- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.841
Zaman zaman oluyor uykusuzluktan baş ağrısı ve migde bulantısıKızlar miğde bulantısı yaşayan var mı? Hala adet olmadım, onun mu etkisi acaba
Şimdi haberi yokken al, Sen al bariiii güzel kahveli fotolarını beklerizMaalesef canım.
Bu nasıl ? Dedim gosterdım gecen .Şimdi haberi yokken al, Sen al bariiii güzel kahveli fotolarını bekleriz
Yanlışlıkla onun kartından alabilirsinBu nasıl ? Dedim gosterdım gecen .
Dırekt fıyata bakıp ohaaa amannn sakın ha
Dedı.
manyak herif
Sankı kendı alıyor
Offf yaa misssss ne güzelll kendin alıp bişi diyememesi harikaaaaBu nasıl ? Dedim gosterdım gecen .
Dırekt fıyata bakıp ohaaa amannn sakın ha
Dedı.
manyak herif
Sankı kendı alıyor
Yapmaaaa evladımmmEmziği dibinde ama eli daha tatlı geliyor sanırım. Bir de öğürüp kendini ağlatıyor başımın tatlı belası
Şimdi bu benim bebe zattiri zot gaz çıkarıp duruyor ama acaba şurubun mu yoksa 3 ay doluyor onun etkisi mi?
Dün bir kere verdim, gayet gaz çıkarttı aslında
Ben bu şurubu ne zaman bırakacağım, doğru düzgün gaz sancısı çekmedi şurup sayesinde de tabiki
Simdi o yüzden kestiremiyorum bırakırsam nolur diye
Eslerden birinden biri tutumlu olmalı.bosver ıyı kı bılmıyorOfff yaa misssss ne güzelll kendin alıp bişi diyememesi harikaaaasırf bu yüzden evde durmak istemiyorum çalışayım diyorum
Gerçi benim eşim daha düşünmez alsana desem alırda, ben biraz sıkıyorum aldırmıyoruminterneti bilse dünyayı alır kesin allahdan bilmiyo
Çiçek sepetinden çiçek yollamayı bile bilmiyouğraşmıyo gidiyo çiçekçiye alıyo
Ayy sorma aynen öyle oluyor. Hep şu ağız mendillerini neden almışım ki diyordum. Sonunda kullandırttı banaYapmaaaa evladımmmoffff elleri yüzü salya içinde kalıyo bu sefer yaaa en çok ona uyuz oluyorum
Benım işime karısmasınYanlışlıkla onun kartından alabilirsinuykusuzluk insana her şeyi yaptırır
Hahaha benim ruyama girdi seninde gözünde uçuyormuş meğer
Yarasin bebene bol b sut olsun kiloda olmustur simdi ama benim sucum yok deli karı
Tobrased damla antibiyotikli bi arastirip al istersen canım çok geçmiş olsun
Yani onaaa şükrediyorumEslerden birinden biri tutumlu olmalı.bosver ıyı kı bılmıyor
Hayatimda bi kere denedim yapmayi onu da tam beceremedim sanrm. Bi daha da yeltenmedim.
Hahahahahha aynen kullandırdılar sağolaunlar silip silip duruyoruzAyy sorma aynen öyle oluyor. Hep şu ağız mendillerini neden almışım ki diyordum. Sonunda kullandırttı bana
Yaa tanimlamaların dibi sen bence analık kitabi yaz. Okurken hiç sklmadan bi solukta okurum kesin
Bi Kartonpiyer için istediğin modelden vazgeçme kırdırıver. İçinde kalıyo sonraBenım işime karısmasın
Ondan bişi istemıyorun
Cocuk odasını yaotıracagım, onun bıle lafını ettı. Erken ne gerek var dıyor. Asma tavan tarzı ranza olacak ama, kartonpıyerlerın kırılması lazımmıs
Bizimkiler de alcı, karatsız kaldım ranza modelınde.
Ekleşip durmayın len
Sinir bozuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?