2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Yok başka bişey demedi transfer sonrasını transfer günü anlatır yüksek ihtimalle pazartesi kabızlık la ilgili ilacı sorucam bi listedeki ilaçları ben Bayram öncesi aldım tek eczanede buldum hepsini vallahi buse ile kapalı biri vardı buse anlattı herşeyi inşallah sonuçları güzel olur

Ahh ne diyorsun, hayırlı evlat, insan olsunlar inşallah offf bende hemen öğreneyim istedim ki daha hiç içime falan bile doğurmadım kızdır, erkektir diye ama gazı aldım şu an. Haftaya cuma vericem DNA test için kan, hem doktor randevum da var aynı gün belki doktorumu sıkıştırırım

Ben de yarın hem perinatoloji uzmanını hem kendi doktorumu sıkıştırmayı düşünüyorum. 2 saat neye bakcaklar arada bi de cinsiyete odaklansınlar Geçen gece rüyamda ilk kez cinsiyet gördüm hep başkaları görüyordu. Bir kızım bir oğlum olmuştu ve kızı emziriyordum Kesin ben öyle istiyorum diye rüyama da öyle girmiştir

Anasın sen ana, senin isteklerin önemli yanisi bakarlar herhalde ya, gerçekten 2 saat evlatçıklar minnak zaten bak bak ne bakıcan cinsiyete de bakarlar inşallah bir kız bir erkektir, gönlüne göre olsun hoş önce sağlıklı olsunlar da hepsi, hepimizinki

İnşallah Benim gebeliğim çok zorlu geçiyor ve sürekli bi sorunla ya da korkuyla gittiğim için açıkçası mutlu olmaya bile korkar haldeydim. şuanda en heyecanlı halimi yaşamış olabilirim Allahım böyle güzel devam etmesini nasip etsin inşallah. O zamana kadar doktorun da tahmin yapar bence belli olmuş olur sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah

Haaa bide şey dedi transfer günü eşinde gelmesi gerekiyor Muş imza veriyormuş parfüm kolanya vs kullanma dedi hatırladığım

Adet sancısı normal. Hem vücudub kendi iç saati hem de ilaçlar öyle hissetmemizi sağlıyor..
O fitili de Allah’a havale ediyorum..
Annemin sevmediğim yemeği yedirmeye çalışırken faydalarınu sayması gibi hissediyorum.. Her yediğimde kusmak istiyorum ama iyi de geliyor gibi
Pozitif bakın pozitif olsun

İlk defa aldım fitili ama itemedim ben ya içime kalmış orda koydum sandım nasıl olacak bu iş ya diyin hele

İlk defa aldım fitili ama itemedim ben ya içime kalmış orda koydum sandım nasıl olacak bu iş ya diyin hele
Ben sabah 1 akşam 2 kullanıyordum.. yatağa uzanıp itirebildiğim kadar ittiriyordum kalkmıyordum. Yatağın yanına ıslak mendil koymuştum. Elimi de onunla temizliyordum..
Sabah 6 akşam 11 şeklinde yapınca 1 saat işe gitmeden yatıyordum.. akşamda zaten uyuduğum için etkilemiyordu..
Gün içinde kullanmıyordum. İş yerinde zaten sürekli akıntı hali, günlük pedde kullanmıyordum çok huzursuz ediyordu.. Böyle çözdüm..

senin dediğin gibi yaparım bende bide ona para ödemeyeceğim.. Sakaryada eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağğım...alacam sonucu götüreceğim..
Doktorun kaşesi ile şu gün covit testi istenmiştir.. Diye bir yazı verdiler bana. Ben de covit tanı testlerinin yapıldığı merkezde o kağıdı kullandım. Ücret ödemedim. Kafamıza göre gidip test verdirmiyorlar artık.

Aaa ben de Tekirdağ da yaşıyorum ama henüz ayrıntılı ultrasonlar aşamasına gelemedik daha transfer olucak
Ne güzel tesadüf öncelikle İnşallah bebekleriniz size sağlıkla tutunur hayırlısıyla bu aşamalarada gelirsiniz biz hamileler olarak dualarımızdasınız hep Bu arada Tekirdağ merkezde Star Medica hastanesinde takipli olursanız orda iyi bir doktor biliyorsanız takipli hastalarına detaylı ultrasonu ücretsiz yapıyolar aklınızda bulunsun

Himmm... bende isterim oyle bi kagit.. dediginiz gibi bizim burdada devletin kovit merkezleri var orda yaptirirm o kagitla valla kara gecelim diye ne yapacagimizi sasirdik

Yapışıyor derime ilerlemiyor resmen içeri ya

Kesinlikle ki iki saat bakıcaksa muhtemelen bakar sizin doktorunuzz Bende 2 hafta önce şekilde rüya gördüm. Bir kız bir erkek tabi öyle istediğimiz için etkisi çok yüksek böyle tüyalar görünce sabırsızlanıyorum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…