- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.821
Ben 3 gündür gaz damlası vermiyorum kendisi çıkarıyor gibi. Ki benimki çok gazlıydıŞimdi bu benim bebe zattiri zot gaz çıkarıp duruyor ama acaba şurubun mu yoksa 3 ay doluyor onun etkisi mi?
Dün bir kere verdim, gayet gaz çıkarttı aslında
Ben bu şurubu ne zaman bırakacağım, doğru düzgün gaz sancısı çekmedi şurup sayesinde de tabiki
Simdi o yüzden kestiremiyorum bırakırsam nolur diye
Ben geçen gün trendyolda gördüm bu markayı butik olarak canım bi bak istersenAyyy bak bilen bi senssinnn valla, e bebeğe gidip sorup alıcam cidden harikaa
Benim len benInstagram dan sen kimdin desene hahahaah buralarda deli olmuşsun ya ne güldüm
HemenBen geçen gün trendyolda gördüm bu markayı butik olarak canım bi bak istersen
Hahaha benim ruyama girdi seninde gözünde uçuyormuş meğerAnteplililili senin yüzünden dün çi börek yapıp yedim
Kocama telefonda canım çi börek çekti dedim. Dünden razıymış meğer
O gelene kadar hamurunu yoğurdum. O içini hazırladı. Açtım kızarttık yedik
Tobrased damla antibiyotikli bi arastirip al istersen canım çok geçmiş olsunKızımın gözü mikrop kapmış. Akmış kapanmış. Sildim ama damla kullanmak gerekecek galiba.
Elleri hep ağzında sonra burun, göz falan ovuluyor. Hiç şaşırmadım
Kullanan varsa doktor ne verdi yazabilir misiniz?
Ben seni bilmiyorum ekledin mi beni bir sürü kili ekledi ama
Ben eklemiyom ekleniyomBen seni bilmiyorum ekledin mi beni bir sürü kili ekledi ama
Ayy halimiz harappBenimde 2.5 yaşında kız çocuğu bizde de öyle resmen terör estiriyoro kadar değişik şeyler yapıyor ki bazen ağzım açık bakıyorum valla
Aynen kendisi karanlik sensörüne göre az aydinkiksa azcik yaniyo cok aydinliksa tamamen sönüyor. Ucuz da hemGüzelmiş. Ben de alayım
Ben mutfağın ışığını yakmak zorunda kalıyorum gece. Bu daha az elektrik harcar.
Hem de sabah aydınlanırken kalkıp ışık kapatmak yok..
Özgür ruhluYine kaçak var
Hayatimda bi kere denedim yapmayi onu da tam beceremedim sanrm. Bi daha da yeltenmedim.Anteplililili senin yüzünden dün çi börek yapıp yedim
Kocama telefonda canım çi börek çekti dedim. Dünden razıymış meğer
O gelene kadar hamurunu yoğurdum. O içini hazırladı. Açtım kızarttık yedik
Yaa tanimlamaların dibi sen bence analık kitabi yaz. Okurken hiç sklmadan bi solukta okurum kesinBunun adı bebem uyurken biraz kafamı dinliyeyim sendromu.
Annelerde çok sık karşılaşılan, bebe uyurken uyumadığı için sonradan pişman olacağını bildiği halde, risk almaktan kaçınmayan cesur gözüpek annelerde görülen pasif agresif girişimlerdir
Ben de bunu alıcam galıbaBiraz daha air fryer almazsam çatlıcammm yaaa
Ayyy vallaa buda favorimde bunu da istiyorumçokkkk 4-5 bindi bu baksana 9a çıktı almaya almayaaaBen de bunu alıcam galıba
Esım "aman haaa " dedı ama.onun yuzunden bu fıyatlarda zaten. Senelerdır soktu burnunu
Maalesef canım.Ayyy vallaa buda favorimde bunu da istiyorumçokkkk 4-5 bindi bu baksana 9a çıktı almaya almayaaa
Biz de dünden beri yapıyoruz serum fizyolojik. İğne olsa daha rahat olurdu. acı tukuruyor surekli. Ama ilacı vermeyi başardık dün. Bugün daha iyi gibi ve dediğin gibi sanırım burnu ve bağırsak sistemi iki farklı sıkıntı var. Bizim abi de burnunu çekip duruyor. Engel olmaya çalışsa da surekli öpüyor.İğne olarak antibiyotik tedavisi oldu, yeşil olmamıştı bizim ama zor düştü. Hastanede yatıyoduk zaten ondan iğne zor olmadı bizimiçin ama ilaç içirenrzsen iğne düşünebilirsiniz. Zordur tabi kıyamam
Burnu başka bir sebepten akıyodur, bol bol serum fizyolojik yap bence. Kızım krelten hasta oldu, o zaman Aslana da geçti günde 8 kez yaptım 2 güne geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?