Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şuana kadar gittiğimiz kontrollerden önce hep tarttim 50-100 Gr arası oynadı hep . Bu sefer belki fazladır ,aman öyle olsun artık taşirken çok zorlanıyorum birakc ay sonra ne olacak çok merak ediyorum
Belki de almıştır tartın hassassa doğru ölçer. Benimki doğru ölçüyor ama hassas değil. Anne sütüyle 500 grm aldıysa zararlı değil ki .niye endişe ediyorsun.
Evet emzirme açısından zor olabilir
Valla benim zayıf kız elbiseleriyle 5900 geldi benim bile omzum kopuyor .Allahtan emzirme yastigi var da isterse 1 saat yatsın. Hoş onda da geçen gün kulağı uyuşmuş kıpkırmızı olmuş yan yattigindan. Uyanıp bir ağladı bir ağladı

Çok mu emiyor da 9 günde 500 gr alıyor. Mesela en az kac dakika emmistir

Bu arada bebeklerniz dönmeye başladımı .. bizimki daha dönmüyoda merak ettim
Kalkmaya çalışıyo sadece şuann elinden gelse kalkıp yürücek
Dönüyor ama Allahtan besiginde dönmüyor. Dönerken tislayip dilini cikariyor .Tam dönüyor yüz üstü yatacak kolunu kurtaramiyor kızıyor. Bizimki poposunu kaldiriyor hep

Oyy o minik kulağı sevsinler
Anne sütü ile besleniyor sadece o bakımdan aldığı kilodan dolayı içim rahat ama ne bileyim galiba çocukluğumdan beri hep kilo problemi yaşadığım için içten içe bir endişe var gibi içimde ama daha bebek oldugununda farkındayım sürekli kucakta yukarılarda olmak istiyor 2.5 aylık 7 kiloya yaklaştı , Muhtemelen ek gıda zamanı kilosu dengelenecek diye düşünüyorum .
Çok mu emiyor da 9 günde 500 gr alıyor. Mesela en az kac dakika emmistir
Bizim emmeler 10 dkyi geçmez çok hızlı emiyor sadece gece uykusundan önce uzun uzun emer dalana kadar . Ama sıkligi fazla daha doğrusu ne zaman isterse veriyorum açıkçası .

Dönüyor ama Allahtan besiginde dönmüyor. Dönerken tislayip dilini cikariyor .Tam dönüyor yüz üstü yatacak kolunu kurtaramiyor kızıyor. Bizimki poposunu kaldiriyor hep
Yılan gibi mübarek nasıl tıslayıp dilini çıkarıyomaşallah benimki koca g*tünü daha kaldıramıyo demekki yok dönmüyo yani . Sizden korkup koltukda tek bırakamıyorum döner fln diye ama yok

Ben de yataktayım. Benınkı yanımda uyuyor.
Meyve yıyorum suan.
Yataktan ayrılınca uyanıyor, enteresan
Sensör var
Kocası ıcerdeydı
Vergiden mı bişi olmustu hatırlamıyorum. Hatta ınstagramda kapı süsü satısı yapıyordu. Hayır yani listede de yok.

Bırınızden bırınız hatırlar yahu
Nilozguldu. EzgininAnnesi oldu
Yaa ben bunları unutmuştum ne güzel

Şimdi sevgili bebem kilo almadı diye mama başlayacaktık alerji maması. Yani 3900 doğdu 5500 cikti en son 3 ayda diyette yapınca 3 ayda 1600 aldi yani. Boyu uzuyordu. mama vermedim daha ama biberin vs aldim. Dün kalça ultrasonunda 5800 çıktı. Aynı doktor ve tartı. 3 günde 300 birden almış. Bu nasıl oluyor anlamadım doktor bekleyelim dedi mama icin. Kaka yapmamıştı ondan desem yaptı öyle girdik. Tek fark diyeti actim ama çok hızlı açtım bolca yedim

Yaa bu reels videoları herkese mi görünmek zorunda ki, ondan kişi ayrımı yapilamiyor mu ?

Gunaydinlar. 7 bucujta kalktik uyutmaya calisiyorum. Of varya şu 7 den sonraki uyku bi tatlı geliyor o da inatla uyumuyor ya bi de muhabbete giriyor cocuk konuşcam diye ölüyor sanki sabah sabah ne gevezelik yahu bu arada bu bezler gece duruyor benim yani kaka olmadigi sürece. Degistirmiyorum. Ama icim rahat degil yaa. Ne kadar süre durması sorun yaratmaz ki acaba? Belli bi saat vs var mı?

Mesela sabaha dogru 4 5 gibi emmeye kalkinca acaba islak mendille silmeden sadece bezi mi degistiriversem sonra da emzirsem uykuya belki devam eder diyorum. Öbür türlü aksam 9 veya 10 gibi gece uykusuna geciyor sonra sabaha kadar ellemeyince kac saat öyle duruyor bez sabah aldm maşallah dolmadik yeri kalmamış

Tartıya pek güvenmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…