• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bide ben normal doguracam boyle kilo almaya devam ederse 3.800 olur heral onuda nasil pırtlatacam ,bide genetiklik kismi var eşimin tarafinin kelle kulak yerinde umarim cekmemistir🤣😝 🤷‍♀️🙈🤦‍♀️
Cidden yaaaaaa nasıl doğurulur kilolu bebekler ordan o bebek nasıl çıkıyo ben anne olucam 1 ay sonra hala çözemedim😂😂😂😂

Aldımmm😂😂

Hadi yaaaaa bilmiyodum 180 tl verdimm hepsine şimdi 😳🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Neyse işine yarayan alır annemdede kv şeker hastası ihtiacı olursa bakarlar😃😃

Hadi yaaa zaten eczanaeden aldım artık🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Aynen aldım şimdide artık 15 gün ölçiyim😃😃 yok suyu fln normal dedi hepsi
Hadi hayırlı olsun , sabah akşam mi ölçeceksin ,ne dedi doktorun?

Evet doktorlar direkt boya bakıyor kiloya degil. Boya önem veriyorlar.

Ve zaten anne babaya çekmese bile
Teyze/hâlâ
Hatta biraz uzak akraba olanlar bile çekebiliyor genler
Genetikle alakalı aynen . Bizimki 43 cm imiş 30+3 bacakları uzun dedi doktor. Dayısı 1.90 babası 182 ne olacak 😂benim de boyum 168 ama bacaklarım çok uzun gövdem minicik . 😂 hatta anne ya da babanın doğum kilosu nasıldı dedi . Onlar bile benzer olabiliyormuş

Bende öyle düşünüyorum muz kaşar süt yumurta bende çok tükettim çocuk kilo alsın diye, abartmışım sanırım 2 hafta öndenn gidiyo herşeyi, kafasıda 1 ay😳😃
2 hafta bende uzak durayım bunlardan belki etki eder, bakalım ölçücem ben hiç ölmedim oyuzden bilmiyorum, yarın sabah aç karnına tok karnına denicemmm . Aynen normal düşünüyosan daha çok dikkat et
Bana iri bebek olucak böyle giderse sezeryan olur dedi, bende zaten öyle düşünüyorum sorun olmaz dedim😂😂 sezeryan düşünüyom ya milleti normal ister çocuksa doğum pozisyonuna geçmez, benimkide doğum pozisyonuna geçmiş😂😂
Onlardan biri de benim,normal dogum istiyorum ama bu gidişle zor 😄bi şekilde çıkacak illa ,en hayırlı en sağlıklı hangi şekilde olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum🌼

Genetikle alakalı aynen . Bizimki 43 cm imiş 30+3 bacakları uzun dedi doktor. Dayısı 1.90 babası 182 ne olacak 😂benim de boyum 168 ama bacaklarım çok uzun gövdem minicik . 😂 hatta anne ya da babanın doğum kilosu nasıldı dedi . Onlar bile benzer olabiliyormuş
Ben 4750 gr dogmusum esim 2600 dogmus napsin cocugum arada kaldi demej 😂😂😂 3000 olsa raziyim 31+4 de 1750 di

Hadi hayırlı olsun , sabah akşam mi ölçeceksin ,ne dedi doktorun?
Bilmiyorumki aç ve tok dedi sadece , bide sabah ayrı akşam ayrımı ölçmem lazım Morkahve Morkahve
Onlardan biri de benim,normal dogum istiyorum ama bu gidişle zor 😄bi şekilde çıkacak illa ,en hayırlı en sağlıklı hangi şekilde olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum🌼
Daha erken bence yaaaaa nerden baksan 2 ayın varr illa geçen doğum kanalına😍😍😍sağlıklı sıhatli gelsin ponçiklerde😍😍🧿

Bende öyle düşünüyorum aslında şekerimde bişi çıkmıcağını düşünüyorum çünkü suyu fln gayet normaldedi bebeğin, bebeğin herşeyi merve gibi 2 hafta önde gidiyo 34+4 hatta gösteriyo, kafada 36 hafta
Bende 53 cm 3600 doğmuşum eşimi bilmiyom ama kesin genetik olabilir😃😃😃😃

Yaaaaaa süperrrrrsinnnnnn doktor şöyle anlatamadı yeminle😂😂 ciplimi bilmem amaa eczanedeki herşey halletti açtı taktı hazır hale getirdi.. aç karnına yapıyım sonra yemek yedikden 1 saat sonra yapıyım. 1 gün yapıp bi gün yapmıcammm doğru anladım dimi💪🏻💪🏻💪🏻 Açlık 60-95
Tokluk 100-140 arası olucak

Şu alttaki bilgilerde iyi oldu açlık kaç tokluk kaç olduğjnu bilmiyodum iyi oldu kaydettim hepsini, bende kağıda böyle not alıyımmmm 2 hafta sonra götüreyim

Benim doktor çok rahat aaaa normal düzelir sadece iri olucak fln hiç korkutmuyo beni😂😂😂
Ya işte benim şeker geçmişim olduğu için böyle pimpirikler benimkiler. Ama yapısal olarakda pipirikli benim doktorum. Hem kadın doğumcum hem de dahiliyecim evhamlı. :rolleyes:

Bu değerlerin bir tık altında üstünde çıksa da çok problem yok. Sürekli 200 lerde filan seyretmediği sürece.

Sadece genetik olarak çocuk uzundur belki. Benim kuzenim var baya uzun 6 kilo doğdu. Sonra kardeşi de 5 kilo doğdu ikiside 180'nin üstünde şu an kiloları normal. Şeker hastalıkları da yok. Normal de olabilir yani.:KK200:

Ya işte benim şeker geçmişim olduğu için böyle pimpirikler benimkiler. Ama yapısal olarakda pipirikli benim doktorum. Hem kadın doğumcum hem de dahiliyecim evhamlı. :rolleyes:

Bu değerlerin bir tık altında üstünde çıksa da çok problem yok. Sürekli 200 lerde filan seyretmediği sürece.

Sadece genetik olarak çocuk uzundur belki. Benim kuzenim var baya uzun 6 kilo doğdu. Sonra kardeşi de 5 kilo doğdu ikiside 180'nin üstünde şu an kiloları normal. Şeker hastalıkları da yok. Normal de olabilir yani.:KK200:
6 kilomu maşallahhhhh 😃🧿🧿🧿 bencede bende öyle düşünüyorum yinede takip ediyim🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😃 üşendim gitmedim başıma kaldı😂

Bilmiyorumki aç ve tok dedi sadece , bide sabah ayrı akşam ayrımı ölçmem lazım Morkahve Morkahve

Daha erken bence yaaaaa nerden baksan 2 ayın varr illa geçen doğum kanalına😍😍😍sağlıklı sıhatli gelsin ponçiklerde😍😍🧿
Canım tokluk için hep yemek yedikten sonra 1. saat sabah öyle akşam ama açlık sadece sabah

Ben 2400 eşim 2700 doğmuş. Bebek için de iri bir bebek beklemeyin demişti doktor. Doğru olabilir 😂

Aynen onemli olan o ,sağlıkla gelsinler gerisi bos😍
Sabah akşam aç tok bak bence.Ama tokluk 1 saatte olacak şekilde bakmalısın.Ayrica 15 gün çok değil mi ya bi kaç gün bakıp mesaj atsan doktora,daha iyi olmaz mi?

Back
X