- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.863
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
- #89.441
Okuduğum kitapta da şöyle diyor bebek çok fazla uyaran maruz kalırsa çok yorulur aşırı yorulan bebek uyuyamazKendi haline bırakmak bazılarına uymuyor net. Bende dün burdaki önerileri okuyup kendi haline biraktim . 7 buçukta uyandı 12 ye kadar bekledim uyku belirtisi olmadı . Sonra uyutmaya çalıştım şu saat oldu uyumadı daha . Bir uykuyu kaçırdık mi olmuyor toparlanmiyor . Şöyle bir yazıya denk gelince biraz motivasyonum arttı ama . Görselini paylasiyorum
Benimkide 6 kiloya yaklaştı çok aktif kullanıyorum , biraz sıkı baglarsiniz aşağıya sarkmaz. 10 kiloya kadarda rahat kullanılır diye düşünüyorum , gerçi bira büyüdüğünde kanguruya geçiş yaparız
Ya evet dün gece uyurken çok gazı vardı ikiniyordu karın üstü yatrayim dedim . Başında bekledim , 30 dakika sonra bı baktım kafayı gömdü . Eşim bekle düzeltme kendi duzeltmeye çalışsın dedi. 10 sn falan bekledik beceremedi düzeltmeyihemen geri sırt üstü yatırdım. Sırt üstü harici başka pozisyonda yaramıyor benimki
O yüzden bugün uykuya geçişlerde çok uyaran vermedik altını aldık besledi gazını çıkardık buna rağmen huysuzlaşmaya başladığı anlarda uyutmaya çalıştım Amy gibi kundaklayup emzikleyip denedim oluyor gibi sen de dene canım düne göre bugün en azından uyudu biraz