Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benınkı uyandıgında pış pış sesi cıkarıyorum gerı uyuyor
Ben de artık bez degısımı yapmıyorum . Gece prıma kullanıyorum

Canım ben geceleri prima air kullanıyorum çok güzel tutuyor çişi benimki 8 9 arası geçiyor genelde gece uykusuna sabah beşte de tam uyanıyor o saate kadar almıyorum çok memnunum

Kocası ıcerdeydı
Vergiden mı bişi olmustu hatırlamıyorum. Hatta ınstagramda kapı süsü satısı yapıyordu. Hayır yani listede de yok.

Bırınızden bırınız hatırlar yahu
Hikayeye hakimim ama isminin Öznur olduğuna dair bir bilgi mevcut değil bende

Sonra çıkmıştı hatta, kavuştuk falan demişti

Ben gece kaka yapmadıkça hiç bez değiştirmedim bu zamana kadar. Dolu şekilde sabah alıyorum. Prima kullanıyorum tasma hiç olmadı.

Yılan gibi mübarek nasıl tıslayıp dilini çıkarıyomaşallah benimki koca g*tünü daha kaldıramıyo demekki yok dönmüyo yani . Sizden korkup koltukda tek bırakamıyorum döner fln diye ama yok
Bizimki cılız ya ondan her hareketi yapıyor bak şimdi yarım saattir hem uyumaya hem dönmeye çalışıyor

Yanlış mı tartiyorlar napiyorlar .bazen bizimkinin eli ya da ayağı disarda kalıyor düşük ölçüyor. Kakadan 300 gr büyük insanda olur
Mesela bizimkini tartım cuma günü 6 günde devletin olctugune göre 300 gram ,ozel hastaneninkine göre 115 gram almış görünüyor.ozel de komple soyuyorlar devlette elbisesini çıkarmadı. Şu kadar elbise gelir dedi .
Seninkini çıplak mı elbiseli mı tartti

Çıplak tartiyor her seferinde. Sadece bez oluyor ama temiz oda 20 gram zaten. İnanamadı doktorda 2 kere tartti

Çıplak tartiyor her seferinde. Sadece bez oluyor ama temiz oda 20 gram zaten. İnanamadı doktorda 2 kere tartti
Çok ilginç değil mi ama 3 günde 300 gram jet hızıyla almış. Ac tok olsa bile cok fark etmez .Ben tartinca da cok farkli çıktığı oluyor.ama hic 300 gram olmadi .150 200 gr fark ediyor .Aslında ben alerji ile ilgili İngilizce bir makale okudum .orda alerjili bebeklerin üstüne gidilmesi gerektigi ve besinlerin ek gıda döneminde bile verilmesi gerektiği yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…