- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.281
Benınkı uyandıgında pış pış sesi cıkarıyorum gerı uyuyorGunaydinlar. 7 bucujta kalktik uyutmaya calisiyorum. Of varya şu 7 den sonraki uyku bi tatlı geliyor o da inatla uyumuyor ya bi de muhabbete giriyor cocuk konuşcam diye ölüyor sankisabah sabah ne gevezelik yahu bu arada bu bezler gece duruyor benim yani kaka olmadigi sürece. Degistirmiyorum. Ama icim rahat degil yaa. Ne kadar süre durması sorun yaratmaz ki acaba? Belli bi saat vs var mı?
Canım ben geceleri prima air kullanıyorum çok güzel tutuyor çişi benimki 8 9 arası geçiyor genelde gece uykusuna sabah beşte de tam uyanıyor o saate kadar almıyorum çok memnunumGunaydinlar. 7 bucujta kalktik uyutmaya calisiyorum. Of varya şu 7 den sonraki uyku bi tatlı geliyor o da inatla uyumuyor ya bi de muhabbete giriyor cocuk konuşcam diye ölüyor sankisabah sabah ne gevezelik yahu bu arada bu bezler gece duruyor benim yani kaka olmadigi sürece. Degistirmiyorum. Ama icim rahat degil yaa. Ne kadar süre durması sorun yaratmaz ki acaba? Belli bi saat vs var mı?
Hikayeye hakimim ama isminin Öznur olduğuna dair bir bilgi mevcut değil bendeKocası ıcerdeydı
Vergiden mı bişi olmustu hatırlamıyorum. Hatta ınstagramda kapı süsü satısı yapıyordu. Hayır yani listede de yok.
Bırınızden bırınız hatırlar yahu
Hangisi doğru simdiTartıya pek güvenmıyorum :)
Ben gece kaka yapmadıkça hiç bez değiştirmedim bu zamana kadar. Dolu şekilde sabah alıyorum. Prima kullanıyorum tasma hiç olmadı.Mesela sabaha dogru 4 5 gibi emmeye kalkinca acaba islak mendille silmeden sadece bezi mi degistiriversem sonra da emzirsem uykuya belki devam eder diyorum. Öbür türlü aksam 9 veya 10 gibi gece uykusuna geciyor sonra sabaha kadar ellemeyince kac saat öyle duruyor bez sabah aldm maşallah dolmadik yeri kalmamış
Hislerine guvenHangisi doğru simdibanada birden kilo aldı gibi geliyor ne yapsam?
Evet, isim degıstırmıs . Ama hıc soylemedı.Hikayeye hakimim ama isminin Öznur olduğuna dair bir bilgi mevcut değil bende
Sonra çıkmıştı hatta, kavuştuk falan demişti
Değil burun içini sürekli nemli tutmak için yap gibi birşey kurumasını engelliyor baya iyi geldi bizeAcaba o cold mıx gıbı bır sey mı ?
Bizimki cılız ya ondan her hareketi yapıyor bak şimdi yarım saattir hem uyumaya hem dönmeye çalışıyorYılan gibi mübarek nasıl tıslayıp dilini çıkarıyomaşallah benimki koca g*tünü daha kaldıramıyo demekki yok dönmüyo yani . Sizden korkup koltukda tek bırakamıyorum döner fln diye ama yok
Yanlış mı tartiyorlar napiyorlar .bazen bizimkinin eli ya da ayağı disarda kalıyor düşük ölçüyor. Kakadan 300 gr büyük insanda olurŞimdi sevgili bebem kilo almadı diye mama başlayacaktık alerji maması. Yani 3900 doğdu 5500 cikti en son 3 ayda diyette yapınca 3 ayda 1600 aldi yani. Boyu uzuyordu. mama vermedim daha ama biberin vs aldim. Dün kalça ultrasonunda 5800 çıktı. Aynı doktor ve tartı. 3 günde 300 birden almış. Bu nasıl oluyor anlamadım doktor bekleyelim dedi mama icin. Kaka yapmamıştı ondan desem yaptı öyle girdik. Tek fark diyeti actim ama çok hızlı açtım bolca yedim
6 kiloya yakın çokta cılız sayılmaz aslında.Bizimki cılız ya ondan her hareketi yapıyor bak şimdi yarım saattir hem uyumaya hem dönmeye çalışıyor
Çıplak tartiyor her seferinde. Sadece bez oluyor ama temiz oda 20 gram zaten. İnanamadı doktorda 2 kere tarttiYanlış mı tartiyorlar napiyorlar .bazen bizimkinin eli ya da ayağı disarda kalıyor düşük ölçüyor. Kakadan 300 gr büyük insanda olur
Mesela bizimkini tartım cuma günü 6 günde devletin olctugune göre 300 gram ,ozel hastaneninkine göre 115 gram almış görünüyor.ozel de komple soyuyorlar devlette elbisesini çıkarmadı. Şu kadar elbise gelir dedi .
Seninkini çıplak mı elbiseli mı tartti
Benimde dönüyor bebe. Ama kolunu kurtaramiyor dahaBizimki cılız ya ondan her hareketi yapıyor bak şimdi yarım saattir hem uyumaya hem dönmeye çalışıyor
Aa evet tabi kriter önemli. Benimkine göre kıyasladim ben
Niloğuzdu di mi. Bende onun o olduğunu bilmiyordum. Belki daha rahat hissetmiştir böyle.Evet, isim degıstırmıs . Ama hıc soylemedı.
Ve sonradan gelmıs gıbı davrandı. Uzaklastı yanı
EvetNiloğuzdu di mi. Bende onun o olduğunu bilmiyordum. Belki daha rahat hissetmiştir böyle.
Çok ilginç değil mi ama 3 günde 300 gram jet hızıyla almış. Ac tok olsa bile cok fark etmez .Ben tartinca da cok farkli çıktığı oluyor.ama hic 300 gram olmadi .150 200 gr fark ediyor .Aslında ben alerji ile ilgili İngilizce bir makale okudumÇıplak tartiyor her seferinde. Sadece bez oluyor ama temiz oda 20 gram zaten. İnanamadı doktorda 2 kere tartti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?