- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.321
Günaydınn herkeseKeşke eşler kahvaltı hazırlasalar yaa
Ahahaha
Valla emzirdiğini süre boyunca hep canım çekecek be içemeyeceğim sanırımBen büyük oglanda dokuz aylıkken tatile gittim babaanneye bırakıp rakı ve bira içtim sütlerimde sahip otelden rica edip dondurucuya koydurdumgelincede icirdim zararı varmiydi bilmiyorum
Benınkı uyandıgında pış pış sesi cıkarıyorum gerı uyuyor
Ben de artık bez degısımı yapmıyorum . Gece prıma kullanıyorum
Canım ben geceleri prima air kullanıyorum çok güzel tutuyor çişi benimki 8 9 arası geçiyor genelde gece uykusuna sabah beşte de tam uyanıyor o saate kadar almıyorum çok memnunum
Aklın yolu bir prima kullan diyorsunuz. Öyle yapayim. Kac numero kullanıyoruz primada? ben şuan baby turco 3 de olduguma göre prima 2 olur heraldeBen gece kaka yapmadıkça hiç bez değiştirmedim bu zamana kadar. Dolu şekilde sabah alıyorum. Prima kullanıyorum tasma hiç olmadı.
Cok haklı bi tepkiGünaydınn herkesetam bunu düşünüyordum ,ben söylemeden aklına gelmez. Tüm gece uyumadim resmen şöyle uyanınca kahvaltı hazır olsa fena mi? ,evde ekmek bitmişti diye mesaj attım ,evet gördüm yazdı . Gidip alsana biz kalkana kadar illaki al demem lazim . Sinirlenmisim
O da 3 no :)Aklın yolu bir prima kullan diyorsunuz. Öyle yapayim. Kac numero kullanıyoruz primada? ben şuan baby turco 3 de olduguma göre prima 2 olur heralde
Cok haklı bi tepki
Hiç ağrı sızı olmadı. Belini sırtını fazla zorlamış olabilir misin?Kızlar benim spinal yaptıkları yere çok ağrı giriyor bu ara sanki iğne sokuyorlar anlık uyuşuyor gibi
Sizinkiler nasıl
10 dakika aktif emiyorsa gayet iyi bizimki 5 dakika bile emmiyor .Oyy o minik kulağı sevsinler
Anne sütü ile besleniyor sadece o bakımdan aldığı kilodan dolayı içim rahat ama ne bileyim galiba çocukluğumdan beri hep kilo problemi yaşadığım için içten içe bir endişe var gibi içimde ama daha bebek oldugununda farkındayımsürekli kucakta yukarılarda olmak istiyor 2.5 aylık 7 kiloya yaklaştı , Muhtemelen ek gıda zamanı kilosu dengelenecek diye düşünüyorum .
Bizim emmeler 10 dkyi geçmez çok hızlı emiyor sadece gece uykusundan önce uzun uzun emer dalana kadar . Ama sıkligi fazla daha doğrusu ne zaman isterse veriyorum açıkçası .
Ben de baby turco kullanıyorum. Primayı düşündüm ama burnu tıkanmazsa 12 gibi gece uykusuna geçiyor. 5 gibi uyanıyor. 8de de ikinci uyanmada değiştiriyorum. Sızma vs olmadı. Gece çok yapmıyor zaten genel olarak. Ama fazla yapıyorsa kullan. Ben de takipteyim, duruma göre alacağım gerekirse.Aklın yolu bir prima kullan diyorsunuz. Öyle yapayim. Kac numero kullanıyoruz primada? ben şuan baby turco 3 de olduguma göre prima 2 olur heralde
Cok haklı bi tepki
Bizim de azaldı emmeler. Çok açsa aktif 5 dk. Diğer türlü oynayarak geçiyor. Boya gitti ama artık bu ay muhtemelen az kilo alacak.10 dakika aktif emiyorsa gayet iyi bizimki 5 dakika bile emmiyor .
Niye ek gıda zamanı dengelensin ki belki de almaya devam edecek sevecek yemekleri
Ben de sık sık emziriyorum ama 1 emmede 3 dakika emiyor 1 saat yarım saat geçiyor yine 3 dakika .10dakika 10 dakika hiç emmiyor .çabuk sıkılıyor. Biraz doydu mu tamam hemen kalkar .
Prima da 3 numara 6 kilodaan sonra rahat oluyor iki kucuk gelebilirAklın yolu bir prima kullan diyorsunuz. Öyle yapayim. Kac numero kullanıyoruz primada? ben şuan baby turco 3 de olduguma göre prima 2 olur heralde
Cok haklı bi tepki
Adamlar ellerindeki metreyle yanlış ölçüyor.2 cm eksik ölçüyor. Tartiyla mi doğru ölçeceklerTartıya pek güvenmıyorum :)
Ben seni bulamadımBenimkinin eli hep öyle
Aklın yolu bir prima kullan diyorsunuz. Öyle yapayim. Kac numero kullanıyoruz primada? ben şuan baby turco 3 de olduguma göre prima 2 olur heralde
Bu da mı meme reddi acaba ?belki de kısım kısım meme reddidir toplu değil de .Bizim de azaldı emmeler. Çok açsa aktif 5 dk. Diğer türlü oynayarak geçiyor. Boya gitti ama artık bu ay muhtemelen az kilo alacak.
9 -12 cıtcıt zor kapandı ve dar
Kadifenin esneme payı da çok yok. 12-18 bakayım o zaman.9 -12 cıtcıt zor kapandı ve dar
12-18 omuzlar genış cıtcıt tam oldu.
Cok sacma bedenler
18-24 ay boydan ıyı gerısı buyuk
Evet gördüm mü yazmışGünaydınn herkesetam bunu düşünüyordum ,ben söylemeden aklına gelmez. Tüm gece uyumadim resmen şöyle uyanınca kahvaltı hazır olsa fena mi? ,evde ekmek bitmişti diye mesaj attım ,evet gördüm yazdı . Gidip alsana biz kalkana kadar illaki al demem lazim . Sinirlenmisim
Meme reddi gibi düşünmedim. Açıkçası emzirme konusunda hep iyimser kalmayı tercih ediyorum.Bu da mı meme reddi acaba ?belki de kısım kısım meme reddidir toplu değil de .
.İlk 3 ay 600 -1000 arası olurmuş .Artık bu aydan sonra 350 -700 gram arası alirlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?