- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.301
Sanmam hesabım kapalıykende yapabiliyodum benYaa bu reels videoları herkese mi görünmek zorunda ki, ondan kişi ayrımı yapilamiyor mu ?
Tamam tamam benimincimm oldu o işte benee ekli biliyorumKocası ıcerdeydı
Vergiden mı bişi olmustu hatırlamıyorum. Hatta ınstagramda kapı süsü satısı yapıyordu. Hayır yani listede de yok.
Bırınızden bırınız hatırlar yahu
Ayyy kıyamamBizimki cılız ya ondan her hareketi yapıyor bak şimdi yarım saattir hem uyumaya hem dönmeye çalışıyor
Söyledi smyledi değiştryorım haberiniz olsun diye yazmıştıEvet, isim degıstırmıs . Ama hıc soylemedı.
Ve sonradan gelmıs gıbı davrandı. Uzaklastı yanı
Durr sakin olKuru kayısı püresi versem
Ne olur ki
Kabızlık var yaDurr sakin olbiz bekliyoruz vermşyoruz biliyosunuz benim arkadaşım dünyaları verdi çocuğaaa maşallahı var
AaaSöyledi smyledi değiştryorım haberiniz olsun diye yazmıştı
Evet biz kilo alımı azaldi diye mecburen kestik ve aşırı huysuzdu. Bu konuda iki ekol var. Çok büyük tepki vermedikçe tanistiracagiz alerjenlerle vücut uyum sağlasın diye. Bilemedim haftaya cumartesi tekrar tartı var o zaman belli olacakÇok ilginç değil mi ama 3 günde 300 gram jet hızıyla almış. Ac tok olsa bile cok fark etmez .Ben tartinca da cok farkli çıktığı oluyor.ama hic 300 gram olmadi .150 200 gr fark ediyor .Aslında ben alerji ile ilgili İngilizce bir makale okudum.orda alerjili bebeklerin üstüne gidilmesi gerektigi ve besinlerin ek gıda döneminde bile verilmesi gerektiği yazıyor.
Bebe cok emmeye basladi bu ara bende duzenli yiyemiyorum ona baglamistim ama en kisa surede tahlil vercem bakalimKorkutmayayım ama olabilir, başlangıçta böyle belli ediyor kendini
Bence doğrudur yanlış tartmissa bile bence ilkini yanlış tartti .sonuçta önemli olan da en son tarttigi .demekki 5800 olduEvet biz kilo alımı azaldi diye mecburen kestik ve aşırı huysuzdu. Bu konuda iki ekol var. Çok büyük tepki vermedikçe tanistiracagiz alerjenlerle vücut uyum sağlasın diye. Bilemedim haftaya cumartesi tekrar tartı var o zaman belli olacak
Bende eline vermeye başlıcammmKabızlık var ya
Hıcbır mama yaramıyor .
Ek gıdaya daha erken baslayacagım
4,5 aylık olsun.
Doğum dan sonra fazla giremiyo odaAaa
Ama eskı samımıyet yoktu. Ondan tanıyamadım galıba
Bizimkide daha hiç bi atağını göremedik beyfendininnn rahatına düştün sanırım
Keşke eşler kahvaltı hazırlasalar yaaSabah rutinimiz ,yeni uyandim
Kocam kahvalti bekliyor
Bebem meme istiyor
Kizimda sütt diyorrrben ne istiyorum acaba bi sorun heleee , bana soran yok evde
Girdipi zaman lenDoğum dan sonra fazla giremiyo oda
Ben yine de seneye gidip bir muayene olurum artık. Tabi bekleyelim derse beklerim. Darısı benim başıma artık.Evet ben ilk doğumu yaptigimda kızım kuvezde kaldığında umut hocayla görüşmüştük o dedi 2 yıl sonra diğerini transfer ederiz bizde 2 yıl dolmadan gittik belki tahlil,film istenir süreç nasıl olacak diye muayene yapıldı vücut kendini tamamen toplamış dediler öyle başladılar ikincisinin hemen tutacağını bilmiyoruz sonuçta demiştiikinci de ilkinde pozitif olunca kalp atışı için kontrole gittiğimde üçüncüsünu dusunmezsiniz bak onlar çift hemen tutar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?