- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.341
Bu annelik ücretine nasıl başvurdunuz ben sadece 316 TL aldım oda emzirme destegiymiş bende gelene kadar onu harcamıştımAnnelik ücreti 400 TL'yi postaneden aldım.. marketten 1 koli yumurta tavuk kaşar peyniri aldım fırından 10 tane lavaş aldım şimdi kuaföre gidip kaşımı aldıracağım kalan para 100 TL olacak şaka gibi verdikleri ücret hayat pahalılığı gerçekten hepsi şaka olmalı daha geçen sene 400 TL'ye arabanın bagajını dolduruyorduk şimdi elimde bir poşet ve 100 lira para üstü
Ben de merak ediyorum bunuBelli bir aydan sonra cisli bez kriter sayilmiyormus hangi zamanlar acaba
Evet geliyor Ben doldurup yolladım ama daha hiç göndermedilerKızlar sizede sayfanın altında böyle bildirimler geliyor mu? Siz doldurup deniyor musunuz? Merak ettim de
SağmıyoruzSütü tanzikli olan var mı bi çözüm bulabildiniz mi?
Ben alacaktım pek önermedilerSerum fizyolojik almaya eczaneye gittim bunu önerdi. Kullanan, duyan var mı?
Aile sosyal politikalar il müdürlüğü'ne başvuruluyordu yanlış hatırlamıyorsam.Bu annelik ücretine nasıl başvurdunuz ben sadece 316 TL aldım oda emzirme destegiymiş bende gelene kadar onu harcamıştım
Bende 2 3 kere doldurdum gelen giden yokEvet geliyor Ben doldurup yolladım ama daha hiç göndermediler
Bende imzamı atarım altınaBen yazdım sanki. Çocuk orada yaşıyor artık. Bir ara emmiyordu meğer alerjidenmis simdide inmiyor yenidoğan gibi. Çekiyorum azcık hopp yapışıyor.
Hhahhahahahha yaaaO zaman havada kapıyor otururken yandan bile emiyor
Ben dolduruyorumd gelmiyo hiçKızlar sizede sayfanın altında böyle bildirimler geliyor mu? Siz doldurup deniyor musunuz? Merak ettim de
Herşey artıyosa bunun da artması lazımAnnelik ücreti 400 TL'yi postaneden aldım.. marketten 1 koli yumurta tavuk kaşar peyniri aldım fırından 10 tane lavaş aldım şimdi kuaföre gidip kaşımı aldıracağım kalan para 100 TL olacak şaka gibi verdikleri ücret hayat pahalılığı gerçekten hepsi şaka olmalı daha geçen sene 400 TL'ye arabanın bagajını dolduruyorduk şimdi elimde bir poşet ve 100 lira para üstü
Herhalde bencedeBen de bazı geceler hiç almıyorum 7 saat falan. Bence üst üste her gün değilse normal.
Emzirme desteğini zaten 2.gün yatırdılar diğerinide aile sosyal hizmetlere başvuruyosun sanırım eşim öyle bi yere başvurdu 1 ayda yttıBu annelik ücretine nasıl başvurdunuz ben sadece 316 TL aldım oda emzirme destegiymiş bende gelene kadar onu harcamıştım
Yok ya ne dolunayı daha 2 gün önce hilaldibizimki de uykum da uykum diye diretip 4 dakika emdi
Kızlar rota aşısının yan etkileri oldu mu ?
Sanırım hastane yapıyormuş benim hastanem zaten geç başvuruda bulundu Ben de o yüzden 170'i aradım orada kaydımın açıldığını söylediler siz de 170'i arayıp sorun sonra e-devlet'ten takip ettimBu annelik ücretine nasıl başvurdunuz ben sadece 316 TL aldım oda emzirme destegiymiş bende gelene kadar onu harcamıştım
Hayır olmadiKızlar rota aşısının yan etkileri oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?