• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hic stres yapma stres yaparak kendine ve bebislerine zarar verme. onlar oyle dediyse endiselenme. Kese gormeye gittiginizde bebisler supriz yapacak ikiz gebelik isareti bu 1000 üstü diyelimki tek gördü olsun icin rahatlar en azindan ve hamilesinn sen hamileligin tadini cikar 🧿🧿🧿🧿 . Cok ozel bir an kese görme ve cinsiyet öğrenme.
Aşamalar bitmiyor canım :-)

Canim senin 6. Gunun normal kaset testte hic cikar mi allah askina erken gebelik testi yapmisbolsan neyse diycem bozma moralini sakin cok sabirsiz davranmissin
Sn bir yılda kötü şeyler yaşadım eşim ailesini kaybetti birde bi çocuğumuz olmayonca bu baya sarstı beni biliyorum sabırsız davranıyorum ama beni en iyi sizler anlarsınız. Lütfen baana dua edin🤲🙏

Kızlar doktor beni 1 gece hastanede yatırmak istediğini söyledi bu tarz küçük kanamalar sonrası yoğunlaşıp düşükler yaşanabiliyormuş iyiki hastaneye geldim 🙏🏼
Çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz umarım🙏Kanaman ne boyutta fazla mı oluyo?Benim de devam ediyo ama böyle pıhtı gibi çok az günde belki iki günde bir geliyo🤔

Back
X