- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
- #89.781
Malt içecek süt çayları galagtago damla vardıEvet sağdım gerçekten de akşam çok az sütüm çıkıyorGündüz çok iyi gayet emiyor idrar kaka yapıyır ama akşama sütüm yetişmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malt içecek süt çayları galagtago damla vardıEvet sağdım gerçekten de akşam çok az sütüm çıkıyorGündüz çok iyi gayet emiyor idrar kaka yapıyır ama akşama sütüm yetişmiyor
Tamam öyle yapayım hangi bezi öneriyosunuz sızdırma ve kalite olarak hangisini deneyimBen bez deniceğim zaten en az sayılı paketini alıyorum önce ilk Bi deniyorum sorun yoksa devam bence Bi küçük paket alıp dene
Yaa hemen bakıyorumAmazon da indirimde alırsan![]()
Normalde her ay değiştirmemiz gerek benim 2 ay oldu sürekli de kullanılmıyor ama heralde sudaki kireçten de oluyorBende avent air kullanıyorum ikili almıştım biri beyazlasti içi anlamadım bende kaynar suya koyuyorum
Canım bebeğe göre değişiyor sleepy biz de pişik yaptı mesela ben baby turco ve goon kullanıyorum baby turco ve sleepy uzun saatler dayanmıyor 2 veya 3 saate Bi değiştirmek gerekiyor bilgin olsunTamam öyle yapayım hangi bezi öneriyosunuz sızdırma ve kalite olarak hangisini deneyim
Yaa hemen bakıyorum![]()
E benim daha 1 ay oldu çift emzik zaten hep aynısını da vermiyorum dediğin gibi sürekli de kullanılmıyor. Kirectense benim evin suyu çok kireçli o yapmış olabilirNormalde her ay değiştirmemiz gerek benim 2 ay oldu sürekli de kullanılmıyor ama heralde sudaki kireçten de oluyor
Bilgiler için teşekkür ederim bi inceleyimCanım bebeğe göre değişiyor sleepy biz de pişik yaptı mesela ben baby turco ve goon kullanıyorum baby turco ve sleepy uzun saatler dayanmıyor 2 veya 3 saate Bi değiştirmek gerekiyor bilgin olsun
Bol su içip iyi beslenmeye çalışıyorum aslında ama bu dediklerinizi de bi deneyim. Sabah sağınca da acaba sütüm biter mi endişesi oluyor hiç sağmadım çünkü sabahtan öğleye kadar çok fazla emiyorMalt içecek süt çayları galagtago damla vardıMorkahve kullanıyordu damlayı ben kullanmadım ama malt içecek ve humana still tea arttırıyor bir de sağ sütünü sabah doku doluyken birini sağ akşam yetmeyince ver ek olarak
Avent air emzik kullananlar sizin de emzik içi beyazlaşma oldu mu yeni emzik aldım ama merak ettiğim şu kireçten mi oluyor bu yoksa deterjan dan mı artık her gün kaynatıp deterjan yapmıcam
Ben sadece sabah iki posta sagiyorum. Onda da 70 CC çıkar en fazla. Gün icnde bir daha sagmiyorum. Göğüsler benim de yumuşak ama günde en az 6 cisli bez varsa ve bebek deli deli ağlamıyorsa yetiyordurAma sağınca da çok az geliyor o yüzden diyorum çocuk aç mı kalıyorBol su içiyorum yiyorum ama göğsüm de çok yumuşak oluyor akşama
Sling aldım. Bugun denedım
Rezil oldum dısardasıksan bebek gırmıyor ıçe, bol burqksan omuzlardan dusuyor.
Sırtım ter ıcınde kalmıs len
Kuması cok guzel ama ben beceremedım valla
Peki kaç saate bir emziriyorsunuz akşama falan azalma oluyor mu hiç?? Açıkçası son bir haftadır böyle oldu midesi büyüyor mu acaba o yüzden mi dedim ama 6 çişli bezimiz var kaka da yapıyor sadece akşamları meme reddi yapıyorBen sadece sabah iki posta sagiyorum. Onda da 70 CC çıkar en fazla. Gün icnde bir daha sagmiyorum. Göğüsler benim de yumuşak ama günde en az 6 cisli bez varsa ve bebek deli deli ağlamıyorsa yetiyordur![]()
Benımkı sevdıBenimki sevmedi slingi. Kucağa bayılan bebe çıkar beni burdan der gibi çırpındı
Bağlamada hata yok bu arada.
Dolap yolları göründü bana. Satıcam mecburen![]()
İnşallah . 18-24 ay aldımÇok tatlı duruyo ya
Ben de hamileyken krem rengi olandan almıştım.
Giydirmek nasip olsun inşallah
Bu renk
Eki Görüntüle 3126517
Az önce bebeğimin altını degistiriyordum vajinasinda çok minik uzayan krem bi akıntı farkettim doktorunu aradım ama açmadı böyle bi durumla karşılaşan varmi yada bilgisi olan enfeksiyon filan belirtisi mi
Kendimce öyle düşündümLastik izi olunca numarayı yukseltmemiz mi gerekiyor benim bebeğim 4 kiloya yaklaştı 1 numarayı kullanıyorum anca 2 ye mi geçmem lazım lastik izi oluyor
İki göğsünü sağma tek sağ ama çok içiyorsa bebek arttırmaya çalış ek uygulamalarla hurma da arttırır derlerBol su içip iyi beslenmeye çalışıyorum aslında ama bu dediklerinizi de bi deneyim. Sabah sağınca da acaba sütüm biter mi endişesi oluyor hiç sağmadım çünkü sabahtan öğleye kadar çok fazla emiyor
Deterjan la yıkayıp sıcak suya atıyordum pek fazla kaynatmadım kaynatınca olmaz gibi geldi ama belki de sudandır siz de oldu mu içinin beyazlamasıGerek yok zaten her gün kaynatmaya. Yıpranmıştır tabiki her gün kaynatmaktan.
Ben emzikleri deterjanla yıkamıyorum.
Bazen kaynatıyorum bazen de üstünden kaynar sıcak su döküyorum.
Genelde 2 saatte emzirmeye çalışıyorum ama sabahları daha sık emmek istiyor. Bazen saatte emziriyorum. Akşam saatlerinde meme reddi bana gazı hatirlatiyor . O saatlerde sağılan süt verilebilirPeki kaç saate bir emziriyorsunuz akşama falan azalma oluyor mu hiç?? Açıkçası son bir haftadır böyle oldu midesi büyüyor mu acaba o yüzden mi dedim ama 6 çişli bezimiz var kaka da yapıyor sadece akşamları meme reddi yapıyor![]()