• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlaar benım basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemıstır yaa
Bılıyosunuz zaten once yanlıs negatıf test dıyıp sonradan deger 24 cıktı ve yarın 2. Test günüm artısa bakılacak
Ve gecen hafta silik cıkan testlerım bu aksam dayanamadım bakim dedim negatıf cıktı yahu 2 gunde beta dusermı yukselmedıysede
Bence kan testini bekle sabirla canim kaset testlee hatali da cikabiliyor bozma moralini

Kızlaar benım basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemıstır yaa
Bılıyosunuz zaten once yanlıs negatıf test dıyıp sonradan deger 24 cıktı ve yarın 2. Test günüm artısa bakılacak
Ve gecen hafta silik cıkan testlerım bu aksam dayanamadım bakim dedim negatıf cıktı yahu 2 gunde beta dusermı yukselmedıysede

Bu yaptığınız testin hassasiyeti nedir? 10luk mu? 25lik mi? 50lik mi? Bu önemli.
Bir de gebeliğin bu erken evresinde zaten sabah idrarıyla test yapmak daha iyi. En yoğun hcg sabah idrarında olur. Ki zaten kanda bile henüz 24 çıkmış, dolayısıyla idrarda daha düşük. Sakin olun bence, kan testini tekrarlayın. Elden başka bir şey gelmiyor zaten.

Sorun yok aslında eşimde de bende de. İlk transfer hüsranla sonuçlandı. Herşey de çok iyi demişti doktorum rahim kalınlığı vs. Artık negatif görmekten yoruldum kızlar biraz ara vericem
Ilk transfermis daha 3. Transferle basari yuzde 85lere cikiyor dedi dr. Um.cevremde cok kisinin 2.transferde oldu uzulmen cok normal ama bence umudunu yitirme zaman da kaybetme dondurilmus embriyon vardi sanirim

Canım ben natürel transfer olucaktım sadece yumurtalar belli düzeye gelince ovitrelle verilecekti ve transfer den sonrada progestan , yani estrofem vs yoktu . Her 2 günde bir takip yapıyoduk cumartesi kan verdim ultrason bakıldı yumurtalar biri 12 biri 14 dü pazartesi için tekrar randevu verdiler kontrol edelim dediler 12 olanda büyüsün diye ama bu arada , cumartesi verdiğim kanda LH yükselmiş ama sonuçlar pazartesi sabah çıktığı için cumartesi müdahale edememişler anlayamak beklenmedik şekilde çatladı pazar akşamı ağrı hissettim . O yüzden iptal tam ne zaman çatladığı bellli değil mağlesef .
Benimde doğal oldu. Hiç ilaç kullanmadım. Çatlatma iğnesi bile. Kendi çatladı ama 19 unda transferimi yaptı. 5. Gün donmuş embriyo. 2 gün sonra kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım 😌😌

Kizlar bisi sorucam simdi transfer sonraso bir suru ilav estrofem progestan fln kullaniyoz ya adetimiz normal dongumuze gore egrr bebek tutunmadi ise gelir mi yoksa ilaclardan dolayi gelmwz mi
O biraz hormonlarına bağlı oluyor. Gelmezsede doktor adet söktürücü verip düzene sokuyor 😇

Aynı troit bende de var benimde yükselmiş çok şükür dinlenme sırasında düştü bide insulin direncim var oda gayet iyiydi bakalım artık nasip. Çok teşekkür ederim cevapların için 💞
Ay bu triod bendede var 😇 2 kere troid yüzünden transferim ertelendi 🥹 hayırlsı ile 19 temmuzda transferim oldu. Sonuç bekliyorum 🥰

Benimde doğal oldu. Hiç ilaç kullanmadım. Çatlatma iğnesi bile. Kendi çatladı ama 19 unda transferimi yaptı. 5. Gün donmuş embriyo. 2 gün sonra kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım 😌😌
Benim ikinci transferim natureldi ama çatlatma iğneli . Bu seferde kendiliğinden çagladığı için iptal ettiler sizin sonjç umarım güzel gelir . Çok merak ettim yazın lütfen haber alınca hayırlısı oldun hakkınızda.

Neeeeeeeeee aradı mı????? Aynı Nilgün Hanım’dan bahsediyor olamayız 🤣 Gözlerime inanamıyorum. Whatsapp yazışmalarımı göndermeyi bilsem atardım. Opu dan sonra her gün tek satır sadece 🤦🏼‍♀️
Neyse geçti gitti onlar artık. Bundan sonrası sadece beklemek kaldı umutla 😇 hepimiz için en güzeli olsun inşallah 🙏🏻
🤣 valla da billa da aradı, amaaaan boşver geçti gitti dediğin gibi. Hayırlısı ile güzel günlere ☕🍨🍭🍰

Back
X