Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah canım ya işte bunlar hep büyük göğüslerin bize bıraktıkları

Ben de onu sorcaktm bu siyah beyaz kartlari gosterme işi ne zaman baslıyor diye. Demek bi bucuk aylikken falan he ben o kartlardan akcam daha almadim

Kiz ben de oyle mi yapsam diyordum cok guzel olmuş evde cıkti alabiliyorum nasilsa aynen böyle guzel

Pamukcuk için gittin mi doktora ?
Yok canım gidemedim hala yarın gidicem inşallah. Arabanın lastiği inmiş durduğu yerde. Havada sıcak arabasız gitmeye cesaret edemedim. Eşim bugün hallederse lastiği yarın gideriz artık. Bu süreçte karbonat sürmeye devam ettim ama çok etkisi olmadı maalesef.

Tummy hemen yapılabiliyor. Beklemeye gerek yok. Ben kendime geldiğimde doğumdan bir hafta sonra başladım. Yine de ilk şuan çok tutmuyorum 1-2 dk falan

O kartlardan edineyim ben de. Peki kaç dakika tutacağız günde. Veya tek seferde kaç dakika
Biz 3 haftaligiz daha yeni görmeye başladı sayılır ama alt degisirken hep aynı yere bakıp daliyor ,kartları oraya koyuyorum. Ve altı değiştikten sonra kartları tek tek gösterip onla ilgili bir şarkı ya da çevresel sesini çıkarıyorum. Daha sonra göz takibi ve boyun kası için hareket ettirerek göstereceğiz .
Ne yazarsak çıkıyor bu kartlar benim aslında ikinci çocuk ama o kadar her şeyi silmisim ki nasılsa bir daha doğurmam diye
Tummy time card yazarsan çıkar. Özellikle Pinterest uygulamasında çok fazla var
Vallahi çok mantıklı ben niye düşünmedin bunu Moralim bozuldu şimdi
Özel eğitimci olunca kafa biraz bunlara gidiyor . Bide yoğun çalışmaya alışmışım şuanda biraz büyusun de aktivite yapalım modundayim
Kiz ben de oyle mi yapsam diyordum cok guzel olmuş evde cıkti alabiliyorum nasilsa aynen böyle guzel
Renklilerini de yaptım ,a101 e bı kitap gelmişti hayvanlarla ilgili onları kesip yapıştırdım. Böyle çok daha mantıklı çıktı alıp yapmak ,uyuyorken bebiş yaparsın 5 dkda

Yüzüstü felan mı yattın nasıl yaptın
Yok göğsüm baya büyümüştü ve şişti oturduğum yerden üzerine doğru eğildim. Bn kanepede oturdum onu da alçak bir yere koydum. Ama dikkat edin aşıro sıcak yapıp göğsünüzü yakmayın. Çünküsuyun sıcaklığı camıda ısıtacak. Değebileceğiniz sıcaklılta olsun.

Benim bebe de hafif b3yaz gibi dili ama baska belirti oluyor mu emmek istememe huzursuzluk vb gibi. Bi de bu karbonati nasıl surcez ya

Benim bebe de hafif b3yaz gibi dili ama baska belirti oluyor mu emmek istememe huzursuzluk vb gibi. Bi de bu karbonati nasıl surcez ya
Ben şimdiye kadar kulak çöpüyle sürdüm ama bir yerde gazlı bezle okudum bugün bir daha emdiğinde onu deniycem bakalım. Biraz huzursuzluk oluyor zaman zaman bazen zorla alıyor memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…