• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kültür direk yapılmaz ki bi mendil verilir orta kısmı yapılır kaba alla alla onlar olmazsa test yanlış çıkar canım neyse sorarsın dr a bakalım

Ayyy sevindim memnun olmasına ben de park beşik almıştım iade ettim arkadaşının ki 60×120 mi acaba canım biliuor musun ?
Kültür direk yapılmaz ki bi mendil verilir orta kısmı yapılır kaba alla alla onlar olmazsa test yanlış çıkar canım neyse sorarsın dr a bakalım

Ayyy sevindim memnun olmasına ben de park beşik almıştım iade ettim arkadaşının ki 60×120 mi acaba canım biliuor musun ?
Ölçü olarak bilmiyorum canım ama kullanışlı oldu park yatakdan sonrada oda yaptı işini görür bence en az 2 yıl

Topikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz🤣

Bizim topik ödlek çıktı püü sizeee :tokat: :confused:
Len bana mi yapacan doğumu :KK70: :tokat:

Ablam sezeryana alınmak zorunda kaldı
Ve şunu dedi " 10 tane normal olsun ama sezeryan olmasın, kendime gelemedim uzun süre"

Yanı sezeryan kolay bişi değil aslında
Bazı insanlara kolaya kaçıyormuş gibi görünse de 😀

Kimine normal
Kimine gore sezeryan işte

Altimdan bisey aktigini hissettim gene geldi sümük gibi uzayan birsey birazda beyaz su gibi bir akintiyla hafif koyu kivamli

Ben de tansiyon sıkıntım var zaten kalkıp işinize karışım genel uyutun doktora çok tavsiye etmiyoruz dedi ama gebelik tansiyonu olan bi hastaya genel daha doğru olur sanırım
Valla ben daha konuşmadım ama bel fıtığı felan var belden iğne istemiyorum o yüzden anksiyetem var benim ayrıca dicem genel yapsın🤣

Back
X