• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

TSK ederim sizinki hangi aşamada
Aslında hep okuyorum yazıyorum bundan ama sonrasında kim kimdi bilemiyorum 🥰
Hahsh ben de ayniyim😅 corba oluyor. Ben 20 sinde transfer oldum bugun9. Gün pazartesi kan verecegim. 7 ve 8.gun lekelenmem oldu ve kesilsi acik pembe ve kahve umarim yerlesmedir🤲 insallah hepimizin yuzu gulsun pozitif haberlerine cook mutlu oluyorum

Kızlar çok üzgünüm çok umutlanmıştıö 6. Günüm kan verdim 2.1 çıktı yükselme şansı olur mu yada olan var mı ilaçları bırakmalı mıyım

Kızlar çok üzgünüm çok umutlanmıştıö 6. Günüm kan verdim 2.1 çıktı yükselme şansı olur mu yada olan var mı ilaçları bırakmalı mıyım

İlaçlarınızı bırakmayın ve gününüzü bekleyin. 6. gün çok erken. Aceleci davranıp da ilaçları bırakıp olası bir hamileliği riske atmayın bence.

Çok geçmiş olsun, benim de Çarşamba akşamı peçeteye silince tam kıpkırmızı olmayan bir kanamamsı oldu. Yaklaşık aynı günlerdeyken seninle (6+1dim) Hemşireme sordum, olur artarsa adet kanı rengine dönerse bir acile gitmemi söyledi. Şükür artmadı hatta bir daha o renkte bir şey görmedim ama hafif renkli lekelenmem devam ediyor. Ve kasık ağrım başladı, psikolojik mi bilemediğim, kanamayı görür görmez. Bir de yurtdışı uçuşum vardı dün, çok yoğun stres altında geldim bugün dinlenince şimdi daha iyiyim.
Sen en güzel şekilde dinlen, zaten güvenli ellerdesin için rahat olsun. İyi düşünelim iyi olsun. 😍
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın🙏🏼 sen de dinlen umarım kritik zamanları sağlıkla atlatırız💕

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın🙏🏼 sen de dinlen umarım kritik zamanları sağlıkla atlatırız💕

Bugünleri unutup rahatça bebek alışverişi yapacağımız günleri hayal ediyorum. Temmuz ağustos anneleri sayfalarını okuyup başka konulara odaklanmaya çalışıyorum. Geçecek şu riskli zamanlar da elbet. Bu ay negatif alanların da yeni transferleri pozitif olacak inşallah, tecrübelerimizi paylaşacağız 💕💕

Ben varım. Hiç lekelenme yaşamadım. İki gün önce - kalp atışını da duyduktan sonra- bir leklenme/ kanama arası bir şey oldu. O yüzden hiç ona bağlama bence. Belirtiler 5. Hafta civarı başladı bende baş dönmesi, ani acıkma, uyku hali gibi. İçini ferah tut.
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🫶
İlk hamileliğimde 3.aya kadar lekelenmem kanamam oldu her gün iğne vuruldum su an ikinci hamileliğim 7.haftadayım kalp atışını da duydum ve hiç lekelenmem olmadı tek akıntı progrstan fitilden olan akıntı o da fazlasını attığı için
Tamam o zaman herkeste her gebelikte farklılık gösteriyor demek ki, sizde saglıkla kucağınıza alın insallah 🫶

Yok canım, yarın gideceğim kese için, görünür mü bilmiyorum? Merkez gidebilirsin dedi
Benim de salı günü kese için ondan 1hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı inşallah güzel haberler alırız. Benim 8haftalıkken kalp atışı duyulmayan kaybım oldu oyüzden bu sefer stresliyim:(

sizin dondurulmuş mu taze embriyo muydu
kaçıncı gündü.kalitsi neydi
tek mi çift konuldu
kan sonuçların nasıl acaba?

çok soru sordum ama neyse :)
Yok canım nolacak hepimiz soruyoruz birbirimize 🥰
Dondurulmuş 2 adet konuldu 4ab-3aa kaliteydi
9.gun 291
11.gun 761
13.gun 1951

Back
X