• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Can ben normalde de hamilelikten önce en az 1 ya da 2 ev ye kalkıyordum. Hamilelikle birlikte sayı arttı. Ben çok su içiyorum. Normalde gece yatarken su içmeyi kesmek gerekiyor. Benim baş ucumda 1 lt şişe var. Gece burnum tıkanıyor tikaninca ağzımdan nefes alıyorum ağzım kuruyor. Şu içiyorum. Şu içince tuvalet geliyor. 🤣 Bir de uyanınca ya daha sonra tuvaletim gelir uykumdan uyandirirsa diye düşünüp yine tuvalete gidiyorum. Tuvalette ilgili psikolojik sorunların var. 🤣🤣🤣 Beni dikkate alma bu konuda. Bir de uykum çok hafiftir her sese her ışığa her harekete uyanırım. Gözüme de göz bandı takıyorum ama nafile.
Off sanki ben yazmışım😂 eşime uyurken dönme beni uyandırıyorsun , dedim😁

O işin bahanesi işte canım ya söylemedim çünkü bir kez düşük yaptım onda hemen söylemiştim kv hemen arayıp benim ismimi koy demişti tartışmıştık 🤣🤣 o yüzden bunda riskli dönem geçsin diye bekledim yanıma gelmemek için bahane etti o durumu işte bence.. Klasik Türk kaynana egosu işte 🤣🤣
Kaynana adını koyun da bu sefer, barışın yazık kadınla 😂😂😂

Maşallah 🧿 tarih verdi mi canım senin ki normal mi alocaktı bende pazartesi gidicem gene tarih vermezse napıcam bilemiyorum çantanı hazırla dedi tarih vermiyor
Hayır vermedi. Haftaya tekrar gidicem. Agrın sızın var mı dedi
Yok dedim. Olursa gel dedi. Haftaya yine gıdıcem . Ondan sonra her hafta gidecek mısım. Zaten şunun şurasında ne kaldı kı😀

Bu arada haftaya nts ye girersin dedi

Çok fena ya gerçekten. Bende söylemedim 4 ay her iki tarafa da. Ama böyle tepkilerle karşılaşmadım. Yani gerçekten insanlar binbir çeşit. Huy diyorum başka bir şey diyemiyorum.
Beş ay bitti ben söyleyene kadar😁 kimse de bir şey diyemedi. Arada karnıma bakıp, hamile misin yoksa dediklerinde bile inkar etmistim oysa🤰 istersem çocuk doğunca söylerdim 😂😂😂

Maşallah canım, bu bebiş hicde öyle dediğin gibi fare kadar dogmayacak belliki 🤭sağlıkla gelsin inşallah 🤗
Canım doğuma aşağı yukarı 1 ay kaldı
1 ayda anca 1 kg daha alır
Yanı 3,5 doğar.
Aslında çok normal:)
Bazen haftada 250 gr yerine 150 gr da alabiliyorlar:)

Canım doğuma aşağı yukarı 1 ay kaldı
1 ayda anca 1 kg daha alır
Yanı 3,5 doğar.
Aslında çok normal:)
Bazen haftada 250 gr yerine 150 gr da alabiliyorlar:)
Yani güzel o anlamda dedim diyordun ya benim küçük doğuyor genelde diye 🤭 iyi olsunlar da gerisi cokda önemli değil bakdiginda 🤗

Back
X