• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayır vermedi. Haftaya tekrar gidicem. Agrın sızın var mı dedi
Yok dedim. Olursa gel dedi. Haftaya yine gıdıcem . Ondan sonra her hafta gidecek mısım. Zaten şunun şurasında ne kaldı kı😀

Bu arada haftaya nts ye girersin dedi
Devlet sırrı sanki sayılı gün çabuk geçer lütfen tarih verin dedim aceleye gerek yok dedi
Benimde 10 günde bir çağırdı artık ben zaten gidiyordumda 🤣🤣

Maşallah 60 cm doğacak gibi gibi🥰 benim 52 53 doğdular yine öyle olur dedi. Senin bu sefer biraz tosun olacak 😅
En sonunda doğru sonuca ulaştım:)
İlk defa bakıyorum boya.

7,06

Ben 7,6 olarak görmüşüm. Boy bu

Eklentiler

• Screenshot_20220520-155343_Calculator.webp
    Screenshot_20220520-155343_Calculator.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 70
Kızçem 42cm 1934gr olmuş. Haftasıyla uyumlu görünüyor herşeyi. Birkaç günlük farklar var ☺️

5 hafta önce kilosu bir tık az ama iyi demişti. Bu kontrolde gayet iyi dedi. Zaten benden iri kilolu bebek çıkmaz 😁

Karnımda çok toplandığını, gerdiğini söyledim. Günde 10-15 defa kasılma ve gerilme olur normaldir. Kramp çok olursa magnezyumu günde iki defa iç dedi..
İki hafta sonra gidicem tekrar..

Kızzzz sen bişi yazıp soruyorsun bi fotoğraf atıyorsun sonra çekiliyorsun
o kadar kişi cvp yazıyo sana, ne beğeniyorsun ne cvplıyorsun
😃😃
İşten yoğunlukdan fln dolayımı dikkat ettim hep öyle çünkü 😃
😅😅ben mi yanlış anlaşılmış. Bende çok az kişi cevap veriyor. Bide mesajını cevapladı mesajı ben almıyorum. Sayfa sayfa gezersem cevap verildiğini görüyorum ☺️bide gerçekten iş anlamında yoğunum son haftalarım diye.kusura bakmayın 🙏🙏

Uat traf bombos yumusacik alt taraf taslasip yumusuyor kasilma diyrbilirmiyiz buna 🤔🤔 ust taraginda sertlesmesi gerekirmi
Bende de oluyor canım sürekli hem de ..
Yeri geliyot su içmekten , yemek yemekten , hareketsiz kalmaktan … Neye yorarsak yoralım her hamilelik kendine özgü izleri var .
Rabbim kötüsünü yaşatmasın öyle düşünelim

😅😅ben mi yanlış anlaşılmış. Bende çok az kişi cevap veriyor. Bide mesajını cevapladı mesajı ben almıyorum. Sayfa sayfa gezersem cevap verildiğini görüyorum ☺️bide gerçekten iş anlamında yoğunum son haftalarım diye.kusura bakmayın 🙏🙏
Tahmin ettim zaten çalışıyosun yaaa oyuzden diye 😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X