Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ücretsiz izin alan/alacak olan ve varsa 4B sözleşmeli olan arkadaşlara sorularm var.

1.Izindeyken sigortamiz yatmiyor demi?
2.4B sözlesmrli olan varsa bi seferde ne kadar süre alabiliyoruz? Parca parca alamiyor muşuz dogru mu?

Benim saçlarım yavaş uzar. Bir kere uzasın diye hızlı uzatan bir şampuan ve ampullerini kullanmıştım. İse yaramıştı. Dur adına Google dan bakayım. Restorex

Onu denedim ama yetmiyo çok az çiş yaptı o gün içinde. İlla emzirmeden sonra mama istiyo yani
Hemşire bana şöyle demişti, mesela sabah uyandın ilk anda göğüslerin doluysa emzir, 1 saat sonra ağladı diyelim o zaman mama yap. Hem süt üretimin artıyormuş hemde bebek verdikçe alıyor doydum demiyor ya kusana kadar, onun önüne geçersin demişti.

3.5 kilo bebeyi emzirirsin 20 dakika .7 kilo bebeyi emzirsene kolun kopar
Valla benimki yatarak emiyor uykuya geçiş oldugunda baya uzun emiyor. Şimdi emiyor mesela birde gece uykusuna yatacağı zaman. Bazen 1.5-2 saat sürüyor keyfi. 2 çekiyor duruyor 1 çekiyor duruyor. Hiç çekmiyor uzun süre ama meme ağzında ben yavaşça memeyi çekmeye çalışayım hemen hırsla emmeye başlıyor. Yavaş yavaş geriye cekile cekile bazen emiyor olsa da derin uykuya geçtiyse kendimi çekiyorum zorla. Bazen emmesi bitince uyanıyor. Bazen kendi çıkarıyor memeyi ama çıkarınca da üstüne yatıyor. Ama ağır bebeyi kucakta o kadar süre tutmak zor tabi gerçekten. Hele benim kız gibi Ehlikeyf olan temelli zor.

Ayyyy anlatınca ben yoruldum allahdan sen yatarak emzirebiliyosun oda kolaylık biraz. Kucakda olsa zamanla ağırlaşırrr yatarak miss

Deneyeyim bakayım gerçi benimkinde ciddi şekilde meme reddi başladı. Biberon istiyor memede çığlık kıyamet sürekli. Ne yapıcağımı şaşırdım artık çok yorgunum inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…