Ah Serkan Aydoğdu benimde doktorum

Canım ben Alle klinikteki 3 doktorlada görüşüyorum. Transferimi Serkan hoca yaptı. Opumu Furkan Hoca. Kısmetse doğumuda Cihan hoca yapacak.

Ben hepsini çok seviyorum ve güveniyorum. Ben 2. Dış gebelik ameliyatımı Cihan hoca ile oldum. Gerçekten beni ölümden kurtadı. Önce central hospitalda bir doktora gidiyordum ve dış gebelik olmama rağmen ben tatile gidigorum seni ameliyat edemem dedi. İlk dış gebelik hikayemdede kendisine gözüküyordum ve geç farketti. Ona rağme ilgilenmedi benimle. Hafif terlemen ateş basman olursa acile gel ve mümkün mertebe çok yemek yemek her an ameliyata alınabilirsin demişti. Şok geçirdim. Başka bir arkadaşına devretti beni ama aynı gün içinde kimse arayıp sormamıştı. Ölücem diye dolanıyordum ortada. Dr bir arkadaşımın vasıtasıyla Alle klinik Cihan hocaya gittik ve beni acil ameliyata aldı. zaten düzenli olarak kontrollere gidiyordum. Sonra tüp bebek serüveni için 2 doktorla görüştüm. Önce bahçeci klinikte bir prof kadın dr. Beni muayne etti ve histeroskopi yok rahim çizme vs dedi. 2 ameliyat geçirdim ve bunu duymak beni mahvetti. Ve bize inanılmaz bir meblağ çıkardılar. Sonra Serkan hocayla görüştüm. Kendisi zaten klinik hastasıda olduğumdan geçmişimi biliyordu. İlk andan itibarende inanılmaz güven verdi. Ve ne çizik ne histereskopi rahim daralmasından bahsetti. Öyle birşeyin yok rahat ol dedi. Bunlara gerek kalmadan transfeeimi gerçekleştirdi. Sürecin başından beri çok emindi ve bizi çok rahatlattı. İnanılmaz yoğunlar haklı olarak vakitleri kıymetli. Serkan hoca hem net oldu asla soru sormama bile gerek kalmadı nerdeyse. Bence ona güven gerçekten işinde uzman. Bu konular göreceli farkındayım ama tecrübeyle sabit. Göreceksin. İkimizde kucağımıza alacağız inşallah. Hem belki bir gün onların düzenledikleri etkinlikte karşılaşırız.