- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.921
En az 20 diyor internette ama benimki 10 dk emip doyuyor sanırım zorlayınca kusuyor. Bi çözemedim emzirme olayınıKaç dakika emmesi gerekiyor ki ebe bana bebek istediği kadar emsin demişti
Mesleki deformasyonun tam tersi desene :)Biz 3 haftaligiz daha yeni görmeye başladı sayılır ama alt degisirken hep aynı yere bakıp daliyor ,kartları oraya koyuyorum. Ve altı değiştikten sonra kartları tek tek gösterip onla ilgili bir şarkı ya da çevresel sesini çıkarıyorum. Daha sonra göz takibi ve boyun kası için hareket ettirerek göstereceğiz .
Tummy time card yazarsan çıkar. Özellikle Pinterest uygulamasında çok fazla var
Özel eğitimci olunca kafa biraz bunlara gidiyor. Bide yoğun çalışmaya alışmışım şuanda biraz büyusun de aktivite yapalım modundayim
Renklilerini de yaptım ,a101 e bı kitap gelmişti hayvanlarla ilgili onları kesip yapıştırdım. Böyle çok daha mantıklı çıktı alıp yapmak ,uyuyorken bebiş yaparsın 5 dkda
Ben de çok öpüyorum dayanmıyorumKızlar, benimki gülüyor artık.
Ve konuşunca ağzını açıp konuşmaya çalışıyor. Ağzını yerim onun. Zaten dudağından öoipüyorım söylemiş mıydım?
Canım benim kız da bazen 10 dk emip bırakıyor bazen de 1 saat ayrılmıyor memeden. Bugün sabah mesela 10 dk belki daha az emdi baktım ağzından süt boşalıyor. Sonra baktım meme çok dolu memeyi oynatınca bir yemek kaşığından gazla aktığını gördüm. Demek çok akıp çocuğu hızlı doyurdu.En az 20 diyor internette ama benimki 10 dk emip doyuyor sanırım zorlayınca kusuyor. Bi çözemedim emzirme olayını
Evet bak bunu söylemeyi unutmuşum ben bir gögsü verşyorum sadece sol gögsü hep emiyor sagıda o uyurken sagıyorum önce memeyi teklşf ediyorum bi şekilde alıyor sonrada sagdıgım sütü içiyor biberonla bu şekilde uukuya geçebiliyor yoksa sürekli memeyle kavga ediyor cok gariplerAz önce uyandı
Önce meme teklif ettım sorunsuz aldı . Ne cins bu bebeler valla. 6 dk emdi bıraktı . Sonrada sağdığım sütten verdım tekrar uyudu .
Bundan sonra beslenme vakti geldiğinde önce meme teklif edicem, biberon vereceğim zaman teklif etmiyordum
Deneyeyim bakalım tamam canım dikkat ederimYok göğsüm baya büyümüştü ve şişti oturduğum yerden üzerine doğru eğildim. Bn kanepede oturdum onu da alçak bir yere koydum. Ama dikkat edin aşıro sıcak yapıp göğsünüzü yakmayın. Çünküsuyun sıcaklığı camıda ısıtacak. Değebileceğiniz sıcaklılta olsun.
Gazlı bezi parmağına dola karbonatlı suya batır bebişin ağzını dilini temizle bana Dr böyle dediBenim bebe de hafif b3yaz gibi dili ama baska belirti oluyor mu emmek istememe huzursuzluk vb gibi. Bi de bu karbonati nasıl surcez ya
Dhaa küçük ya seninki midesi küçüktür onun ya da çenesi kuvvetli hızlı ve aktif emiyorEn az 20 diyor internette ama benimki 10 dk emip doyuyor sanırım zorlayınca kusuyor. Bi çözemedim emzirme olayını
Belki benimde öyledir dediğin gibi. Meme reddi var biraz benim kızda birde yoğun bakımda yattı falan derken düzen kuramadık bir türlü emzirme olayı çok sancılıCanım benim kız da bazen 10 dk emip bırakıyor bazen de 1 saat ayrılmıyor memeden. Bugün sabah mesela 10 dk belki daha az emdi baktım ağzından süt boşalıyor. Sonra baktım meme çok dolu memeyi oynatınca bir yemek kaşığından gazla aktığını gördüm. Demek çok akıp çocuğu hızlı doyurdu.
Olabilir canımDhaa küçük ya seninki midesi küçüktür onun ya da çenesi kuvvetli hızlı ve aktif emiyor
Sürekli böluk porçük emdiginden demi ben de yıliyorum 2 dk 3 dk emip birakincaAman 15 dk emsin yeter bana
Benimki cok fazla kusup cikariyordu o yuzden ben mudahale ediyorum ama bu aralar parca parca emiyoruz yine bazen abartiyor gazı olunca emmek istediginden sonra da kusuyor midesi agzina geliyor uyaniyor reflü olmasin diye malesef istedigi kadar emziremiyorumKaç dakika emmesi gerekiyor ki ebe bana bebek istediği kadar emsin demişti
Ben de siliyim ya yapamazsam falan dedm baktm huzursuzlugun sebebini buna yormadm belki bu da ekleniyordur ama cok beyaz degil yine de artmasn. Bu burun temizleme agiz temizleme mevzulari cok stres yapiyor bendeBen şimdiye kadar kulak çöpüyle sürdüm ama bir yerde gazlı bezle okudum bugün bir daha emdiğinde onu deniycem bakalım. Biraz huzursuzluk oluyor zaman zaman bazen zorla alıyor memeyi
Aynen eşim de yapabilir kendisi evde zaten ögretmen olması faydamaBiz 3 haftaligiz daha yeni görmeye başladı sayılır ama alt degisirken hep aynı yere bakıp daliyor ,kartları oraya koyuyorum. Ve altı değiştikten sonra kartları tek tek gösterip onla ilgili bir şarkı ya da çevresel sesini çıkarıyorum. Daha sonra göz takibi ve boyun kası için hareket ettirerek göstereceğiz .
Tummy time card yazarsan çıkar. Özellikle Pinterest uygulamasında çok fazla var
Özel eğitimci olunca kafa biraz bunlara gidiyor. Bide yoğun çalışmaya alışmışım şuanda biraz büyusun de aktivite yapalım modundayim
Renklilerini de yaptım ,a101 e bı kitap gelmişti hayvanlarla ilgili onları kesip yapıştırdım. Böyle çok daha mantıklı çıktı alıp yapmak ,uyuyorken bebiş yaparsın 5 dkda
Evet canım bende talep etmiştim geldi bizimdeİzmir'de oturanlar , internetten İzmir'e hoş geldin bebek çantası talep etmistim içinde kitap falan var diye . Geçen geldi böyle kitap da var içinde. Diğer seylerin üstünde kocaman İzmir'e hoş geldin bebek logosu var ama
Bazı belediyelerin çok güzel hizmetleri varmış,Karşıyaka in özellikle . Konakta bir şey göremedim suanlik
Gelmedi canim. Trendyol ekpres normalde bugün gelmesi lazımdıSurrender canım sen anti kolik Philips biberon almıştın demi geldimi o kullanmaya başladın mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?