- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.261
Belki de almıştır tartın hassassa doğru ölçer. Benimki doğru ölçüyor ama hassas değil. Anne sütüyle 500 grm aldıysa zararlı değil ki .niye endişe ediyorsun.Şuana kadar gittiğimiz kontrollerden önce hep tarttim 50-100 Gr arası oynadı hep . Bu sefer belki fazladır ,aman öyle olsun artık taşirken çok zorlanıyorum birakc ay sonra ne olacak çok merak ediyorum
Çok mu emiyor da 9 günde 500 gr alıyor. Mesela en az kac dakika emmistirHadi ya bak bunu hiç duymamıştım ,bu pozisyonda gazını çok güzel çıkarıyor diye dokunmuyordum bende. 2 ay kontrolünde doktorumuzda gece yüz üstü uyutmayin demişti ama sebep olarak ben nefessiz kalır olayını düşünüp sebebini sormamistim ,belkide yazdığın sebeptendir.
Bu arada sen bebeklerde kilo konusunda çok araştırma yapmıştın , dün normal digital tartida bebegimi tarttim , xiominin tarti uygulamasinda bebeğin kilosunu çıkarıp kaydediyor , 9 günde 500 gram almış , bana fazla geldi birazdiğer günler dengeler mi acaba ?
Dönüyor ama Allahtan besiginde dönmüyor. Dönerken tislayip dilini cikariyor .Tam dönüyor yüz üstü yatacak kolunu kurtaramiyor kızıyor. Bizimki poposunu kaldiriyor hepBu arada bebeklerniz dönmeye başladımı .. bizimki daha dönmüyodamerak ettim
Kalkmaya çalışıyo sadece şuann elinden gelse kalkıp yürücek
Oyy o minik kulağı sevsinlerBelki de almıştır tartın hassassa doğru ölçer. Benimki doğru ölçüyor ama hassas değil. Anne sütüyle 500 grm aldıysa zararlı değil ki .niye endişe ediyorsun.
Evet emzirme açısından zor olabilir
Valla benim zayıf kız elbiseleriyle 5900 geldi benim bile omzum kopuyor .Allahtan emzirme yastigi var da isterse 1 saat yatsın. Hoş onda da geçen gün kulağı uyuşmuş kıpkırmızı olmuş yan yattigindan. Uyanıp bir ağladı bir ağladı
Bizim emmeler 10 dkyi geçmez çok hızlı emiyor sadece gece uykusundan önce uzun uzun emer dalana kadar . Ama sıkligi fazla daha doğrusu ne zaman isterse veriyorum açıkçası .Çok mu emiyor da 9 günde 500 gr alıyor. Mesela en az kac dakika emmistir
Yılan gibi mübarek nasıl tıslayıp dilini çıkarıyoDönüyor ama Allahtan besiginde dönmüyor. Dönerken tislayip dilini cikariyor .Tam dönüyor yüz üstü yatacak kolunu kurtaramiyor kızıyor. Bizimki poposunu kaldiriyor hep
Ben büyük oglanda dokuz aylıkken tatile gittim babaanneye bırakıp rakı ve bira içtim sütlerimde sahip otelden rica edip dondurucuya koydurdumBen de riske atamıyorum ama çok canım çekiyor
Sensör varBen de yataktayım. Benınkı yanımda uyuyor.
Meyve yıyorum suan.
Yataktan ayrılınca uyanıyor, enteresan
Nilozguldu.Kocası ıcerdeydı
Vergiden mı bişi olmustu hatırlamıyorum. Hatta ınstagramda kapı süsü satısı yapıyordu. Hayır yani listede de yok.
Bırınızden bırınız hatırlar yahu
Yaa ben bunları unutmuştum ne güzelYavrum nerdesin
4 5 sene kadar önce almıştım. Kesinlikle tekrar ihtiyacım var.Ben 8 aydır alıyorum. Çok da iyi geliyor
Hiç almadım, girip de cikamamaktan korkuyorum4 5 sene kadar önce almıştım. Kesinlikle tekrar ihtiyacım var.
O anda çok canlanıyor hersey. Ama sonra çok iyi geliyor.Hiç almadım, girip de cikamamaktan korkuyorum
Allah kurtarsınBir haftalık atak dönemine girmiş bulunmaktayız
Tartıya pek güvenmıyorum :)Şimdi sevgili bebem kilo almadı diye mama başlayacaktık alerji maması. Yani 3900 doğdu 5500 cikti en son 3 ayda diyette yapınca 3 ayda 1600 aldi yani. Boyu uzuyordu. mama vermedim daha ama biberin vs aldim. Dün kalça ultrasonunda 5800 çıktı. Aynı doktor ve tartı. 3 günde 300 birden almış. Bu nasıl oluyor anlamadım doktor bekleyelim dedi mama icin. Kaka yapmamıştı ondan desem yaptı öyle girdik. Tek fark diyeti actim ama çok hızlı açtım bolca yedim
Korkutmayayım ama olabilir, başlangıçta böyle belli ediyor kendiniYani şekermi vardir diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?