Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu annelik ücretine nasıl başvurdunuz ben sadece 316 TL aldım oda emzirme destegiymiş bende gelene kadar onu harcamıştım

Herşey artıyosa bunun da artması lazım

Bu annelik ücretine nasıl başvurdunuz ben sadece 316 TL aldım oda emzirme destegiymiş bende gelene kadar onu harcamıştım
Emzirme desteğini zaten 2.gün yatırdılar diğerinide aile sosyal hizmetlere başvuruyosun sanırım eşim öyle bi yere başvurdu 1 ayda yttı

Sanırım hastane yapıyormuş benim hastanem zaten geç başvuruda bulundu Ben de o yüzden 170'i aradım orada kaydımın açıldığını söylediler siz de 170'i arayıp sorun sonra e-devlet'ten takip ettim

Bebegi zor emen anneler.Bazen siz de cok yorulup yeter artik uğraşmayayim mama vereyim kurtulayim bu dert ve stresten diyor musunuz.ogluma 5.ayindan 1 yasina kadar sut sagmistim.Sut sagmak bile daha kolaydi

2-3 dk emip birakiyor bi emzirme iyi bi emzirme kotu.Hangi pozisyonda emzirecegimi sasiriyorum.her aciktiginda uzerime bi stres çöküyor acaba simdi ne olacak diye.

Burda emzirmek keyifliydi filan yazanlara cok imreniyorum.Ilk oglumda 5 ay bunda da 3 aydir resmen eziyet gibi geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…