Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben 3 gündür gaz damlası vermiyorum kendisi çıkarıyor gibi. Ki benimki çok gazlıydı

Hahaha benim ruyama girdi seninde gözünde uçuyormuş meğer

Yarasin bebene bol b sut olsun kiloda olmustur simdi ama benim sucum yok deli karı

Tobrased damla antibiyotikli bi arastirip al istersen canım çok geçmiş olsun

Benimde 2.5 yaşında kız çocuğu bizde de öyle resmen terör estiriyor o kadar değişik şeyler yapıyor ki bazen ağzım açık bakıyorum valla
Ayy halimiz harapp
Benimkide bu ara aklimla oynuyor , elbise giyer gezer hergun evin icinde , giydir diyor giydiriyorum bu sefer cikar diye agliyor geri giydir diuor kafayi yedirtecek bana

Yaa tanimlamaların dibi sen bence analık kitabi yaz. Okurken hiç sklmadan bi solukta okurum kesin

Biz de dünden beri yapıyoruz serum fizyolojik. İğne olsa daha rahat olurdu. acı tukuruyor surekli. Ama ilacı vermeyi başardık dün. Bugün daha iyi gibi ve dediğin gibi sanırım burnu ve bağırsak sistemi iki farklı sıkıntı var. Bizim abi de burnunu çekip duruyor. Engel olmaya çalışsa da surekli öpüyor. İnşallah çabuk toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…