• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?

Benim artık kalkışım oturuşum her şeyim zorlaşmaya başladı. Buna da şükür tabi ama baya ağırlaştım artık. Hala işe gidip geliyorum tam gün, sorun yaşamıyorum ama diz ağrısı başladı bi de bebiş hiç olmadığı kadar hareketli ve sert vuruşlarda 😅

Hanımlar ,
Cinsel ilişkiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız 🤣
Asker arkadaşımmış gibi davranıyorum korkumdan 😂

önceki gebeliğinde tansiyon çıkıp doğumdan sonra kalıcı olan varmı ? Büyük tansiyon genelde 13-14 düşmüyor napcam ben bi ilaç verdiler 2-3 kez görünce yüksek rakamı anca öyle iç dediler içsem süte zararı olur mu
Benim preeklampsi nedeniyle yukseldi erken doğumdan sonra yaklaşık 1.5 sene devam etti alfamet kullanıyordum 13' u yüksek kabul etmiyorlar 14-10 ve sonrasında kullanıyordum günde 5-6 bazen daha fazla kullandığım oldu zararı yok olsa emzirme derler canım yüksek tansiyon çok tehlikeli o yüzden kullanman gerekiyor suanki stresten yükseliyordur bebeği. Evine dönerse inşallah düzelir hiç merak etme olabildiğince rahat olmasın ne kadar stres üzüntü o kadar problem yaşarsın ve çocuğuna bakmakta güçlük çekersin yaşadığım için söylüyorum

Hanımlar ,
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız 🤣
Hamilelik ten beri hiç olmadı zaten tüp bebek ben desem bile o yanaşmaz😀

Hanımlar ,

Biz aynen devam. İlk öğrendiğimizde sadece doktora gidene kadar ara vermiştik sonra tam gaz 😅 Doktor da hiçbir değişikliğe gerek yok demişti geçen ay.

Hanımlar ,
Ben hamilelikten sonra 1-2 kere olmuştuda sonra ultrasonda hareket ettğini zıpladdığınj fln görünce bıraktık 3. Aydan sonra😂😂
Şimdi zaten kıpırdayamıyorum olmaz gülerm yani 😂😂😂

Allahım bu el parmak uyuşması nolcak böyle gün icinde bile bazen el parmaklarimin ucu hissiz bişey tutmak kaldırmak açmak zor geliyor gücüm hic kalmamlış ellerimde 🥺

Tatlım ben ilk doğumda evde baya oyalandim. 🤣🙈 Sabah kalktım kek börek yaptim. Belim filan ağrıyordu ama dışarı çıkmak istedim. İlk sancılar gdiginde dışarda geziyordum. Gezmeye devam ettim. Sonra eve gelince hastaneye hemen gitmem diye inat ettim.🤣 Banyoya bir tabure koydum. Ilık düşün altında oturdum saatlerce. Girdim çıktım banyoya. Sonra kan gelince artık mecbur kalktım. Üstümde şile bezi askılı elbise vardı evde giydiğim. Onla gittim. Ayağımda parmak arası terlik. Evde o kadar çok oyalanmisim ki 15 dk Nst sonra doğumhane o elbiseyle doğurdum. 🤣🤣🤣
Eh sen o dikişleri haketmişsin🤭

Suda doğuracakmışsın az kalsın

Hanımlar ,
Gayet olası sekilde devam ediyoruz. Risk olsa yapmazdık. Şuan riskli bir durum olmadıgı icin sorun etmiyorum ve hatta gerekli görüyorum.

Benim alt bilgilerde doktor kan tahlili isteyebilir diyor ne alaka ayrica kirmizi bilgilerde yazan boy kilo ile yesil kisimda yazanlar arasında cok fark var 🙄 saçma 😒

Hanımlar ,

Ağrım sızım olmadığı müddetçe devam ediyoruz, tabii ki eski sıklığı azaldı ama ben iki taraf için de hem fiziksel hem psikolojik bir ihtiyaç olarak görüyorum.

Back
X