- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.901
Pamukcuk için gittin mi doktora ?Ben çok beğendim ondan gidip hırsla 250ml olanını aldım ya
İnşallah canım ya işte bunlar hep büyük göğüslerin bize bıraktıklarıOlabilirr aynen demekki o tıkıyo kanalları geçen dışarı çıktım emziremedim yine sol göğüsüö acımıştı eve gelene kadar . Demekki yapmasaan hemen şişicek böyle , ayyy aman aman inşallah hemen geçerr uğraşmaaaa
Ben de onu sorcaktm bu siyah beyaz kartlari gosterme işi ne zaman baslıyor diye. Demek bi bucuk aylikken falan heCanım kafasını kaldırması kaslarını kontrol etmesi için gerekli. Karın sırt boyun omuz gibi bölgelerdeki kasları çalıştırıp emeklemeye hazırlık yaptırıyor. Ayrıca doktorumuz siyah beyaz kartlardan alıp yüz uztuyken göstermenizi istedi.
Kiz ben de oyle mi yapsam diyordum cok guzel olmuş evde cıkti alabiliyorum nasilsa aynen böyle guzelBen çıktı alıp kartona yapistirdim , üstlerinden de bantla geçtim gayet iyi oldu . İstediğim nesneleri seçtim hemde . Hazır olanlarda saçma hayvan ya da nesneler de vardı
Değil mi ben de fotoyu gönderirken farkettim . Çocuğum debelendi orda ,sevmiyor şuan karın üstü
Biogaiya ve sab simlexKuzum diğer damlanin adi ne?
Aynen dakika tutmayinca olmuyo fazla emiyo kusuyo veya birakiveriyor ac kalmasin diye surekli dakika tut hesapla toplaYetiyor demek ki. Ben dakika tutuyorum maalesef. Dakika tuttun mu ?
Yok canım gidemedim hala yarın gidicem inşallah. Arabanın lastiği inmiş durduğu yerde. Havada sıcak arabasız gitmeye cesaret edemedim. Eşim bugün hallederse lastiği yarın gideriz artık. Bu süreçte karbonat sürmeye devam ettim ama çok etkisi olmadı maalesef.Pamukcuk için gittin mi doktora ?
Milyon kereKızlar, benimki gülüyor artık.
Ve konuşunca ağzını açıp konuşmaya çalışıyor. Ağzını yerim onun. Zaten dudağından öoipüyorım söylemiş mıydım?
Aman 15 dk emsin yeter banaAynen dakika tutmayinca olmuyo fazla emiyo kusuyo veya birakiveriyor ac kalmasin diye surekli dakika tut hesapla topla
Ama çok tatlıMilyon kerehem de
Kaç dakika emmesi gerekiyor ki ebe bana bebek istediği kadar emsin demiştiAynen dakika tutmayinca olmuyo fazla emiyo kusuyo veya birakiveriyor ac kalmasin diye surekli dakika tut hesapla topla
Tummy hemen yapılabiliyor. Beklemeye gerek yok. Ben kendime geldiğimde doğumdan bir hafta sonra başladım. Yine de ilk şuan çok tutmuyorum 1-2 dk falanTahmini kaç saate tekabül etti peki . Bugün deneyeceğim bende bakalım ne kadarda uyanacak
Göbek bağı düşünce 1-2 dk ile başla demisti. Şimdide karın ustundeyken arka ayaklarına elimi koyup ittirmesini istedi.
Ben de tepki verip güleceği anları bekliyorum heyecanla...Kızlar, benimki gülüyor artık.
Ve konuşunca ağzını açıp konuşmaya çalışıyor. Ağzını yerim onun. Zaten dudağından öoipüyorım söylemiş mıydım?
Biz 3 haftaligiz daha yeni görmeye başladı sayılır ama alt degisirken hep aynı yere bakıp daliyor ,kartları oraya koyuyorum. Ve altı değiştikten sonra kartları tek tek gösterip onla ilgili bir şarkı ya da çevresel sesini çıkarıyorum. Daha sonra göz takibi ve boyun kası için hareket ettirerek göstereceğiz .O kartlardan edineyim ben de. Peki kaç dakika tutacağız günde. Veya tek seferde kaç dakika
Tummy time card yazarsan çıkar. Özellikle Pinterest uygulamasında çok fazla varNe yazarsak çıkıyor bu kartlarbenim aslında ikinci çocuk ama o kadar her şeyi silmisim ki nasılsa bir daha doğurmam diye
Özel eğitimci olunca kafa biraz bunlara gidiyorVallahi çok mantıklı ben niye düşünmedin bunuMoralim bozuldu şimdi
Renklilerini de yaptım ,a101 e bı kitap gelmişti hayvanlarla ilgili onları kesip yapıştırdım. Böyle çok daha mantıklı çıktı alıp yapmak ,uyuyorken bebiş yaparsın 5 dkdaKiz ben de oyle mi yapsam diyordum cok guzel olmuş evde cıkti alabiliyorum nasilsa aynen böyle guzel
Yok göğsüm baya büyümüştü ve şişti oturduğum yerden üzerine doğru eğildim. Bn kanepede oturdum onu da alçak bir yere koydum. Ama dikkat edin aşıro sıcak yapıp göğsünüzü yakmayın. Çünküsuyun sıcaklığı camıda ısıtacak. Değebileceğiniz sıcaklılta olsun.Yüzüstü felan mı yattın nasıl yaptın
Maşallah gülüyor artk derken sana tepki veriyor anlaminda mi smdiye dek hic mi gulmedi yavrucakKızlar, benimki gülüyor artık.
Benim bebe de hafif b3yaz gibi dili ama baska belirti oluyor mu emmek istememe huzursuzluk vb gibi. Bi de bu karbonati nasıl surcez yaYok canım gidemedim hala yarın gidicem inşallah. Arabanın lastiği inmiş durduğu yerde. Havada sıcak arabasız gitmeye cesaret edemedim. Eşim bugün hallederse lastiği yarın gideriz artık. Bu süreçte karbonat sürmeye devam ettim ama çok etkisi olmadı maalesef.
Ben şimdiye kadar kulak çöpüyle sürdüm ama bir yerde gazlı bezle okudum bugün bir daha emdiğinde onu deniycem bakalım. Biraz huzursuzluk oluyor zaman zaman bazen zorla alıyor memeyiBenim bebe de hafif b3yaz gibi dili ama baska belirti oluyor mu emmek istememe huzursuzluk vb gibi. Bi de bu karbonati nasıl surcez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?