Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok bizimki çekince uyanmıyor zaten doymus oluyor .ama 1.5-2 saat hakikaten uzunmuş. Bezi bayağı dolar sen senin kızı tekrar tarttiracaktin ne oldu gittin mi

Gece bizimki çişini az yapıyorr, sizdede aynı şey varmı , gündüz baya çok , gece az hep
Genelde dolu oluyor bizim ama bugün biraz az emdi o yüzden az doluydu .zaten gece kaka yapmadiysa ya da çok dolu değilse değiştirmiyorum ama dolmussa soğukta yatmasın diye degistiriyorum

Ayyyy anlatınca ben yoruldum allahdan sen yatarak emzirebiliyosun oda kolaylık biraz. Kucakda olsa zamanla ağırlaşırrr yatarak miss
Kolaylık gibi başlamıştı. O emerken telefona bakıyorum. Ama artık sıkılmaya başladım bazen tuvaletim geliyor kalkamıyorum. Bazen sırtım ağrıyor yamuk durmaktan. Aman ne bilim her durumun kendine göre zorluğu var işte. TV karşısında emzirdigim günler güzeldi ama benyi yerine koyarken uyaniyordu bu sefer yerine koyma derdi yok yatakta uyuyor ama ben burda mahsur kaldım yine de demin memeyi kurtardım uyanmasın diye bekliyordum arana arama memeyi buldu aldı geri.

Yok bizimki çekince uyanmıyor zaten doymus oluyor .ama 1.5-2 saat hakikaten uzunmuş. Bezi bayağı dolar sen senin kızı tekrar tarttiracaktin ne oldu gittin mi
Çarşamba gidicem bakalım ama o saatin hepssinde emmiyor işte maksat bana yapismak memeye sarilsin memenin üstünde uyusun bazende oynuyor memeyle yalıyor 2 çekiyor ağzından çıkarıp konuşuyor 2 daha çekiyor meme aşığı

Genelde dolu oluyor bizim ama bugün biraz az emdi o yüzden az doluydu .zaten gece kaka yapmadiysa ya da çok dolu değilse değiştirmiyorum ama dolmussa soğukta yatmasın diye degistiriyorum
Mama emdiği için ben emdiğimi biliyorum ama yinede gce dolu dolu olmuyo, gece 12 de aldım
Sabah 9da aldım bide ama yine dolu değildi
11 de uyandı mesela hemen yaptı doldurdu altını çişleee internte yazdım sanırım nırmal baya kişi yazmış

Malesef ya şu izin bari 6 aylik olana kadar olaydi. Ben de ekimin 17 sinde ücretsiz izne ayrilcam galiba
Benim de yarın son gün işe başlamam gerekiyor yarın gidip şirketimle konuşacağım kaç gündür uykularım kaçıyor şu an tek maaşa düşmek gerçekten zorlayıcı olacak bizim için çalışsam da bebeği kime baktıracağım bakıcı bulamadım aşırı para istiyorlar babaanneye söylesek birkaç ay idare etse onu da eşim çok istemiyor bu aralar pek araları iyi değil gibi yarın konuşmaya gideceğim daha bir plan yapıp da ne konuşacağımı bilemedim en kötü Ben de 6 aylık ücretsiz izne ayrılacağım keşke Avrupa standartlarını yakalayabilsek de hem maaşımızı alıp hem de 2 yaşına kadar çocuklarımıza evde bakabilsek nerdee

Malesef ya şu izin bari 6 aylik olana kadar olaydi. Ben de ekimin 17 sinde ücretsiz izne ayrilcam galiba

Hiç unutamam oğlum doğunca ücretsiz iznimin sadece iki ayını kullanmak için dilekçe götürdüm de kafama atar gibi imzaladıydı işveren
İzni vermek zorunda yoksa ceza yer tabi

2,5 aylıktı doğum raporum bittiğinde. Kv bakmaya niyetli değildi, bakıcıya bırakmaya gönlüm elvermedi.
Devlet baba lütfedip 6 ay daha maaş almadan evde bak demiş ben 1/3 kullanmak istedim diye surat ve laf yemiştim.

Memur arkadaşlarım o şu bu raporu derken 2 yıl baktılar evde çocuklarına. Ben kısacık süt iznimi bile zorlardım. Hey gidi günler

Ben yazdım sanki. Çocuk orada yaşıyor artık. Bir ara emmiyordu meğer alerjidenmis simdide inmiyor yenidoğan gibi. Çekiyorum azcık hopp yapışıyor.

Serum fizyolojik almaya eczaneye gittim bunu önerdi. Kullanan, duyan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20221003-152017_Chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 55
Ben de bazı geceler hiç almıyorum 7 saat falan. Bence üst üste her gün değilse normal.

Ücretsiz izin alan/alacak olan ve varsa 4B sözleşmeli olan arkadaşlara sorularm var.

1.Izindeyken sigortamiz yatmiyor demi?
2.4B sözlesmrli olan varsa bi seferde ne kadar süre alabiliyoruz? Parca parca alamiyor muşuz dogru mu?
Yatmıyor ben ilkinde 2 yıl almıstım istediğin zaman bozdurabilirsin ben yine 2 yıl alacagım 1.5 gibi başlarım gibi raporluyum şimdi

Annelik ücreti 400 TL'yi postaneden aldım.. marketten 1 koli yumurta tavuk kaşar peyniri aldım fırından 10 tane lavaş aldım şimdi kuaföre gidip kaşımı aldıracağım kalan para 100 TL olacak şaka gibi verdikleri ücret hayat pahalılığı gerçekten hepsi şaka olmalı daha geçen sene 400 TL'ye arabanın bagajını dolduruyorduk şimdi elimde bir poşet ve 100 lira para üstü

Kızlar sizede sayfanın altında böyle bildirimler geliyor mu? Siz doldurup deniyor musunuz? Merak ettim de

Eklentiler

• IMG_20221003_155710.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…