• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy inşallah her geçen gün fayda benim preeklampsi nedeniyle tansiyonum çok yükseldi bekletemediler başka 34. haftaya kadar bekleteceklerdi hayırlısı olsun inşallah çok şükür Rabbime kızım çok saglikliydi benim uzun sürdü ama geçti herşey yoluna giriyor geçiyor düzeliyor
Yine varmı tansiyonun

Biraz once bilgi verdiler yapmicaklarmis 2. Dozu uktrasona nefes alisverisi uyiymis gelisimide normal oldugu icin doktor gerek gormemis eger dogum 35 hafta oncesi olucak olursa yine hatirlatma dozu olarak yapariz demis hemsire bu sekilde bilgilendirdi
Çok şükür Rabbime. Herşey yoluna girdi gözün aydın vakti zamanında al kucağına 🤲🏻

Aaaaa vallaaaa oturup kalkarkan biraz abartıyorum ben kv ve annemde😂😂 kv sen otur fln demiyo zaten kalkmıyorumda benim yerime eşim yardım ediyo annesine benden büyük görümcelerim var onlar bile yardım etmez annelerine yine ne varsa eşimde var,
Görümceler etmiyo ben hamile halimlemi kalkıyım yani :63: 😂😂
Bize gelin diyorum bazen oturmaya, sen ağırlaştın, artık doğumdan sonra iyileşince geliriz diyo😍 sağolsun düşünüyolar

Annemdeyken zaten tam prensesler gibiyim😂😂
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demisler😂
Bende dun annemdeydim hic biseye elimi vurdurmadi ustune kizimla ilgilendi bakti canim annem😍

Ahhh canım analar yaaa misss gibi vall😃😃😃 anne diyince koşa koşa gidiliyor valla😃😃
Kv ler hep bi is buyurma peşinde, ruyamda benim kv salonumun duvarini silermisin diyo hemen kocama yetistiryordum 😂😂
Nasil bi psikolojiyle uyuyorsam manyak gibi🤣

Ayy evet resmen sirtimda bos yer bulsa orayida tekmeliycek vallahi😅😅
Şekerim normal çıkmıştı ve surekli ölçüyorum şekerli yememe hamurisi yemem ragmen 120 yi gecmiyor🤦‍♀️ ama bu su niye fazla bilmiyom baska sebepleride olabilirmis tabi artik yarin konuşacam bakalim
Hımm konuş tabi sebebini de söylerse iyi olur. Acaba doktora göre suyun normalliği ve coklugu da değisiyor mudur? Hersey doktordan doktora degisiyor ya malum. Su icin miktar da soylemiyorlar. Benimki normal deyip geciyor mesela.

Valla kızlar çok iyi çıkmış sizinkiler ..bugün doktoravgittim 30+0 günlük bebekler..birisi 1484 Gr ...diğeri 1411 Gr çıktı..birisi 3 gün diğeri 6 gün geriye düşmüş dedi..aslında önde gidiyorlardı..şekerden dolayı yaptığım diyet ve benim 2,3 kilo vermem den dolayı olmuş .bana bol bol ye dedi tamamen kesme yemeyi dedi..üzüldüm biraz vücutları geriye düşmüş
Kötü degil ki iyi bence kiloları

Hımm konuş tabi sebebini de söylerse iyi olur. Acaba doktora göre suyun normalliği ve coklugu da değisiyor mudur? Hersey doktordan doktora degisiyor ya malum. Su icin miktar da soylemiyorlar. Benimki normal deyip geciyor mesela.
Ben kizimda yasamadim boyle bisey hep normaldi ,ama bunda 1 tık fazla dikkat et diyor da işte şeker çıkmadı 🤷‍♀️
Doguma yakin normale dönebilirmiş insallah normale doner diyelim

Kv ler hep bi is buyurma peşinde, ruyamda benim kv salonumun duvarini silermisin diyo hemen kocama yetistiryordum 😂😂

Valla kayınvalidem çok yardımcı sağ olsun iş yaptırmaz hatta gelip evimin işini yapar. Annem hamileliğimi pek ciddiye almıyor, ben neler yaptım yaşadım hamileliğimde bir şey olmaz diyor. Bir de hiç hamile olduğumu umursamadan her türlü lafı söylüyor dilinin kemiği yok.

Ayyy ama gerçekde de olsa bence derler derlerrrrr 😂😂😂😂 kıyamam yaaa kv giderken korka korka hep😂😂😂
Geçen eşim kv gitti yemeğe ben memlekete gittim , orda biri aramış kv sana kimse yardım etmiyomu demiş, hemen be kızdan ne gelinden yardım yok demiş😂 benim deli kocada gelip anlatıyo bana safım😂😂

iki tantuni dürüm
gömdükten sonra kilo mesajlarını okuyorumdur

864EE48A-6179-43DA-89A7-6DF0A060A105.webp

Aynen yapma yapma yapma diyolarda gün aşırı tozlanan ev, dökülen kırıntılar, dağılan mutfak, kirlenen buzdolabı, kireç lekesi olan duşakabin kimse bunları sormuyor 🤷🏼‍♀️ düzenli kadın bile gelse yetmez 2 günde bir iş yapmazsan altından kalkılmaz
Aynen katiliyorum bizim ailemiz uzakta ama ona ragmen esim ve ben de olsak evde ki bazen arkadaslari caya vs davet ediyorum mecbur temizlik yapiliyor. Birikince daha zoruma gidiyor. Bazen de hic icimden gelmiyor. Ayak tabanlarim sızlamaya bbasladi dün esime dedim yapma diuo yapmasam aman sende saldin yapmiyon biraktin vidi vidi etcen dedim artk kv kp olmasina gerek yok evde koca var o da yetiyor dirdira 😑

Back
X