Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mesleki deformasyonun tam tersi desene :)

bende oğlumun doğum günlerinde filan süsleri hep kendim hazırlarım. Görselleri kendim tasarlar çıktı alırım. Ufak hediyeliklere etiketler tasarlarım. Tüm arkadaşlarımın yeni doğanlarına hediyelik sabun kokulu taş vs. yapıp etiket tasarladım. Kendime gelince hiç bir şey yok Ben severim böyle şeylerle uğraşmayı aslında da bu sefer hem yorgunluktan hem de çocuk sağlıkla doğsun hiç bir şey istemiyorum modundaydım. Ondan olacak hiç bir şey yapmadım. Neyse senden fikri aldım 6-12 aylıkları kendim yaparım artık :)

En az 20 diyor internette ama benimki 10 dk emip doyuyor sanırım zorlayınca kusuyor. Bi çözemedim emzirme olayını
Canım benim kız da bazen 10 dk emip bırakıyor bazen de 1 saat ayrılmıyor memeden. Bugün sabah mesela 10 dk belki daha az emdi baktım ağzından süt boşalıyor. Sonra baktım meme çok dolu memeyi oynatınca bir yemek kaşığından gazla aktığını gördüm. Demek çok akıp çocuğu hızlı doyurdu.

Evet bak bunu söylemeyi unutmuşum ben bir gögsü verşyorum sadece sol gögsü hep emiyor sagıda o uyurken sagıyorum önce memeyi teklşf ediyorum bi şekilde alıyor sonrada sagdıgım sütü içiyor biberonla bu şekilde uukuya geçebiliyor yoksa sürekli memeyle kavga ediyor cok garipler

İzmir'de oturanlar , internetten İzmir'e hoş geldin bebek çantası talep etmistim içinde kitap falan var diye . Geçen geldi böyle kitap da var içinde. Diğer seylerin üstünde kocaman İzmir'e hoş geldin bebek logosu var ama
Bazı belediyelerin çok güzel hizmetleri varmış,Karşıyaka in özellikle . Konakta bir şey göremedim suanlik

Eklentiler

• IMG20220811163519.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 67
Deneyeyim bakalım tamam canım dikkat ederim

Belki benimde öyledir dediğin gibi. Meme reddi var biraz benim kızda birde yoğun bakımda yattı falan derken düzen kuramadık bir türlü emzirme olayı çok sancılı

Kaç dakika emmesi gerekiyor ki ebe bana bebek istediği kadar emsin demişti
Benimki cok fazla kusup cikariyordu o yuzden ben mudahale ediyorum ama bu aralar parca parca emiyoruz yine bazen abartiyor gazı olunca emmek istediginden sonra da kusuyor midesi agzina geliyor uyaniyor reflü olmasin diye malesef istedigi kadar emziremiyorum

Ben şimdiye kadar kulak çöpüyle sürdüm ama bir yerde gazlı bezle okudum bugün bir daha emdiğinde onu deniycem bakalım. Biraz huzursuzluk oluyor zaman zaman bazen zorla alıyor memeyi
Ben de siliyim ya yapamazsam falan dedm baktm huzursuzlugun sebebini buna yormadm belki bu da ekleniyordur ama cok beyaz degil yine de artmasn. Bu burun temizleme agiz temizleme mevzulari cok stres yapiyor bende

Aynen eşim de yapabilir kendisi evde zaten ögretmen olması faydama aklma gelmisti ben de bi ara 4 6 yaş calistim o yuzden olur mu acep dedm ama arastiramadim hep kaldı. A101 dekileri gordüydüm de almadim ya neyse cıktiyla hallolur

Evet canım bende talep etmiştim geldi bizimde kitaplar çok güzel diğer şeyler kullanılmaz ama kitapları beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…