- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.301
Çalışınca nerde 2 yasina kadar emzirebileceksinDaha bunun 2 yaşına gelmesi var
Malesef ya şu izin bari 6 aylik olana kadar olaydi. Ben de ekimin 17 sinde ücretsiz izne ayrilcam galibaÇalışınca nerde 2 yasina kadar emzirebileceksinsagolsun devlet politikamız o kadar iyiki bu konuda çocuğu 6 aya kadar Bile emziremiyorsun
27 ay emzirdim her dönemi ayrı keyifliydi benim içinDaha bunun 2 yaşına gelmesi var
Bizimde az uyandıktan sonra doluyor bez gündüz De hep doluyorGece bizimki çişini az yapıyorr, sizdede aynı şey varmı , gündüz baya çok , gece az hep
İşte güzel ama emzirirken taşımak zorlayıcı27 ay emzirdim her dönemi ayrı keyifliydi benim için
Acaba neden bu şekilde yapıyolar bizimde uyandıkdan sonra sıkımtısı yok hep dolu ama gece bazen altını hiç almıyorum bazen 1 kereBizimde az uyandıktan sonra doluyor bez gündüz De hep doluyor
Kedigillerden olabilirler belkiBilmem . Kurt mu bunlar dolunaydan etkılenıyorlar
Aynı benimki de öyle bir an evvel otursalar rahat etsekBenınkı hıc yatmak ıstemıyor
Surrklı kafası ve bacaklar havada. Valla otursa da kurtulsam ya
Benim kız 1 ay önce 70 CC yi bile zor içiyordu. En fazla 80cc içiyordu. Tabi artık biberon hiç almadigindan bilemiyorumHer bebek farklı . Bak yukarıda doktor 90 cc demıs
Benınkıne yetıyor.
Benim saçlarım yavaş uzar. Bir kere uzasın diye hızlı uzatan bir şampuan ve ampullerini kullanmıştım. İse yaramıştı. Dur adına Google dan bakayım. RestorexKızlar ya hamileyken benim saçlarım çoğaldı. Bi sürü yeni saç geldi ama doğurunca uzama hızı azaldı galiba. Kafamın üstünde minik minik saçlar var dökülmüyo ama uzamıyor da. Tülerik tülerik tuhaf görünüyor bakımsız gibi. O saçları uzatacak ya da kabarmasını engelleyecek bir ürün var mı bildiğiniz
Aynen canımBenim kız 1 ay önce 70 CC yi bile zor içiyordu. En fazla 80cc içiyordu. Tabi artık biberon hiç almadigindan bilemiyorum
Eskiden dolu bezle kalkardı şimdi bazen boş bezle uyanıyor.Gece bizimki çişini az yapıyorr, sizdede aynı şey varmı , gündüz baya çok , gece az hep
O kadar eskiye gitmedeb 2020 fiyatlarına bakalım.2016-2017 lcw fıyatları
Hemşire bana şöyle demişti, mesela sabah uyandın ilk anda göğüslerin doluysa emzir, 1 saat sonra ağladı diyelim o zaman mama yap. Hem süt üretimin artıyormuş hemde bebek verdikçe alıyor doydum demiyor ya kusana kadar, onun önüne geçersin demişti.Onu denedim ama yetmiyo çok az çiş yaptı o gün içinde. İlla emzirmeden sonra mama istiyo yani
Valla benimki yatarak emiyor uykuya geçiş oldugunda baya uzun emiyor. Şimdi emiyor mesela birde gece uykusuna yatacağı zaman. Bazen 1.5-2 saat sürüyor keyfi. 2 çekiyor duruyor 1 çekiyor duruyor. Hiç çekmiyor uzun süre ama meme ağzında ben yavaşça memeyi çekmeye çalışayım hemen hırsla emmeye başlıyor. Yavaş yavaş geriye cekile cekile bazen emiyor olsa da derin uykuya geçtiyse kendimi çekiyorum zorla. Bazen emmesi bitince uyanıyor. Bazen kendi çıkarıyor memeyi ama çıkarınca da üstüne yatıyor. Ama ağır bebeyi kucakta o kadar süre tutmak zor tabi gerçekten. Hele benim kız gibi Ehlikeyf olan temelli zor.3.5 kilo bebeyi emzirirsin 20 dakika .7 kilo bebeyi emzirsene kolun kopar
Teşekkür ederimm deneyeceğimBenim saçlarım yavaş uzar. Bir kere uzasın diye hızlı uzatan bir şampuan ve ampullerini kullanmıştım. İse yaramıştı. Dur adına Google dan bakayım. Restorex
Benimde bayadır böyleee gece yapmıyolar fazla sanırımEskiden dolu bezle kalkardı şimdi bazen boş bezle uyanıyor.
Ayyyy anlatınca ben yoruldum allahdan sen yatarak emzirebiliyosun oda kolaylık biraz. Kucakda olsa zamanla ağırlaşırrr yatarak missValla benimki yatarak emiyor uykuya geçiş oldugunda baya uzun emiyor. Şimdi emiyor mesela birde gece uykusuna yatacağı zaman. Bazen 1.5-2 saat sürüyor keyfi. 2 çekiyor duruyor 1 çekiyor duruyor. Hiç çekmiyor uzun süre ama meme ağzında ben yavaşça memeyi çekmeye çalışayım hemen hırsla emmeye başlıyor. Yavaş yavaş geriye cekile cekile bazen emiyor olsa da derin uykuya geçtiyse kendimi çekiyorum zorla. Bazen emmesi bitince uyanıyor. Bazen kendi çıkarıyor memeyi ama çıkarınca da üstüne yatıyor. Ama ağır bebeyi kucakta o kadar süre tutmak zor tabi gerçekten. Hele benim kız gibi Ehlikeyf olan temelli zor.
Deneyeyim bakayım gerçi benimkinde ciddi şekilde meme reddi başladı. Biberon istiyor memede çığlık kıyamet sürekli. Ne yapıcağımı şaşırdım artık çok yorgunum inankiHemşire bana şöyle demişti, mesela sabah uyandın ilk anda göğüslerin doluysa emzir, 1 saat sonra ağladı diyelim o zaman mama yap. Hem süt üretimin artıyormuş hemde bebek verdikçe alıyor doydum demiyor ya kusana kadar, onun önüne geçersin demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?