• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki de doğum pozisyonundaymış .
Zaten gögüs kafesime bi baskı var , vurması gerinmesi fena 😂
Uzanıyorum rahat olsun diye , yoksa senin demen gibi ağzıma dayandı oğlan 🤣
Rahmede baski yapiyor demi ve o an makat bolgende bi etkileniyormu ,benim wc ihtiyacimda cok oluyo bu aralar önce bu kadar degildi

Benim şey oluyo, dişim kamaşıyo ağzım sulanıyo.
Çiçekleri suluyorum ıslanan toprak kabı kemiresim geliyo :oha:

Millet kışın karpuz yazın olmayan bişi ister, benim hayattaki şansım bu mu dedim ya.
Benim annemde duvarı kazıya kazıya yermiş, bide lastik arkasındaki çamurları , buzda yermiş :olamaz: :kusmuk:
Bende küçükken oyuzden mi bilmiyorum sigara külü yerdim😂😂 şimdide buz hastasıyım katır katır yerim😂
Aman dikkat yeme çocukda alışıyo sonra😂😂

Ben de öyle diyordum hep tekme atıyor gibiydi mideme ama dün doktor makat geliş dedi 😂 o tekmeleri nasıl atıyor anlamadım iki büklüm durduğu için atabiliyor sanırım
Hadi ya belli olmuyor demkki 😂 bende yarin gidicem bakalim ne gelişi duruyormuş yaramaz çocummm🤦‍♀️

Benim annemde duvarı kazıya kazıya yermiş, bide lastik arkasındaki çamurları , buzda yermiş :olamaz: :kusmuk:
Bende küçükken oyuzden mi bilmiyorum sigara külü yerdim😂😂 şimdide buz hastasıyım katır katır yerim😂
Aman dikkat yeme çocukda alışıyo sonra😂😂
Tovbe yarapbimmm ,yokmu artiran hayretler icinde dinliyom hadi😂😂

IMG_20220510_230624.webp

Ütü işine başlamayan varsa bence koşarak başlasın :KK70:
Benim evim serin olduğu halde günün bu saatinde 10dk da piştim 😱

Yıkayıp kurulatıp sepete koymuştum.
Bugün bir sepet ütü bitirdim dolaba yerleştirdim. Yarına bir sepet daha var 😁

Yalnız bugün gecelikleri, bebek kıyafetlerini falan komple ütüleyince doğuma bir tık daha yaklaştığımı hissettim. Tuhaf bir duygu kapladı içimi 🤭
İlk çocukta hiç böyle olmamıştım. Tecrübe farklı bir bakış açısı katıyor sanki 🙄

Back
X