• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Strip için istedim canım devlet yarısını mi ne karşılıyormus ama yazmadı

Kiz iki tane el kadar pantolon zibin için de makina çalıştırılmaz ama daha fazla almicam hele bi doğsun sağlıkla o zaman da alırım deneyimim yok hangi ayı ne kadar giyer bilmiyorum elimde kalmasın deneyim kazanarak alırım olmazsa 🤭

Şu dalagim büyüdü diye üroloji dr u yollamıştı ya beni dahiliye ye o dr .. zaten ilk okul zekasında biriydi . Binde bir yakalanan bir hastalık gibi dakikalarca düşündü bana soruyor neden olir ki diye daha önce hic dalak büyümesi gelmedi bilmiyorum falan demişti anlatmıştım ya ..
Vallahi bunların eline düşürmesin inşallah Allah, bi de hala grev yapıyorlar Şu adamın aldığı maaş bile haram bence 🤦🏻‍♀️
eczaci da aynisini dedi aslında çok basit şart istemeyen bir şey strip raporu hemen yazardı bi de hamilesin ve hasta bilgilerinde insülin direncin yazıyor bence bu adam rapor yazmayı bilmiyordu dedi 😅
Evet devlet karsiliyo bi kısmını.Rapor yazmak dakikalık iş,doktordan doktora değişiyor işte.ne diye yazmadıysa hayret

Hani sol tarafa yatmak daha iyiydi. Ne zaman o tarafa yatsam leğen kemiğime kadar vuruyo sıpa 😳
Mübarek sanki elinde koçbaşıyla kapı kırıyor.
Resmen kalk dikil diyor ya 🥴

Bazen o kadar çok hareket ediyor ki ya bağırsaklarımı hareketlendiriyor ya da akıntıyı çoğaltıyor.
Ayağa falan kalkınca hissediyorum. Hiç sevmesem de günlük ped kullanmaya başladım 😳

Ne oturmak, ne yatmak, ne yürüyüş, ne ayakta kalmak. Biz ne edelim ya? 🤔
Aynen yürüyüş yapın falan diyorlar da ben bi çarşıya çıkıp dönsem heryerim ağrıyor aşağıya baskı yapıyor kasıklarım vajinam ağrıyor ne yürüyüşü yollarda mı doğuram😅

İlk öğrendiğimde üzüldüğüm bebiş, doğsa da baksam diye bekliyorum ya bebek kokusu özlemişim aslında sadece rahatımı bozmak zor gelmiş. Büyük kızım asla başka kardeş istemiyordu öğrenince de erkek olmasını pek istemedi ama kız olduğunu öğrendiğinden beri gün sayıyor☺️ Gördüğü bebeklerle öyle ilgileniyor seviyor ki umarım kardeşiyle de öyle ilgilenir bıkmaz. Benden sonra küçük kızımın da 2 arkadaşının annesi hamile kaldılar o da kolay adapte oldu çünkü arkadaşlarına da kardeş geliyor 3 er ay arayla doğuracağız hepimiz. Çok bereketli kadınım etrafıma bile bulaştırdım çocuk işini😅

Cook cook kolay gelsin😊
Saolsun annem halletti bu hafta o işi,ben yerleştirirken bile yoruldum,belime ağrılar girdi.
Sen de yavaş yavaş hallet yorma kendini😄
Hepsini yıkadım kurusunlar bi makina kurudu diğerinde kuruyor hava serinlesin başlıcam yorulmana kadar yapar diğerlerini sonraya bırakırım kilitli poşette buldum hastaneye gelecekleri direk poşetlicem bakalım hayırlısı

Hepsini yıkadım kurusunlar bi makina kurudu diğerinde kuruyor hava serinlesin başlıcam yorulmana kadar yapar diğerlerini sonraya bırakırım kilitli poşette buldum hastaneye gelecekleri direk poşetlicem bakalım hayırlısı
Ben de dolaba yerleştirdim kundakların içine serip ,üstlerini örttüm temiz kalsınlar diye.Haziran başı gibi de poşetlerim artik.
Insan mutlu oluyo ya sağlıkla giydirmek nasip olsun😊

Eklentiler

• IMG-20220517-WA0005.webp
    IMG-20220517-WA0005.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar ben cok akılsızım eşim nöbette diye cam sildim perde yıkadım eşimede söylemedim yapma diyor asarken annem agladı bir cam var ona erkek kardeşimi çağırdım kadın alacagım dedi 15 haziranada kaynanam yardıma gelecek şimdi baya kötü oldum evde durdukça sağa sola sarıyorum başak burcu olduğuma pişmanım insallah gece başıma iş almam akıllanmazım ya aklığıma koyduğumu yanlış olsa bile yapıyorum bu huyumdan nefret ediyorum off

Ben de dolaba yerleştirdim kundakların içine serip ,üstlerini örttüm temiz kalsınlar diye.Haziran başı gibi de poşetlerim artik.
Insan mutlu oluyo ya sağlıkla giydirmek nasip olsun😊
Amin inşallah bende hurç içime koyucam hastaneye gelecek olanlar içinde poşetleyip hurça koyucam

Sen al tarif ederim.🤣
Aldımmm😂😂
Canım ben Hepsiburada dan 36 TL ye almıştım optima marka. Ama dahiliyeden strip yazdırdım.
Hadi yaaaaa bilmiyodum 180 tl verdimm hepsine şimdi 😳🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Neyse işine yarayan alır annemdede kv şeker hastası ihtiacı olursa bakarlar😃😃
yoncambenim yoncambenim canım benim annem şeker hastası onunkiyle bakmisdim bir kaç kere bende.seker hastalığı yokken yazmiyolar galiba isteyince falan.kendin özel alman lazım sanırsam.
Hadi yaaa zaten eczanaeden aldım artık🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Seker yuzunden olunca suyu falan da fazla oluyomus.doktor sana öyle demediyse bi sorun olacağını sanmıyorum.ama tabiki ölçmekte fayda var
Aynen aldım şimdide artık 15 gün ölçiyim😃😃 yok suyu fln normal dedi hepsi

Eklentiler

• 0E0DE9C2-E5F5-4C02-B339-5671BD7B39C8.webp
    0E0DE9C2-E5F5-4C02-B339-5671BD7B39C8.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 56
Şu şeker aletini alıyımda nasıl yapmam gerektiğini sana sorayım ben hiç bişi bilmiyom😂😂🤷🏼‍♀️
Ben de normalde şeker yüklemesi yapmayacaktım ama 26. Haftada 1260 gram çıkınca doktor yapman şart dedi. 50 lik olanı yaptırdım ben de. Açlık 80, bir saat sonrası 128 çıktı. Doktor sorun yok bebek kendisi kilo almış dedi.

Ben avokado, muz, kaşar, yumurta falan çok tükettim. Her gün yedim bunlardan. Sanırım o yüzden fazla kilo aldı.

Şimdi çok yemeyi bıraktım. Haftada 2-3 gün yiyorum.

İki hafta sonra doktora gideceğim tekrar. Bakalım kaç kilo olmuş. Ben normal doğum düşündüğüm için çok kilo alması iyi olmaz. 😄

Back
X