iyi aslındaEki Görüntüle 3111550 Eki Görüntüle 3111551
Kuzum diğer damlanin adi ne?Ben damlayı kullandım beri çok rahatım. Gece huysuzluklari kesildi. Bir yeri açıyor gibi ağlıyordu. Ciyak ciyak saatlerce susturamiyorduk. Şimdi biogaiya yi sabah 8 gibi veriyorum. Diğerini de gündüz bir gece kriz saatine doğru bir daha veriyorum. Gayet iyi. Memnunum damlalardan. Önceden zırt pırt kaka yapıyordu. Şimdi o da düzene girdi. Bir de sezeryan doğumlarda çocuk anneden gelecek bir takım bakterileri alamadığı için bu damlayı öneriyorlarmis.
Sabahın köründe varYarın bir cesaret sabah ben de baslayayim bakalım. Çünkü dün de bir sıkıntısı vardı. Gece 7 ve 12 arası sıkıntı bizde
Şimdilik tek damladayizSabahın köründe var
Diğeri varsa birlikte ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?